-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz sfdrakex #147455 üzenetére
Itthon valóban nem rossz. Az más kérdés, hogy szerintem a pénz elégetése, hogy itthonról vásárolsz kínai elektronikai cikket, mert ha levetíted 10 évre a költéseidet, akkor biztos, hogy nem nyersz annyit a belföldi garancián, mint amennyivel többet kiadtál arra, hogy mindig belföldi garanciád legyen. Hány elektronikai cikkedet kell garanciáztatnod? 10-ből 1, 2, 3?...
Látod, most is 18 ezer Ft-ot buksz úgy, hogy akciós a 65 ezer Ft-os belföldi ár. Aki 75-ért vette, az 28 ezer Ft-ot bukott. Arról nem beszélve, hogy legtöbbször a külföldről vásárolt termékekre is van garancia, és nagyon rugalmasan kezelik, kb. bemondásra küldenek vissza pénzt vagy új terméket/alkatrészt. Ha meg mégsem így lenne, összességében akkor is többet nyertem azon, hogy vásárlásonként megspóroltam egy csomó pénzt.
Persze a másik oldalon ott a kényelem kérdése, tudom én.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
t72killer
titán
válasz Brandynew #147456 üzenetére
Nem tudom, mennyi lehet a hibaszázalék ezeken a telókon. 1% esélyt egy közepes árú (kb 150eFt) telónál bevállalnék simán. Cserébe van egy olyan szintű telefonom, amit Európában egyszerűen nem vennék meg, mert errefelé 200 felett adják. Póttelefon van, és éppenséggel 1éves Gearbest gari is, ha nagy lenne a baj.
#147459: mindenki úgy csinálja, ahogy jobbnak érzi az ügyletet.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Brandynew #147458 üzenetére
Az én telómra még biztosítást is fizetek havi 3200 Ft. 40-50-60 ezres telókat a gyerekeimnek veszem. Van amit rendelek kínából is, filléres, pár ezres cuccokat.
Torrentről belehet szerezni bármit ingyen. Én mégis fizetek havi 4 ezret a netflixért és 1900at az HBO Gora. Sok száz játék van a steam, origin accomon.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
Shinnokina
tag
válasz Brandynew #147456 üzenetére
nagy értékű terméknél a hazai javíttatás sem szokott kismiska lenni. Nekem most pl. zsanércsere volt a laptopomban, gyári garancia nélkül 80 ezer forint lett volna. Az elég húzós összeg. Ha ez egy Kínából rendelt Xiaomi laptop lett volna (ami egyébként egy jó kis gép), akkor küldhetném vissza legjobb esetben is a GB/BG valamelyik európai raktárába, rosszabb esetben Kínába, postaköltséget utólag fizetik (ha kifizetik), egy lapost meg azért nem 20 fillérért visz ki a posta se, pláne egy futár. Nem szólva arról, hogy legalább 2 hónapig nem lenne laptopom. Itt meg bevittem MM-be, egy hét múlva kezemben volt a laptop ingyenesen javítva. Én sokat rendelek Kínából, de nem vállalnám be 150, 200 ezer forintos termékek rendelését. Nem éri meg, még akkor se, ha 50 ezer forintos a különbség. Sosem tudhatod, mi történik a termékkel, és mennyire lesz hajlandó a kínai szolgáltató ténylegesen javítani, garanciáztatni. Persze itthon is vannak szemétkedő szervízek, de ha biztos vagy az igazadban, itthon tudsz fogyasztóvédelemhez, békéltető testülethez fordulni, akármi. A kínai meg azt mondja, hogy nem javítja és kész, futhatsz a pénzed után.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Brandynew #147462 üzenetére
Nem vagyok gazdag. Sofőr vagyok átlagos fizuval, pedagógus feleséggel, 3 gyerekkel. Ésszel költöm a pénzem. Nem lopok, nem csalók áfát, ha mindenki így tenne, talán kisebbek lennének az adók, de amíg sokan trükköznek addig valakinek ki kell fizetnie a kiesést is.
-
karolyabrosz
kezdő
[Xiaomi Redmi Note 8T 64GB 4GB 56 990 Ft ] vs. [ Xiaomi Redmi Note 8T 64GB 4GB 49 990+850 Ft+5000 Forintos ajándékutalvány Xiaomi Ecosystem termékek vásárlásához ] (vagyis ha ugyis vennék pl. képernyővédő akkor csak ~45 000 Ft...)
Engem nagyon vonz a note 8T (A T azért kell mert fontosabb nekem az NFC mint a Galileo, de az utobbi egyikben sincs) Azt látom, hogy 10%-al lassabb a note 7 procija és nincs benne NFC, gyengébbek a másodlagos kamerák és kevesebb van belöluk, de a video kisebb felbontás mellett joval több FPS-t tud. (1920 x 1080 @ 120 fps 3840 x 2160 @ 30 fps) Milyen előnye van még a note 7-nek ezen kivul amiről nem szol az összehasonlítás? A - 16 000 Ft eléggé baráti. [az összehasonlító link] -
aprokaroka87
nagyúr
válasz karolyabrosz #147466 üzenetére
Csak úgy szolok, hogy sanszos hogy az összehasonlitó link-nél kimaradt a weboldal
[ Szerkesztve ]
-
válasz aprokaroka87 #147467 üzenetére
És a poszt első 2 linkje is ugyanoda mutat.
-
TeeJay
félisten
válasz karolyabrosz #147466 üzenetére
Note 7 felejtős, gyenge anyagból van...
Note 8 vs Note 8T meg mindenben azonos kivéve a 8T NFC-s illetve 18wattos töltő jár hozzá valamint az alsó káva 1-2mm-el vastagabb. Minden másban egyforma lásd gsmarenaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
pot63
csendes tag
Sziasztok!
Idősebb rokonomnak szeretnénk első okostelefont választani. A keret 30-50k forint, újonnan és magyar boltból. A terv szerint valamilyen Xiaomi lenne, mert a MIUI használatában többen is tudnának neki segíteni, ha elakad.
Nem játékgép kell, a megapixelek sem annyira lényegesek. A legfontosabb, hogy megbízható legyen és kellően hangos, illetve tudjon magyarul.
Egy-két héten belül meg kellene lennie, tehát ha van valamilyen új modell, de karácsony előtti héten nem vehető át, az sajnos nem opció.
Mit ajánlanátok? Köszönöm!
-
juuzer
addikt
válasz pot63 #147472 üzenetére
Szia!
Ha ilyen gyorsan kell... hm. Szerintem valamelyik kinai webshp EU-s raktárából gyorsan itt van pl egy Redmi Note 8T vagy Note 8. És úgy még sztem bele is fér az 50k-ba.Itthonról én Redmi 7-et néznék, a Redmi 8 elég gyengusz lett teljesitményre. Vagy Note 7-et, ha esetleg van akciósan 50k alatt.
Vamos a la playa.
-
TunerJoe
senior tag
-
Laca0
addikt
válasz karolyabrosz #147475 üzenetére
A sima Note 8-ban biztosan van és tudtommal a 7-ben is.
Érthetetlen, hogy a Note 8T-ből miért maradt ki...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
TeeJay
félisten
válasz aprokaroka87 #147470 üzenetére
volt itt pár hónapja fikázás mikor a Note 7 kijött és könnyen ketté lehetett reccsenteni... Sokan írták hogy műanyag keretes és gyenge összeszerelés nem masszív
most jött a Note 8 és Note 8T ami már normális, törhetetlen, hajlítani sem lehet és akkor az a baj hogy jelzem ezt?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Laca0 #147471 üzenetére
ez honnan van az infó? láttad teszten 100%-ra hogy nincs benne?
vagy csak elfelejtették írni itt ott... továbbra is úgy tudom hogy a Note8 és Note8T azonos csak az NFC a 18wattos töltő meg az alsó 1-2mm-el vastagabb kávában van eltérésMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
karolyabrosz
kezdő
válasz TeeJay #147481 üzenetére
és a galileo mennyire fog hiányozni nekem, ha a note 8T-t választom? az értesitő ledről talán kiderul van e de ez is egy kérdés. én azt hinném az érintés fontosabb, de nem tudom mit jelent ha a galileo nincs. Apropo ez az NFC használhato másra is mint fizetésre, vagy csak arra?
-
Laca0
addikt
válasz TeeJay #147481 üzenetére
A saját topikjában már van egy tagnak ilyen és panaszkodik a LED hiányára. Egyébként külföldi fórumokon is olvastam már korábban.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
minek?:S
őstag
válasz minek?:S #147477 üzenetére
Végül is ez az ötlet is fuccs lett, mert gondolkodás nélkül vettem egy Mi 9T(64GB)-t, 82.990 Ft-ért(ingyen szállítással) az alzáról. Valószínűleg a Qi töltés hiányzik majd(a PRIV-en és a G6-on is hiányzott), meg a vízállóság.. de szerintem ennyi pénzért hülye lettem volna nem megvenni.
Üdv.:M.
-
t72killer
titán
válasz karolyabrosz #147482 üzenetére
Egyáltalán működik már a Galileo rendszer ?
GPS+Glonass mindenre elég
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
MODERÁTOR
-
karolyabrosz
kezdő
mit ajánlotok ha a redmi note 8-at néztem ki de annál lényegesen nagyobb képernyoju kéne? (persze nem tablet)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz karolyabrosz #147488 üzenetére
6,3nál lényegesen nagyobb?
-
balazs_pro
tag
Sziasztok!
Honor 20 vs A70?
Kamera nem érdekel, ár nem fontos, 85k a H20, 66k az A70 szolgáltatómnál.
A "rendejjé' kínábó' sziamiaut" nem játszik.COD HC MP 3000 óra
-
Matska
senior tag
Sziasztok.
Okostelefon vásárlás előtt állok ismét. Nincsenek nagy igényeim, többnyire telefonálásra, netezésre, email nézegetésre használom, videót, filmet nem nézek, kamera nem számít. Eddig Sony-k voltak, egy Xperia V 4 évig, most meg egy X van majdnem 3 éve, a lényeg, hogy addig tartom meg amíg valami módon még nem makkan, az meg jó lenne ha minél később következne be. Maradnék Sony vonalon ha tudok, ha lehet akkor új, szóba jöhet használt is.
80eFt amit rászánnék.
Ja és 5 colnál ne legyen lényegesen nagyobb.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/146088520@N03/
-
sfdrakex
nagyúr
-
public_void
csendes tag
Az iShop szerintetek mennyire megbízható webshop? Számomra gyanúsan nagy akcióik vannak.
Kinéztem náluk egy Xiaomi Mi 9T 128GB - 94.000 Ft-ért, jelenleg a bolt megbízhatósága tart vissza.
(Ha tudtok jobb vételt, hallgatom ) -
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb megvenni?
Samsung galaxy s10e - 82.000
vagy
huawei p30 - 149.000koszonom!
-
Kb. 50e forint környékén van most valami erősen ajánlott teló? Aliról is jó... Jelenleg Redmi 3s-em van, ami hibátlan, és most még el lehetne adni viszonylag jó áron. Fotózásban nem túl erős, illetve erősen rom függő mikor milyen.
Olyan telót keresek, ami fotózásban jobb, méretben meg kb. ugyanekkora, aksi legalább 4000mah. Miui nem feltétel, azt úgy is cserélem valami főzöttre.Néztem a felhozatalt... a Redmi 8 kamerája nem az igazi az aksi viszont brutál jó, Note 8 nagy tepsi, kilóg a kamera részleg a hátlapból, de jó az aksi, meg a kamera, Mi A3 nem lenne már rossz, csak az is 720p, mint a 3s, aksi jó, kamera jó.
Mi van még esetleg, amire nem gondoltam?Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Norbi.
őstag
válasz public_void #147495 üzenetére
Ha nem kikötés a 128GB, hanem elég a 64 is, akkor Alzától venném inkább. 92e ott, Mobil5000 kuponnal.
Tegnap még akciós volt, 90 körül volt a 128GB, de ma már ennyi.
-
Norbi.
őstag
válasz public_void #147499 üzenetére
olvasd újra, leírtam a kuponkódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest