Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz BartlBalint #4650 üzenetére
Ismerek egy tagot, holnap megkérdem átdobhatom-e a kontaktját / vállal-e még ilyetsmit.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
axlfsi
veterán
válasz BartlBalint #4650 üzenetére
Honnét tudod, hogy a táp (és csak a táp)? Mi történt pontosan, illetve kimérted a dolgokat vagy csak tippre írod?
(btw bármelyik korrekt elektronikai szakszervíz meg kellene, hogy tudja javítani)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
BartlBalint
csendes tag
-
_Peti_89_
csendes tag
válasz BartlBalint #4654 üzenetére
Ha van egy kis műszaki érzéked és egy forrasztópákád akkor te is ki tudod cserélni házilag Megnézed a kondenzátor oldalán hogy milyen értékek vannak ráírva és egy elektronikai alkatrész boltban veszel pár forintért másikat aztán mehet a csere. Ha nem lehet leolvasni akkor van hozzá a neten leírás hogy melyik alkatrész milyen értékekkel bír. Az enyémben 2 db ellenállás szállt el, bekapcsolt de nem szólt. Kicseréltem és azóta hibátlan Persze ha több alkatrész is off akkor lehet komolyabb a baj. Ez csak egy ötlet
-
Tiger.
nagyúr
válasz koppasz1986 #4638 üzenetére
Nekem is volt olyanom. de én a hangszorokban az összes kondit kicseréltem, a mélyt hézagoltam és béleltem, kb úgy szól, mint a z5500.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Egyedül, de csak a szatelit hangszórókban cseréltem a kondit zöld muse kondikra. Neten olvastam annó róla és neki álltam én is.
kondik [link][ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Peti66
senior tag
A Z 906 szattelitjei széles
sávú hangszórók.A fázisjavító kúp a közép ill. magas tartomány egyenletes egy pontból való lesugárzásért felel.Való igaz nincsenek csillingelő magasak kb.12-14Khz max.de,ha meg úgy nézzük A Thx kívánalmak pontszerű lesugárzásához ez van közelebb Nekem pld Dolby Atmos nélkül is
van magasság érzet 5.1-ben nyílván nem mindig,de hogy ezt összehoztam a szobában 24nm2 kb.volt vagy 1 hónap mire kimértem Tv ill. hangszorók helyzetét a Dolby instrukciók szerint,de tényleg jó lettPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
MRJOOOOOO
csendes tag
Van esetleg valakinek eladó Z906 vezérlője ? A szerelő nem talált hibát a mélynyomóban., a vezérlővel nem tud mit csinálni. Bekapcsolom, szokásos pattanás, aztán egy erősebb és ennyi. Nem szólal meg és nem is reagál, úgy kell kihúznom a konnektorból, hogy legyen valami
MAZ
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibajelenséggel, hogy nem lehet bekapcsolni a szerkezetet? Sem a távirányító, sem a kezelő egység bekapcsoló gombjára nem reagált.
Ezután áramtalanítottam majd ismét áram alá helyeztem és megjavult, be tudtam kapcsolni.
Találkoztatok ilyen jelenséggel? Milyen hibának az "előszele" lehet ez?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
axlfsi
veterán
... volt az 50 is használtan, és még ki is nevetted
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. uj vagyok közöttetek sikerült szert tennem egy használt z906-os nem is tudom minek hivjamra kérdésem az lenne miket nézzek meg, mire figyeljek, mit hogyan állítsak be szerintetek. Jelenleg optikával van összekötve a tvvel, saját kódoló bigyuláját használja, szép a hang amit észrevettem a mélynyomó nagyon melegszik(ráadásul szekrényben is van ) erre érdemes valami ventilátoros hűtést tenni? illetve a hangszóró "peremekte" ,tudom idővel elöregednek stb, azokat hogyan szokás kezelni,"frissen" tartani, szükséges e egyáltalán. Érdekesség még amit észreveszek hogy ha nincsen ami hangot generálna a laptopon, akkor keresgéli hogy hol szólhat bármi, villog a led sorban, illetve amikor bekapcsolom egy kattanás félét hallok. Köszönöm a segítséget.
-
_Peti_89_
csendes tag
válasz bb.bocs #4689 üzenetére
A halk pattanás az természetes. 2 db Z906 van itthon, mindkettő csinálja bekapcsoláskor. Én raktam mindkettő hátuljára ventit, akkor is melegszik ha nem szól rajta semmi. Egyszer véletlenül éjszakára bekapcsolva maradt, reggelre eléggé felmelegedett a hátlap úgy hogy nem is szólt. Keress valami halkabb USB-s ventilátort vagy csinálhatsz is ha van rá affinitásod és a TV USB csatijába dugva csak akkor fog menni ha használod.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. mutatom mi lenne a gond. Elég zavaró ,mert amikor nem szól hang a tvn, ezt csinálja... volt már hogy nem, de általában igen. Alapból valakinek van ötlete hogy a ledkikapcsolható legyen? illetve hogy ne villogjon már azért mert nem megy videó a laptopon.... tvre van kötve optikával. [link]
-
eami
veterán
válasz bb.bocs #4694 üzenetére
Valószínűleg nem jelentéktelen, mert nekem pl desktopra van kötve és ha nem ad ki hangot vagy le van némítva vagy a gépet kikapcsolom sem csinál ilyet. Sőt egy idő után le is kapcsol a hangfal. Szerintem kicsit túlbonyolítottad az egészet. Kösd a laptopot direktbe, aztán ha arról kell hogy jöjjön a hang, akkor max átkapcsolod arra az inputra.
-
bb.bocs
őstag
jack dugóval?...hát.. nem tudom. ismerösnem ugyanigy van, és nem keresi a jelet... igaz neki a pc és a ps is rávan kötve. gondolom jack visszalépés lenne az optikával szemben. ui: hogyha a tvn pcm re rakom a hangot akkor nem keres jelet,viszont 2.1 lesz, decode nélkül.(ott is villan egyet az összes hangszoro led ,de csak egyet...) amint átrakom dts neo 2:5 re (foggalmam sincsen miaz...) vúgy bejön a decode. amig szól valami jó is.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz bb.bocs #4696 üzenetére
ui: átraktam pcmbe is, de ott is megszünik világítani az egyik led, majd amikor zenét indítok felillan,megy minden. lehet a tv kapcsolja le a jelet amikor nem észlel hangot? tényleg max úgy tudom meg hogyha jackel összekötöm. de úgy meg gondolom a hangminöség lesz fos, így legalább valami 5.1 félét kitudtam hozni. (nem értek hozzá de szép hangja volt igy)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- Zotac RTX 3060Ti White AMP Edition /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- OWON HDS272S kézi oszcilloszkóp, multiméter és hullámforma generátor
- Ryzen félkonfig (5900X,STRIX B550-F Gaming,32gb Corsair ddr4,Thermalright 2x120)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest