- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz csoki46 #188442 üzenetére
Szavatosságot papíron nem fogsz kapni tőle, mert úgy lesz lepapírozva, mintha te hoztad volna be külföldről.
Viszont, jó autót kapsz tőle, szart nem ad el.
Elmondja, ha valami rossz rajta, nem fog semmit elhallgatni, bármire rákérdezhetsz.
Ha baj van később az autóval, akkor becsületből jót áll érte, mert nem ér annyit neki, hogy az FB csoportban tönkretedd a renoméját.
Általában még dicsekedni is szokott vele, hogy a megreklamált autót az ügyfél kérésére cserélte/javíttatta/Toyota garanciát érvényesített rajta.
Viszont a piaci ár felett adja. Megteheti, mert nála nincs rizikó.
P2-nél két dologra kell figyelni: rozsda és olaj fogyasztás.
Ha máshol vennél autót, akkor mindenképp nézz alá, mert a német/osztrák P2-k nagyon rohadnak. Átnézetni, pedig mindenképp a Prius Pápához vidd."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
DonThomasino
veterán
Van itt valakinek Lidl s Ultimate speed akku töltője ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Qru
MODERÁTOR
-
DonThomasino
veterán
A leírás szerint mikor kész a töltés, minden beosztás látszik a kijelzőn,
és a villogás le áll. Na most ez szépen működik nálam motor akkunál.
Autó akkumlátornál valamiért nem áll le a villogás,
minden osztás kivillan de villogás
nem áll meg, már két autó akkumlátorral is próbáltam.
Nálad hogy van ez ?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
törölt tag
Én is mentem pár kört, hogy ne lehessen pávának mondani, nekem az emelkedőkkel volt bajom, mert vagy nem ment volna fel vagy megindult a túlsó oldalon lévő kerítések felé, de olyan driftelős gáznyomkodással csak kicsit finomabban ment is felfele, meg íven is maradt enyhe szögben orrtolva. Invert drift. Két helyen volt ilyen, a többi ment simán, lejtőnek is tök jól fogta.
Erre mondjuk lehet magyarázat a blokkok és lamellázat egyoldalú élének kopása, nem véletlenül szokás megcserélni a gumikat, amit nem tettem meg.Egy helyen kellett visszafordulnom, mert egy Jeep kinézetű valódi terepjáró (#nemsuv) forgó kerekekkel állt egyhelyben a tök kicsi emelkedőn, elmentem más fele hadd dolgozzon.
Azok a tipikus széles ballonos AT gumik voltak rajta, ilyesmi csak szélesebb [link] ezek nem télik, pedig sokan összetévesztik és jönnek az ilyen meglepetések. Az AT gumik nagy része sem az, ezek nyári vagy jobb esetben 4S keverékű, csak erősen M+S mintázatú gumik.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
-
törölt tag
válasz Tsebacsi #188460 üzenetére
Gondolom féltik az autót és nem volt nagy lendület. Én egy ilyenen felnyomom középgáz kettes, de nem is különösebben izgat, ha abba az értékes kerítésbe végigsimul az oldala. Őket meg gondolom érdekli, mert könnyen összejön a párszázezres fényezési hiba, helyszűkében lendület nélkül sok autó elvérzik. A manapság gyárilag széles gumik és a hozzávaló magasabb nyomás sem javítanak a helyzeten, télinek a ~175 széles a frankó, a 205/215 már érezhetően rosszabb ilyen helyzetben (aszfalton persze pont fordítva).
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Tsebacsi #188460 üzenetére
A képről nem tűnik meredeknek, de az. Továbbá mivel magánút senki nem jár rajta rajtunk kívül, és egy pár napja konstans mínusz (ma -4 volt a legmelegebb) van, szóval a héten lejárt rész szépen lefagyott. Gyalog sem túl egyszerű felmenni.
Fehér Farkas: Lendület volt, mert a kanyar előtt van egy síkabb szakasz, de a tetején van egy törés, amin nem jutottunk át. A jobb oldali kerítésbe nem akartunk beakadni (a bal mindegy), nem örült volna a szomszéd, ha legközelebb amikor jön a vaddisznók széttúrják a kertet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz brumi1024 #188466 üzenetére
Itt az Eon (által megbízott cég) a villanyvezetékeket elérő ágakat vágja és darálja le ilyenné és otthagyja az út szélén, csak mivel majdnem az egész utca fával fűt így nem marad belőle semmi mire ideér a hó.
Homok, sóder, murva stb. is jó, ha nincs épp összefagyva.[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz DonThomasino #188457 üzenetére
A keret villogás a csepptöltés, utolsó pár százalék, minimális árammal. Tovább rajta kell hagyni, vagy ha már nem új akku, akkor simán lehet szerintem, hogy nem tudja befejezni. CTEK töltő topikot ajánlom
-
Magnum_
nagyúr
válasz BigBlackDog #188469 üzenetére
En lattam mar ilyet, vagyis ehhez hasonlot es az maskepp mukodott
I humbly and respectfully decline™
-
DonThomasino
veterán
válasz molnarpeter #188468 üzenetére
Na igen pont így gondoltam én is, mert a motor akkunál be is fejezi.
Próbáltam egy 6 éves akkuval mondom, jó biztos nem tudja már befejezni.
Ma megpróbáltam egy 1 éves a garázsban tartott akkuval ott is ugyanez.
Te meddig szoktad rajta hagyni ?
Köszi a tippet." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
nagyúr
-
veterán
Kérdés:
Németország autóvásárlás, regisztrálom is német rendszámra, és októberben honosíttatom majd otthon.
Az eladó utána elköltözik Németországból, és a kontinensről is.
A biztonság kedvéért nem lenne érdemes írni egy magyar nyelvű adűsvételit is? Vagy honosításnál ha az én nevemen van nem kérhetik?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Szoszo94
őstag
válasz brumi1024 #188459 üzenetére
Én szombaton itt gondoltam azt, hogy vissza fogok csúszni. Aztán mégis megoldotta az RWD egy lendületből, bár közben villogott az ESP és éreztem ahogy felváltva kaparnak a kerekek. Pedig ez sem volt kis emelkedő, a villanyoszlopokon és kerítéseken látszik igazából, Eplény belterületén volt.
#KleberKrisalpHP3reklámVisszafele már direkt erre jöttem, kikapcsolt mindennel, hosszú lefagyott és havas utca volt a dombtetőn. Meglepetésemre párom is élvezte, pedig nem szokta szeretni mikor oldalra nézve lát előre
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
dj79
senior tag
válasz Dluinet #188453 üzenetére
Én nem így emlékszem. Amikor beszéltem velük (de épp nem volt számunkra szimpatikus autó), direkt kérdeztem, hogy ki lesz az eladó, merthogy adott esetben utalással fizetnénk. Annyi kikötés volt, hogy foglaló/előleg kp, a többi nyugodtan mehet utalással a céges számlára, merthogy tőlük vennénk a kocsit.
-
brumi1024
veterán
válasz Szoszo94 #188476 üzenetére
Én az utolsó 10 centin buktam el, ott egy rövid ideig meredekebb a beton, majd van benne egy törés, azon átjutva sima ügy volt felfele. De csak elsőként, közvetlenül utánam édesapám is megpróbálta nagyobb lendülettel, ő egy autónyival korábban megállt kaparva.
Meglepetésemre párom is élvezte, pedig nem szokta szeretni mikor oldalra nézve lát előre
Qru: Igen, ezért jutottam én messzebb, teljesen szűzhavon mentem, de a törés a végén szivatós.
Lefele nem próbáltam volna meg, ahhoz túl szűk sok helyen, nincs hely hibázni. Az még egy dolog, hogy az autó sérül, de az egyik oldalon feljebb kerítések/kapuk vannak.
Az erdei szakasz tud meg meglepetéseket okozni, de ott valamennyire lejárták ma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #188469 üzenetére
Még azzal sem.
A te neved a vizsgáztatáson és a rendszám kérésen és a biztosításon van.
Más papírral nem találkozol.
Kérdeztem, hogy mi a bizonyíték?
A válasz az volt, hogy az én nevemen van az autó.
Hogyan csinálják, azt nem tudom.
De valahogy törvényes, mert minden adóról, járulékról és költségről van papír a te neved alatt."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz rbalint88 #188488 üzenetére
A biztosítást is nekik kellett intézni, mert se rendszám se adásvételi nem volt a kezembe.
Megmondta melyik nap lesz vizsgáztatva, és attól a napra már kellet biztosítás.
De csak sikeres vizsga után kapsz rendszámot.
De rendszám nélkül nem köthetsz biztosítást.
Utólag tudtam meg, hogy ebben az esetben csak nullákat kell írni a papírra a rendszám rovatba..
De adásvételit még így sem tudtam volna mellékelni, mert csak egy előleg kifizetéséről volt papírom."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
6030D
Ármester
Egy kis Börzsöny, akinek hóhiánya van
Nagyirtáspuszta előttMerida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz BigBlackDog #188486 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy bianco-s szerződéssel adják az autóikat, mert az autók nagy része aukcióról jön, ott nem veszed biancoval, plus Ps rendszámot se tudsz rátenni. Már ha JJékről van szó.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
6030D
Ármester
válasz BigBlackDog #188494 üzenetére
Kóspallag és a Szent Orbán hotel között. Az már nincs sózva, előtte latyak
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.