Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
a347
aktív tag
Kész lett a cucc. Beüzemeltem, működik, kopp-kopp.
3 kondi ment tönkre a tápban, illetve volt egy forrasztáshiba, ami csak akkor realizálódott, amikor kissé túlmelegedett a rendszer.
Ajánlom a szervizes emberkét. Számlát adott és még kevesebbet is kért (10 helyett 7 ezret), mert nem volt annyi munka vele mint amire számított.
Nem tudott mindent átnézni tüzetesen, mert egyszerűen nem lehet hozzáférni. pl: vezérlő IC -
Kukac95
újonc
Egy ideje az egyik szatelit hangszóró (bal hátsó) halkabban szól és néha recsegve. Volt már valakinek ilyen jelenség? Mi lehet az oka?
THX -
desigo
senior tag
Van lehetőség asztali pcről vezeték nélkül hangot átvinni rá?
Mint pl erről a pcről filmet Google Chromecasttel. -
enemi
senior tag
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
kekizs
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék venni Z906-ot. Egyik legvalószínűbb lehetőség, hogy a laptop hdmi (1.4) -vel rá lenne kötve a TV-re. A Z906 pedig a TV-re. Nagy valószínűséggel átmegy az 5.1 ugye?
Köszönöm a segítséget
Zsolti -
enginev3.0
félisten
Megmakkant a Z906om
Pattant párat a hangszóró, aztán pedig csak ennyit csinál mint a videóban
[link]Ötlet?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #3559 üzenetére
eleve rosszat vettél, amit te javíttattál meg, nem?
-
megaram
tag
válasz enginev3.0 #3559 üzenetére
Szia! Nekem is nemrég lett javítva ugyan így pattant, de nem táp hiba volt!!! A vezérlő egységgel volt a gond! Ha jól emlékszem a potméter körül valahol....
-
enginev3.0
félisten
Vissza kaptam a hangfalat, nincs baj a tápnak, egy hétig használta is
Nálam is megy, viszont csinál olyat, hogy pattan egyet lefagy, vagy kikapcsol, bekapcsolom akkor cicereg a mélynyomó, majd 5-10. bekapcsolásra bekapcsol és vígan megy tovább
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Win-T
senior tag
válasz enginev3.0 #3564 üzenetére
Ezzel már rám is rám hozta a szívinfarktust 2-3 alkalommal, de ha az lesz a legnagyobb baja, hogy félévente egyszer húz egy ilyent azzal még együtt tudok élni azt hiszem.
-
Hebehebe
tag
Sziasztok, vagy jön valami utódja, amit megéri kivárni, vagy vegyek egyet aztán zsákbamacska h megadja-e magát 1-2hónapon belül?
Vagy ezek a pattogós hibák tizen év után jelentkeznek?Van egy Dell Altec Lansing ADA995 5.1, ami kb 15 éves, helyette venném.
-
Metalmedve
csendes tag
Sziasztok!
3 éve Z906 tulaj vagyok, imádom, minden nap használom teljesen hibamentesen szépen teszi a dolgát, bár tény, hogy nem használom ki rendesen. Sajnos a legendás Z5500-hoz nem volt szerencsém, de elvileg majdnem egy cipő ezzel. Akinek volt, és van Z906-is , talán el tudja mondani, hogy mit vesztettem azzal, hogy nem volt szerencsém hallani a Z5500-at. Vélemény?
Apropó.. valaki esetleg hallott már valamit, mi lesz a Z906 utódja?Maci
-
nagyúr
válasz Metalmedve #3567 üzenetére
lassan ideje lenne valami újnak
mondjuk engem nem érint mivel 2 hónapja vettem a saját szettemet
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Szemezek ezzel a szettel délelőtt óta. 17 éve egy fadobozos 5.1-es Genius Home Theater-t használok, amit nagyon szeretek. Viszont a PS4 Pro is 5.1-es DAC-al van rákötve, mivel analóg bemenetekkel rendelkezik. Most viszont felmerült az is, hogy az új tv-t sem ártana optikaival rákötni a hangrendszerre- Ezért lett ez szimpatikus, mivel továbbra is rá lehetne kötni a PC-t és a két optikai bemenetre mehetne a TV és a PS. Fura nekem a hangfalak elrendezése, hogy így körülbelül 15 fokos szögben felfelé néznek. A mostani két front hangfal fenn van körülbelül 190-200 cm magasan hangfaltartón. Ezt is érdemes lenne így vagy pedig fel lehet fogatni valahogy a falra? Neten írt vélemények alapján nincs hozzá semmiféle falra fogató készlet, csavar vagy bármi...megérné vajon beruházni 80k-ért vagy inkább maradjak a DAC+Genius kombónál? Nagyon kihasználni nem fogom tudni, panelba költözünk. A mostani lakásban a kutya nem szólt hozzám 6 év alatt, pedig üvölt minden nap a film vagy a játék....kicsit tartok is az új körülményektől. Szimpatikus ez a cucc, de mégiscsak 80.000 pénz csak azért, hogy ne kelljen a DAC-on váltogatnom a két bejövő jel között manuálisan gombbal....
-
Metalmedve
csendes tag
Szia! Röviden és tömören, ez egy kiváló hangfalszett, soha egy pillanatra sem bántam meg, hogy 80-at adtam érte. Lényeges különbséget fogsz hallani. Viszont.. én is panelba lakok több mint két éve. Előtte kertesben laktunk, ott ki tudtam rendesen használni, és mondhatni koncert élmény nyújtott a szobában! Sajnos mióta panelba lakunk a feleségemmel, azóta egyáltalán nem tudom csak kb 1%- ban kihasználni. Basszus vagy teljesen, vagy csak minimálisan van felvéve, beszédhangerőn járatom. Pont most jutottam el oda, hogy vettem egy 1500ft-os kis hangfalat, hogy ne a nagyot terheljem suttogó hangerőn pl este is, mert neki nem ez a profilja. Persze lehet attól erre is használni.. A bemenetek tekintetében nagyon jó, nekem optikaival megy rá a gépem, és analóggal lejátszók, vagy épp gitározok ilyesmi... sokoldalú! Alapból nem adnak fali konzolt, de fel lehet tenni akárhova, tetszés szerint, ahogy neked kényelmes, vagy ahogy jól szól, az adott körülmények között. Szerintem csalódni nem fogsz benne ha esetleg megveszed, és hát azért a sok-sok vélemény ami van róla, ő is lassan egy legenda mint a Z-5500! Remélem valamennyire tudtam választ adni!
Maci
-
Peace
nagyúr
válasz Metalmedve #3570 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy ilyen részletesen leírtad! A panel miatt fogok úgy dönteni szerintem, hogy nem vágok bele, hanem megpróbálom az 5.1-es DAC-al és a Genius-al hogyan megy a dolog. A PS-t be tudtam lőni vele, szépen megy az 5.1. Ha a tv-t is sikerül, akkor nem lesz olyan vészes. Annyi, hogy állítani kell a bemeneti jeleket, hogy PS vagy tv. Ha pedig nagyon nem akar menni, akkor megveszem ezt. Ez lenne az igazi, de egyelőre akkor bepróbálom a 17 éves technológiát. Hátha nem lesz akkora macera. Köszi még1szer!
-
dan83
tag
Sziasztok!
Pár napja előjött egy olyan probléma, hogy a Z906 konzolján, ahol mutatja a hangszórókat plusz mélynyomót, filmnézés közben kb 1-2-3 percneként felvillan az egész, aztán kialszik. Megint felvillan 1 perc múlva, aztán megint kialszik. És kb 10 ilyen alkalomból egyszer vagy elnémul a film egy pillanatra, vagy csattan egy kicsit, de ezt riktán csinálja. És ami fura, hogy filmeknél csinálja ezt, zenehallgatásnál sosem.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Valami codec probléma lehet esetleg? -
Metalmedve
csendes tag
Szia! Ha garis, videózd le, és küld vissza gariztatni. Előtte én még azért levenném, és kifújnám a csatlakozót, amibe megy a subon, és újra csatlakoztatnám bele a podot, nálam volt hasonló, és ez megoldotta , azóta se jelentkezett ilyenem. Sőt, volt már olyan is, hogy valamiért nem szerette az egyik konektort amibe dugtam, egy másik aljzatba meg hibamentes 1 éve legalább. Lehet valami program hiba is, pl a VLC is okozott néha gubancot. Remélem sikerül orvosolni!
[ Szerkesztve ]
Maci
-
dan83
tag
válasz Metalmedve #3573 üzenetére
Köszi a tanácsokat, hazaérek megnézem.
De az érdekes, hogy YT-on zenehallgatás közben sosem csinálja, csak általában 4K-s filmeknél
-
dan83
tag
Itt egy rövidke videó is a hibáról, sima YT videó megy alatta.
-
dan83
tag
Átraktam a másik optikai helyre a mélyládán, most úgy tűnik egyelőre hogy ettől megjavult
-
dan83
tag
Most már jól megy, megigazítottam az optikai kábelt, és átraktam egy másik kimenetbe, már hibátlan.
-
Hebehebe
tag
Ok akkor kérdés, miután elkezdesz nézni valamit a hangfal ledek jobbra égnek? vagy csak az elején felvillannak hogy milyen felállásban mennek és már csak a power meg az input, decode, és hangerő gomb megy?
-
Tamas1007
csendes tag
Sziasztok!
Hangszórókábel kellene a z906-osomhoz. rövidek a gyáriak. Milyen átmérőjű maga a kábel a burkolat nélkül? Honnan lehet rendelni? Kellene összesen vagy 20m.
-
Azmodan88
csendes tag
Sziasztok
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy logitech z906 5.1-nek
tudnátok segiteni hogy melyik fali tartó konzolt ajánlanátok a hangfaloknak.
(dönthető forgatható lenne a legeslegjobb)
Másik kérdés hogy ugy néz ki az alaplapi hangkártyám halott (Gigabite g1 sniper z97)
Ha jackel van összedugva akkor csak a jobb és bal oldali hagnszoró szól(friss windows van ráhuzva 0 perces, azt hittem driver probléma de nem...)
Most optikán van összedugva az alaplapi hangkártyával de igy sajnos csak virtuális térhagzást csinál.
Tervezek egy belső hangkártyát venni.
Ebben kérném a segítségeteket hogy mit ajánlanátok hozzá.
25E a keret amit tudok áldázni rá.Köszönöm szépen
"I shall grind beneath my heel...all that exists."
-
saril
senior tag
válasz Azmodan88 #3586 üzenetére
a fali konzol ha visszaolvasol egy kicsit akkor nagyon sokszor ki lett tárgyalva, de minden más kérdésedre is választ kapsz, csak olvasnod kell egy kicsit.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Tamas1007
csendes tag
Sziasztok! Milyen külső hangkártyátok van rárakva a z906otokra? Mit ajánlanátok?
-
Akcok94
senior tag
Sziasztok,
Most lett Z906-m és érdeklődnék hogy egy hangkártya mennyire dobna a hangzáson ha vennék egyet, az alaplapi hangkártya se rossz utána nézések után(MSI Z170A M5 lapom van). Megérne egy hangkártyát venni?
Köszönöm a válaszokat
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
saril
senior tag
válasz Akcok94 #3590 üzenetére
ha van optikai hang kimeneted akkor nem feltétlenül kell hangkártyát venned, ha neked úgy megfelel, így csak filmeknél lesz 5.1es hangzásod, zenehallgatáskor nem.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy balfasz voltam, és sikerült egy olcsó, kínai töltőfejjel kisütnöm az iPhone-om audio IC-jét, és a bedugott jack aljzaton keresztül a z906 1-es csatornáját, így sajnos nem játszik át hangot jack-en. Más csatorna megy, ez az egy nem. Meg lehet ezt valahogy javítani? Tudtok esetleg ajánlani valakit, aki ért egy ilyen javításhoz?
Köszi előre is!
-
Freezee
senior tag
válasz Richie141 #3596 üzenetére
A Sonar DX egy elég alap hangkártya, abban a minőségben a jobb alaplapokon lévő hangkártya is képes hangot kiadni. A válasz pedig egyszerű, ha analógon kötöd össze a hangkártyád DAC-ján múlik mit tud /nem tud átadni a Z906-nak. Ha pedig Optikán akkor a z906-ban lévő DAC-nak kell megküzdenie az "átalakítással".
Ergó ha jó hangkártyád van érdemes analógon ha nem akkor tökmind1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest