- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
veterán
válasz molnarpeter #188089 üzenetére
Felhívom kísérletező figyelmed , hogy már a JaszPlasztik is gyárt EFB akkut a szokásos versenyképes áron. Simán betenném a gépbe (nekem EFB kell). [link]
-
6030D
Ármester
válasz #89309696 #188099 üzenetére
Mondd, hogy azért két színű az ablak, mert csak B oszloptól hátrafelé engedélyezett a fólia.
Kisteher parkoláshoz: GLS futárt kérdeztem, hogy mennyi büntit kapnak és fizeti-e a cég, hogy csak ledobja valahova a kocsit. Azt mondta nem jellemző a büntetés, ha nem fullba nyomja a kretént (járda, kereszteződés közepe...).
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
torogyuri
aktív tag
Van egy pont 1 éves Bosch akksim a kocsiban. 2 naponta én vagyok a sofőr ami azt jelenti hogy melóhelyre 30 km vissza 30 km. Igaz hogy a szabad ég alatt van a parkolóban, de szerintetek normális az hogy a 2. nap reggel már kínlódva indul a kocsi?
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz torogyuri #188108 üzenetére
En pont ma csereltem a 2,5 eves Exide Premiumot. Reggel nehezkesen indult, hetfon pedig mentem vele 140 km-t a nullason. Toltes jo, de az ertekek akksin merve nem voltak az igaziak, fogyasztokat felkapcsolva leesett, es nem tert vissza az alap ertekekhez.
Vettem ujat, 64/640-es Exide Premiumot, indul, minden szart bekapcsolva sem esik 14 alá, de inkább 14,1 korul van.Lehet beszart a tied is. Dizelben a Jaszaku egy evet sem birt, Bravoban az Exide szinten ket eves, de mar az sem az igazi.
"Bad reklám is reklám too"
-
mamboo
tag
Csodálatos, hogy ezek is ilyen szar minőségűek..
(exide) -
MC Pite
veterán
Idáig mindegyik akkuról le tudtam pattintani a fedelet a kukák fölül (gondozás mentesnél már nincsenek külön kupakok), évi kétszer szint korrekció és kindícionáló töltés azért használ nekik. Most az EA640 még új, ezen nem néztem le lehet e szedni, ha nem, marad a töltés.
Cartársak, felénk már majd két centi hó van
Közszolgállatból így mégis az oroszlánnal megyek melóba, hogy vallathassam a 4S²-őket. Kár hogy is most ez áll kint és takaríthatom.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
válasz mamboo #188111 üzenetére
Ha más akut megmértél volna, az is így viselkedik.
Nem írt olyat hogy nem indította az autót, vagy valami baj lett volna.
Csak annyit, hogy lecserélte.
Hogy milyen okot talált a cserére, azt nem tudtuk meg, csak ennyit: "ertekek akksin merve nem voltak az igaziak,"
Nem tudjuk neki mi jelent a "nem igazi értékek.""Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Richard!
addikt
Ma reggel 5 órakor, busz várása közben, 100 autósból egy használt első ködfényszórót, egy pedig csak helyzetjelzőt (wtf???).
Igaz esett a haw, de teljesen indokolatlan volt a ködös haszálata.
Szerintem ez egész jó arány. Nemde? 🤔
#győrMa kezdődik életed háralévő része
-
barnam_
nagyúr
válasz stickermajom #188115 üzenetére
Sokak számára rémálom lesz ez a mai nap.
Én maradok itthon, a lakásból nézem a hóesést. -
nagyúr
válasz Richard! #188114 üzenetére
Végülis nem rossz.
Hétvégén kutyasétáltatás közben mentünk 300m-t közúton. 12 autósból 1 jelezte index-szel, hogy kikerül... ez azért annyira nem olyan jó.
Tegnap munkahelyre menet (4 hónap után először...) kikanyarodtam egy autó mögé, ami hátsó ködlámpát használt. Mögé értem, és automatikusan lekapcsolta. Nem a legsűrűbben előforduló eset, de nyugtáztam, hogy lám, van aki figyel.
#napifogyi, Astra 7.49 (nem garázsban áll, hűvös van, és mostanában nem én vezetem, így ez jónak számít nálunk)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap délután itt is már minden fel volt sózva agyig a városban viszont a forgalom nem volt vészes, simán hoztam a normál szintidőt. Úgy látszik mindenki az M7 bevezetőn állt.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz #89309696 #188062 üzenetére
Tegnap egy bejovo uton a rendor brekegett, mert sargan villogott a lampa, a gyalogosk vartak a zebranal. Megalltam a kulsoben, a belso savban meg 4 autos ment el, a gyalogosok mar a zebran alltak, a rendor rajuk jelzett, de le se szartak. Jobbrol kanyarodo probalt kinezegetni, de ot is majdnem elcsaptak.
Szep sutemenyek ezek.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
A BAH csomópontban haladt a forgalom 8:20-kor. Biztos visszadugulnak a budai mellékutcákban. Valójában persze nem.
Az utcánk aljában Audi Q5 és és még egy SUV, plusz egy szgk. várta a jószerencsét, hogy fel tudjon menni (vagy csak udvarias volt?), egy másik utcában inkább visszafordult egy Touran a kaptatón.
Lefelé menet nem volt gond, délutánra pedig csak elolvad. -
nagyúr
válasz focvis #188121 üzenetére
A hegy ilyen szempontból halál, komolyan aki ott lakik vagy odajár dolgozni, se tud felkészülni egy hóesésre. Minden évben ez van, 3-4 éve volt egy nagyobb havazás, fene tudja már hogy december vagy január volt, de nem jutottunk fel csak 2 óra alatt, az Istenhegyi úti Mol-nál megálltunk reggelizni, míg a többi hülye kezd magával valamit.
Több kolléga szintén nem jutott fel a menetrendszerinti járatokkal, inkább hazamentek.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #188123 üzenetére
Mondom itt város agyig fel volt sózva már tegnap délután, legalábbis az 5-6-13-14 tutira.
#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
Szegény kutyus...
-
veterán
Akkor ezert latok kis cipos kutyakat mostanaban
Everybody lies.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Ha marad a hideg és folyamatosan sózni fognak: [link]
-
gzbotii
nagyúr
válasz tboldi #188033 üzenetére
Nekem tegnap meglett a műszaki, csont nélkül átment.
Igaz előtte három szerelőnél jártam, 90.000 költöttem rá, hogy minden flott legyen (szélvédőcsere is volt, csak az ugye 34.000).
Egy évre ez is letudvaWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Debica Frigo HP2 van nekem fent, havas utakra elég jó. Többször teszteltem, legutóbb a héten. Havas mellékút, hó fényesre tapodva kora reggel. 40ről satú, ABS dolgozott de az autó irányítható maradt. Éles (90 fokos) és hirtelen kanyarodás esetén sem indult meg az autó. Havon. Nedves aszfalton nem szerepel ennyire jól.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Adott egy Nissan Note 1.4 benzin (2006) amin azt hittem csak a napi rövid távok miatt nincs fűtés, de ma mentem vele egy 60 km-es kanyart és még mindig nem sikerült befűteni a kocsit.
- ventillátorok fújnak rendesen álló helyzetben is mindenhol
- amikor még ilyen +5 fok felett vagyunk simán tartható a polóban vezetős hőmérséklet az interiorban, de most hogy 0 fok vagy alá esik a hőmérséklet, esélytelen hogy vastagpulcsi/kabát nélkül vezessek. Szerintem ilyen 16-17 fok környékére tudom csak a kocsi belterét felfűteni.Szerintetek mi lehet a gond, biztos járt már így más is. Elviszem szervízbe természetesen, de gondoltam előtte itt is érdeklődök. Termosztát, rosszabb esetben belső radiátor?
Köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz szabonagyur #188137 üzenetére
Romániában igen.
Új autó első bejegyzéstől számítva 3 évre kap.
3-12 éves autó 2 évre
12+ éves 1 évre kap műszakit.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #188139 üzenetére
Valid, lassan gyakoribb mint az OBD II-es olvasó.
#nincsbennetarcsi
-
MasterMark
titán
Aldis OBD olvasó.
Switch Tax
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest