- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
nagyúr
Megjött a Törzskönyv! Eladó a Focus!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
Heti fogyi: 7.9 (bc 8.0) full vegyes, sima B7.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz simonjoe #182915 üzenetére
Olyan illatot csinálsz bele, amilyet akarsz, amint kifizetted (az autót)
#182912cappa72: Hétfőn beszélek a szervizzel, hogy milyen úton is akar a Ford engem keresni. Lehet el van bacva a mailcímem a szerviznél (egyszer már javíttattam velük). Azért a végtelenségig én se várnék...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ngaba
aktív tag
válasz Tsebacsi #182911 üzenetére
Hát, sok sikert az eladáshoz, de elég rossz az Ecoboost sajtója. Lehet, hogy jobban megérné töltögetni az olajat, vagy felkutatni egy Ford-mágust... Tisztább lenne, ha a Ford venné vissza valamilyen formában, és a lelkiismeretnek is jobbat tenne szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
-
-v-
addikt
-
ziyan
tag
válasz F_Zolee #182922 üzenetére
Szerintem a rossz sajtó miatt adják a 8 év garanciát, ezek a túlmelegedéses, kigyulladásos esetek elég sokat rontottak a hírnéven. Kíváncsiságból utánanéztem:
** A 8 év Ford Protect garancia 5 év teljes körű és plusz 3 év hajtáslánc garancia, ami maximum 150 000 km futásteljesítményig érvényes. Hajtáslánc elemei: hajtómű/motor, sebességváltó, differenciálmű és a hajtási energia átvitelében részt vevő alkatrészek. Ezen garancia kikötésekhez és feltételekhez kötött.Beláthatnák, hogy ha tovább szívatják Tsebacsi-t, és cikkek készülnek az esetéről, azzal ismét rosszul járnak
-
Qru
MODERÁTOR
válasz vans? #182934 üzenetére
Szivas. Akkor passz. Elvileg nekik kene hivatalbol ertesiteni a magyar hatosagot...? vagy adjanak egy igazolast arrol, hogy bevontak a rendszamot es a forgalmit azzal probald meg itthon is kivonatnai.
Legvegso esetben vannak cegek aki elintezik helyetted, max megbizol egy ilyen ceget. Jobb otletem nincs.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz ngaba #182920 üzenetére
Mivel a szerviz nem ismeri el az olajfogyást, a gyártó válaszára várok ezzel kapcs, nem is értem az elképzelést, hogy venné vissza a Ford. Ha úgy adódik akkor is csak motort cserélnének benne (megint), vagy valamit mókolnak rajta, és aztán adhatnám el.
De mivel papírom van róla, hogy a gyártó szerint az autó jó... Most aggódjak? (nem, már nem aggódok)Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #182938 üzenetére
3 hengeres motorral? Vagy vegyek dízel városi 2x 15 vagy 1x 15 és 1x 22km napi ingázásra??
Szidták a tekerős automatát. Nem érzem a csíziót...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
veterán
válasz BigBlackDog #182947 üzenetére
Pofára nekem mondjuk bejön az új Fóka.
Közben apránként haladok a Golf rendbeszedésével:
Tegnap egész jól sikerült a 4x kárpittisztítás, tavasszal majd még egyszer.
Terveztem, hogy feketére fényezem / fényeztetem a tükröket, van belőle 3 db tartalék, aztán kiszámoltam, hogy olcsóbb egy pár eleve fényes fekete borítást rendelni az Aliról, éjjel megtörtént, a drágábbak közül választottam egy gyári alkatrészeknek tűnőt (5000 Ft a 2 db).
Egy lendülettel rendeltem onnét egy 3 db-os ablaktörlő szettet, szintén jó minőségűnek értékelték (3600).
A szétesett hátsó légbefúvót ma megjavítottuk kb. 10 perc alatt a melóhelyen.
Hétfőn mehetek a hiányzó környezetvédelmi tálcáért, gyári bontott, 12 ezer Ft.
Összefoglalva, egy Golfhoz mindig van minden is, és kimondottan olcsó is. (A Volvohoz minden - akár bontott - szirszar elég húzós áron megy.)[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
"Megcsúszott, biztos úr!"
[link] -
Kickass
őstag
Jól sejtem ha egy Bosch S3 akkut az aldis töltő már nem bir 13.2V fölé tornázni akkor lassan készülhetek egy akksi vásárlásra megint?
Kb egy éves lehet, de a tavaly téli generátoros mizéria (nem jutott el a töltés egy oxidálódott kábel miatt az akksihoz) lehet kinyirta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest