-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaszti
csendes tag
Hellóka!
Szeretném kérdezni ti melyik mobilt ajánlanátok Huawei Y7 2019 vagy Samsung A20e?Kijelző méret különbsége nem lényeg hanem melyik a jobb készülék?Amelyik a jobb készülék leírnátok,hogy miért azt ajánlanátok?Vagy esetleg a Redmi 8 jobb telefon mint az Y7 , A20e ? -
Vakegérke
félisten
válasz TunerJoe #147148 üzenetére
Már csak egy kérdése van öcsémnek, utána ne okvetetlenkedem.
Az A70 miben "nyomja le" az Asus-t? Utóbbiban nagyobb aksi van, a hosszú üzemidő meg kitétel.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tangalele
csendes tag
Jóestét!Nekem jelenleg egy 10 éves standard sim kártyám van a régi gombos telefonomba.Ha ezt átalakíttatom nano sim kártyára működni fog új okostelefonba?Régi sim kártyára rámásolt névjegyzéket fel fogja ismerni egy új okostelefon?
-
Norbi.
őstag
válasz tangalele #147161 üzenetére
10 éves kártyát cseréltess ki. Másold a régi telefon névjegyzékébe a számokat, rakd bele az új kártyát (kitörhetőt adnak, tehát bele tudod rakni a régi készülékbe) aztán a telefonból másold rá a kártyára a számokat és bele tudod rakni az okostelefonba és névjegyeid is meglesznek.
-
őstag
Sziasztok!
Kb. 100k környékén keresek jó telefont aktív felhasználónak. Kamera, sebesség fontos, oled előny, de nem kötelező. Bővíthetőség is fontos, vagy 128gb háttér. Méretben maradjon kezelhető, nem kell phablet.
Xiaomi MI 9-et néztem, de nem volt szerencsénk korábban a márkával telefonok terén.
Huawei p20 -at gondoltam helyette. Mit gondoltok?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz sfdrakex #147165 üzenetére
Xiaomi redmi 3s prime van a családban, és időnként nem csörgött ki, csak egy sms-t kapott a hívásról a tulaj. Ugyanerről a hibáról számolt be egy kollégám is, neki szerintem újabb típusa volt, de abban nem vagyok biztos, hogy melyik.
Továbbá, egyszer volt egy olyan fagyás, hogy nem reagált semmire csak a kikapcsolásra, de az újraindítás nem oldotta meg a problémát, mert a pin kód beütése után újra lefagyott. 2 napomba telt adb-ből megoldani, hogy ne vesszenek el a képek (ez utóbbi már user hiba, hogy nem volt mentése...)"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
TeeJay
félisten
válasz Seraph 16 #147166 üzenetére
azóta kijött 4 android főverzió meg 2-vel újabb MIUI
arról nem beszélve hogy az a Redmi 3S elég karcsú hardverben
a mostani telefonok 10x gyorsabbak és több RAM van meg tárhely is
Menj el Media markt-ba vagy Xiaomi Lurdy-ba és nézd meg élőben milyen és szerintem tetszeni fogMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
viktor00701
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak!
3 telefon között vacillálok redmi note 8 note 8 pro illetve mi 9 se
ami fontos hogy legyen infra (ezek közötött remélem mindben van ) az akkumulátor és üzemidő nem szeretem hogy a töltőn kell lógnom mielőtt még hazaérnék a nap végére .
illetve mostanában szoktam játszani telefonon így nemtudom hogy melyik telefon lenne az ideális. Kamera annyira nem érdekel, méret sem számít.
Válaszokat előre is köszönöm Üdv Viktor -
t72killer
titán
válasz TeeJay #147171 üzenetére
Még egy "érdekesség", hogy a chinaphone-ok elkezdtek nagyon menő Snapdragon soc-ket használni a régebbi generációk mediaretek kacatjaihoz képest. Azaz adott, hogy a hardveres rész kb felét ki is pipálhatjuk.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
foxi69
tag
válasz Godimodi #147132 üzenetére
Euronics:
Huawei P30 Dual SIM 128 GB Kártyafüggetlen Mobiltelefon, Fekete
Okostelefonok
149 900 Ft -
Orgi
addikt
válasz viktor00701 #147173 üzenetére
Akksi és játék miatt egyértelműen a Note 8 Pro ezekből szerintem , infra is akad.
-
félisten
Hali
Kovetkezo lenne az igeny:
Max 100k
Leheto legjobb fotos kepesseg
Fuggetlen es lehetseges dual sim sem lenne rossz
Uj vagy jo allapotu hasznalt is lehetseges.
OS szerintem Android, Apple keszulek van, fotoban nulla. -
jobbab
tag
Sziasztok!
Adott két készülék:
Huawei Mate 20 (Használt, újszerű, 1 év gyári HiCare garancia) - 80e
Honor View 20 (Új, 2 év gyári garancia - Telekom) - 100eKijelző és fotós teljesítmény, ami alapján kérném a véleményeteket, melyik a "jobb"?
Köszönöm! -
sfdrakex
nagyúr
válasz szabonagyur #147181 üzenetére
Xiaomi Mi9, Mi9T, Huawei P20.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
biznisz_man
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, mert hetek óta gondolkodom, de sajnos nem jutok előrébb...
Telefon vásárlás előtt álok. Gondolkodom egy pár telefonon, de szeretném ki kérni a Ti véleményeteket is.
Én néztem a Nova 5T, MI9SE, Honor 20 készülékeket.
Hosszú távon melyikkel járnék jobban? Vagy esetleg van másik készülék amit javasolnátok? (Telekom) -
DS39
nagyúr
válasz biznisz_man #147185 üzenetére
ha kell a kompakt méret akkor az SE, viszont ha időtállóbb SoC és jobb üzemidő akkor a másik kettő közül válassz. a Honor 20 egy-az-egyben másolata a Nova 5T. (nagyítóval kellene keresni a különbséget köztük, a Honor jelent meg előbb)
szerintem a Honor 20-at válaszd, kevésbe bazári a hátlap design.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Szeretnék új okostelefont venni, lecserélni az igencsak belassuló Xiaomi Redmi 4x-et. Tudnátok esetleg ajánlani valamit?
Amire használnám (a telenonálás, sms, facebookozás mellett):
1. Fotózás (nem professzionális, ám jó minőségű képek) nyaraláskor, túrázáskor, családi eseményekkor.
2. Filmnézés, zenehallgatás, cikkek; pdf-ek olvasásaBármilyen Androidos márka szóba jöhet, újonnan.
Megvétel leginkább valami elektronikai boltban, külföldről rendelni nem szeretnék.
3 évre tervezem megtartani.
A max ár 160.000 ft, amit szánnék rá.Én egyelőre a Huawei P30-at nézegettem, de ha esetleg tudtok ár/érték/megbízhatósági arányban jobbat, akkor ne fogjátok vissza magatokat.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz dangerzone #147187 üzenetére
Szerintem vedd nyugodtan a P30ast, elégedett leszel vele.
-
karolyabrosz
kezdő
és az ujjakkal mi szokott lenni karácsony után?
-
sfdrakex
nagyúr
-
legenda
válasz karolyabrosz #147189 üzenetére
Jellemzően kezet kell mosni, ha már nagyon ragadnak a különböző sütiktől...stb.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz karolyabrosz #147194 üzenetére
Ujj= ami a kezeden, lábadon van
Új= friss, nem használtTe ez utóbbira gondoltál gondolom.
Viszont így se értem, milyen újakra gondolsz karácsony után.
[ Szerkesztve ]
-
csanady97
tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék ajándékba venni telefont(lánynak lesz). A telenor kínálatából nézelődtem és 2 telefont néztem ki onnan. A Samsung A40 és az A50. A kettő közül melyiket érdemesebb megvenni? A40 a mérete miatt szimpatikusabb. Kamerás képességekben melyik a jobb? Megéri az A50 szerintetek kb a 20ezer Ft plusz felárat? -
perzeus
tag
Sziasztok!
Nem tudok dűlőre jutni...
Mi8 vagy Mi9? Főleg fotózás, videózás, ami fontos.
Alzán most Mi8-at (64GB) 81000-ért, Mi9-et (64GB) 92000-ért tudnám megvenni..
Vélemény?Gábor
-
diegho
nagyúr
50k körül mi most a nyerő? Note7, vagy van már Note8 is b20-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest