- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
Front van. Ma két autós is dulván agresszorkodott edzésről hazafelé jövet. Érdekes módon sosem az anyagyilkos fejű bunyósok, behajtók keménykednek, velük valahogy kölcsönösen megismerjük egymást. Ellenben ezek a nyikhaj, klasszikus 45-55 éves mmmmarhára öntudatos, csaptelep vállú gyíkemeberek, akik mittomén valahol cégvezetők vagy magasabb beosztásban működnek és ettől elcsitul bennük néha az életösztön, na ők fenyítenek. Mondjuk felőlem aztán lehet akárki, ha nagyon hepciáskodik, simán feltolom a s*ggébe a visszapillantótükrét. Egy X5 volt ma meg egy zsírúj A6 két ilyen 50-es egomán faterrel. Az X5 kitolja az orrát az alsúbbrendű utcából egy bő fél méterrel, én meg nem fogok csak emiatt vészfékezni nyilván - szemből nem jött senki, kikerültem. Erre dudál, majd kikanyarodik mögém, és jön aggresszíven a kis mukinyúl. Pirosnál mellém áll, és látom, hogy vörös fejjel ordít valamit meg mutogat a nyomorultja. Letekertem az ablakot, kényelmesen kilógattam rajta az edzéstől még véres könyökömet, és vigyorogva mondtam neki, hogy takarodjon tovább, amíg tud, vagy jöjjön közelebb, ha szeretne és itt magyarázzon. Ilyenkor jellemzően feltámad bennük az életösztön, mert ez is gyorsan felhúzta az ablakot és úgy várta ki a zöldet. Mondjuk valóban párás a levegő...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #107754 üzenetére
induláskor mindig 2500-3000 között tartom, miért az sok
más, ezt ma találtam, jó nagy különbség van a 75 és 84 lovas motor között (i20)
Igazából látszik, hogy csak szoftveres a tiltás
[kép][ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #107757 üzenetére
Amire kocsibaülök már alvad. Ma speciel földharc edzést tartottam pár MMA-s srácnak, aztán pontkesztyűztünk, zsákoltunk kicsit, ez utóbbit sínylette meg a könyököm, de megszoktam már az évek alatt.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
stickermajom
addikt
válasz Jorus #107753 üzenetére
Hasonló velem is történt. Fordos területi képviselő apuka szerint bevágtam elé sávváltáskor (nem történt ilyen), aztán mikor üvöltött vörös fejjel, az egyezményes jelet mutatva röhögve otthagytam. Na több se kellett, követett a parkolóig, és elkezdte fotózni az autót. Mikor kiszálltam azzal nyitott "meg leszel verve", mondtam, hogy oké, akkor bele is foghatunk. "Ja nem én, hanem majd egyszer valaki meg fog verni". Ok..
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz stickermajom #107761 üzenetére
Ilyen volt nálam is.
Rendőrt hív, mer beálltam a helyére. Oké, de akkor mentőt is hívj. Azt minek?
Szétszerelem az arcod, azé.
Aztán megnyugodott.
-
Magnum_
nagyúr
Jol van, latom, ma mindenki Van Damme posztert reggelizett.
I humbly and respectfully decline™
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez gyorsan ment, eredetvizsga, okmànyiroda, majd parkolás, mindegyik más helyen (de nem messze egymástól), össz-vissz egy 50 perc volt.
-
nagyúr
válasz Magnum_ #107764 üzenetére
Nekem ma egy kolléga akarta megmagyarázni, hogy a 3 kerekű autó az mennyire jó, hogy kevésbé borulékony, mint egy 4 kerekű, hiszen ez egyszerű mechanika. Ráhagytuk, mert mi ismerjük azt az autómárkát, hogy Reliant Robin.
(#107766) B-L-A-C-K : Ezzel utalni akarsz arra, hogy jól megy, van benne tartalék, mert ilyen rövid idő alatt végeztél ennyi feladattal? (bocsánat )
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Johnny_vT
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz Motion_Blur #107769 üzenetére
izgultunk is, hogy az előző tulaj nem ütötte-e át az alvázszámot
Tsebacsi: arra utal, hogy be tud sorolni.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Motion_Blur
félisten
válasz Magnum_ #107770 üzenetére
Amikor a hátsó ülést felszedték már kezdtem ideges lenni
de valszeg csak annyi történt hogy láttak egy makulátlan autót és egy olyan gazdát aki a kérés ellenére SE hagyja ott az autóját úgy hogy nem látja - hát sz*passuk meg...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Snoop-y
veterán
válasz Johnny_vT #107768 üzenetére
Britt rendszer uberelhetetlen:
Elmesz a kocsiert kiteped az A4 laprol a vasarloi szakaszt kitoltod, hazafele meg bedobod a postaladaba a DVLA-nak. Es kesz is vagy
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kisza25
félisten
válasz EQMontoya #107758 üzenetére
Ja mondták is anno a hyundainál, hogy ezt vegyem, mert olcsóbb az átiratás, a biztosítás... és csak 5500felett van különbség, ott meg ritkán fogom használni (mondjuk azért előfordul)
az lehet elírás lesz a grafikonban, mert 5500 75ló és 6000 a 84lóEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Integrale
veterán
válasz Johnny_vT #107768 üzenetére
Ilyen szempontbol az irek nagyon jok. Veszel egy hasznalt autot, a tulajdoni lap olyasmi mint egy csekk itthon, csak nagyobb meretu. A kisebbik fele az uj tulaje, a nagyibbik az ex tulajdonose, aki feladja postan, es kesz.
Kb 1,5 euro, es a valosagban nulla perc."Bad reklám is reklám too"
-
kisza25
félisten
Tudod jól, hogy én inkább az autót cserélem le, ha kopott a gumi
A tipo 20lóval több, meg rövid 6-os váltó (35-70-110...) az felér egy csipsszel
Amúgy gondolkoztam már rajta, hogy vajon tényleg butítják-e a 75lovast, vagy csak papíron, minek szarokodnának vele? Kia-ból mondjuk nincs is csak 84-es
Mondjuk a 84 lovas +100e Ft új autó esetén a hyundainál.[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Integrale #107765 üzenetére
Feltennel egy jo gumit, rögtön elöjönne a különbseg. Nekem az Astran baromira erezhetö volt. 4 eves energy saverek mentek le es jött a michelin primacy. Az sem egy versenygumi, de baromira szembetünö volt az autopalya felhajtokban is, hogy mennyivel jobban betapadt az auto.
Most a passzaton megint energy saver van
Jo gumi, no offense, de magamnak biztosan nem ilyet vennek...michelin primacy szerintem egy tök jo kompromisszum. Jol tapad, nem is fogy ugy mint egy Sport Contact es megfizethetö.
(#107763) mdani01 nagyfaterja is biztos ezeken a videokon edzödött es a csalad csak szimplan nem erti, hogy miert rangadja meg nyekteti a gumikat....azt hiszik a cukra vagy ilyesmi, pedig csak böszen dolgozik a gumimelegitesen
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok,
Kéne segítség.
Vásároltam jó áron forgalomból kivont gki-t.
Javítós, foglalkozós verda, és akkor akarom csak használni ha meg lenne javítva.
Egyből szerelőhöz menne.
Biztosítást elég ha akkor kötök majd ha megvan névre iratás, műszaki vizsga, eredetiség vizsga?
Mert most olyan infót kaptam, hogy biztit egyből kössek rá, de utána tudtam meg, hogy nincs forgalomba a kocsi, ki van vonva forgalomból forgalomból.
Mi a menete a folyamatnak? Elkezdek most nézelődni most neten is majd, csak gondoltam be is kérdezek.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz dellfanboy #107789 üzenetére
Ennek mennyi hely lehet a csomagtartójában?
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
nagyúr
Arról van sejtésünk, hogy a dugó az MVM-nél a Szentendrein mikor szűnik meg? Valami sávlezárás van hetek (hónapok?) óta. Mindig kerülnöm kell a Nánási felé, csak ezért kérdezem
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Elektrosokk
addikt
ma elmentem este barátnőmért a városba, hazafelé a füredin egy fehér kombi passat elénk vágott, sávot váltottunk, aztán bejött elénk középre, konkrétan a szaggatott vonalon ment a lámpáig, utána szűkül a 2 sáv egyre , ott lelassított 30-ra , de már indexelt jobbra, ekkor használt először indexet. mi is arra mentünk, el szerettem volna mellette menni (előzni) és megint elémhúzódott kicsit balra. ennél a pontnál már eléggé ideges lettem, ha nincs velem a barátnőm akkor biztosan hazáig kisérem...
nem értem az embereket, úgy látszik néhányan kísértik a sorsot.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Elektrosokk #107792 üzenetére
Hagyjad már kezdjük ott tuti barátnőd sincs...
-
Speeedfire
félisten
válasz Elektrosokk #107794 üzenetére
"Konkrétan mindig nőkkel vagyok, szakmai ártalom. "
Mindig is sejtettem, hogy srici lehetsz. Te vagy az Púder?Amúgy meg ez a fos idő tehet ezekről. Alapból sok a hülye, de ilyenkor exponenciálisan nő a számuk.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Integrale
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Elektrosokk #107792 üzenetére
Ha lenne tartalék simán elmentél volna mellette.
Btw az ilyenektől inkabb lemaradok (mert nincs tartalék).
#nincsbennetarcsi
-
proof88
addikt
válasz stickermajom #107761 üzenetére
Nem tudom mi van, én ugye nemrég vettem másik autót, lehet hogy emiatt viselkednek máshogy velem az emberek, de lehet hogy azért mert pont most nagyon meleg napok vannak, és hetek óta szét van túrva Bp, és ezért mindenkin most jön ki az ideg.
A kis rozsdás B Corsával sosem húztam fel senkit, csak azt vettem észre hogy mindenképp meg akarnak előzni, nem bírják elviselni a rozsdás kocsi látványát, akkor sem ha 70-nel mentem 60-as táblánál jó időben 0 forgalomnál, akkor is meg kellett előzni 90-nel, sőt a városban is inkább kikerülnek hiába 55 körül megyek, nekik több kell.
Na de ezzel a hátul VTS logós C4-gyel azt vettem észre, hogy baromira nem zavarja őket ha előttük megyek, sőt tegnap végig mögöttem maradt a 7-es Bömös is. Többsávos úton is simán mögöttem maradnak, követnek.
Cserébe viszont kereszteződéseknél rám dudálnak hátulról random köcsögök, miközben állok. Ugye volt a tegnapi sztori, keresztezni akartam a Dohány utcát, 2 taxi is jött balról, vártam hogy elmenjenek, nem vagyok elég rutinos még ezzel a kocsival, szóval a kiugrásból könnyen lefulladás is lehetett volna. Hülye Zafirás mögöttem nem bírta ki hogy ne dudáljon. Elindultam végig Szövetség utcán tovább, szerintem ott közveszély 50-nel végig tolni ezért sosem megyek ott annyival, szűk egyirányú utca, ráadásul nem elég hogy szar az út, még egy dobbantó is van benne féltávnál. Ez sem tetszett neki és annyira a seggemben volt h kb tolt le az útról. Láttam tükörben hogy közel jön de úgy voltam vele hogy ha hirtelen fékezésnél belém jön akkor úgyis neki kell elvinnie a balhét ezért nem foglalkoztam vele, haladtam a saját tempómban. Rákanyarodtam Wesselényire, majd onnan Vörösmarty, látom hogy még mindig jön utánam. Na 50-nel ott sem tudom végigtolni mert félig keresztben parkolnak a kocsik és mindig van ott egy rész ahol bazeg beállnak nagyobb pl platós kocsi vagy furgon is ami jobban kilóg mint a többi, és félek hogy meghúzok valakit, ezért ott is mindig lassabban megyek. Elérünk első kereszteződéshez, ahol stop tábla van, ott még nem volt semmi, elérünk második kereszteződéshez ami jobbkezes. Gurulok előre nézek jobbra, nem jön semmi, elkezdem nyomni a gázt majd feltűnik a BAL tükrömben a kereszteződésben, szóval be akart jönni mellém balról miközben én megállapítottam éppen hogy jobbról nem jön semmi. Nyilván nem tudott már bejönni mellém mert én már elindultam egyenesen, és egyirányú szűk utca, visszasorolt mögém. Megérkeztünk Király utcához ami védett út. Mivel én egyenesen mentem volna tovább a Vörösmarty-n, elkezdtem előregurulni és néztem balra ki, hogy jön-e valami balról. Majd jobbra néztem és akkor látom hogy bejön mellém jobb oldalon, egyből tükrömet kihajtotta és elkezdett ugatni valamit, hogy "én csak akkor tudom nyomni neki amikor dudál? qrva ideges, szétbaszom a kocsit", és elkezdte rángatni az ablakomat. Így utólag nem is értem a szövegét, mert egyszer dudált az elején, és nem is nyomtam neki úgyhogy kb nem is értem mit akart ezzel mondani. Semmit nem tudtam neki reagálni mert utána egyből jobbra elhajtott a Király utcába. Ezután 20 méterrel később leparkoltam a Vörösmarty-ban, egyből felírtam a rendszámát telóba mert azt rögtön megnéztem mikor jobbra elhajtott, és megnéztem van-e károm a tükrön, de nem volt úgyhogy leszartam.Az egész amit ebből tanultam az az, hogy ha látjuk hogy valaki qrva ideges mögöttünk és nem tudjuk elengedni sem mert egyszerűen nincs hely, akkor a legközelebbi kiszélesedő részen úgy engedjük el hogy jobbra sorolunk, mert akkor ő balról tud csak bejönni mellénk ergo nem tud hozzáérni a mi kocsinkhoz (feltéve persze hogy neki is balkormányos van). Itt szerintem azt a hibát követtem el, hogy a Király utcához érve nem számítottam erre az elborulására és hagytam hogy JOBBról bejöjjön mellém, karnyújtásnyira se a kocsimtól. Ha van helyismeretünk akkor próbáljuk defenzíven megúszni úgy hogy számítsunk arra hogy valamit tenni fog. Ez persze szarul hangzik, mert azt jelenti hogy eredeti útvonalunkról térjünk el annak érdekében hogy mi legyünk kedvezőbb pozícióban azaz ő ne férjen a kocsinkhoz, de sosem lehet tudni hogy mit fog csinálni ha elborul az agya, és ha pl letöri a tükrömet akkor tuti rendőrt hívtam volna és nem ide írogatok tegnap este, de ugye sokra nem mentem volna vele szerintem azzal sem. Egyébként meg nem szoktam senkit se feltartani, szóval pont olyannal baszakodott aki nem is tett be neki, max ő hitte azt.
Egyszer majdnem elütött bennünket (engem meg barátnőmet) egy ittas egyén, miközben zebrán mentünk át és nekünk volt zöld. Az utolsó pillanatban rántottam vissza barátnőmet és magamat, és kb ott állt meg a kocsival ahol én álltam 1 pillanattal azelőtt. Mondtam neki jobban is odafigyelhetne. Neki is zöld volt amúgy, ő balra nagy ívben kanyarodott rá a zebrára. Persze lehet mondani hogy biztos takart minket az A oszlop, de nem mondta. Mellette ült valami nő aki elkezdett nekem ugatni hogy húzzunk onnan, stb. Mondtam neki nem veled beszélek. Kiszállt a gyerek emberkedni hogy most mégis mi a faszt csináljon térdeljen le előttem? Mondom neki figyelj oda bazmeg mit csinálsz. Visszaült a kocsiba és elhajtottak. Egyből hívtam a rendőrséget úgy, hogy rendszámot is elmondtam az incidenst, és hogy ittas a sofőr. Ezt akkor éreztem rajta amikor kiszállt. Mondjuk ő még értelmesen beszélt, de amikor kiszállt emberkedni lefagytam hogy lehet kés lesz nála vagy box lesz. Rendőrök telefonban azt mondták kb, hogy ok és nem történt nyilván semmi. Azóta nem nagyon bízok abban hogy bármi is történhet mielőtt személyi sérülés vagy anyagi kárt keletkezne. Elmondtam azt is merre ment tovább az Andrássy-n, ráadásul mivel kb éjjel fél 12 volt hétköznap, olyan nagy forgalom sem volt, bárki megtalálta volna kb, de gondolom taxisok előbb befogták volna mint a zsaruk.
Ma is rám dudált valaki, miközben a dugóban álltam. Egy taxis. Zöld volt a lámpa, de csak a zebrára tudtam volna ráállni, mert utána is álló kocsisor volt végig. Nem értem mit vár? IQ-fighter nem látja hogy a zebra után is csak állnak az autók? Már vártam hogy hasonló sztori kerekedjen ebből is mint a tegnapi.
Aztán később estefelé jövök haza Wesselényin, bejött mögém valami ültetett Golf, igazából a hangja tűnt fel. Ő nem akart letolni az útról, csak néha lemaradt aztán jött. Mivel a Wesselényi szélesebb és jobban átlátható, itt lehet 50-nel tolni. De mivel vannak zebrák, olyankor mindig belassítok, mert a rohadék városvezetés a zebra előtt 0 méterrel is kialakítja a parkolóhelyet, hogy az oda beálló kocsi, furgon tutira kitakarja a járdát, szóval minden zebra előtt ilyenkor 15-20-ra lassítok. Ha nincs ember, visszagyorsítok. Lehet tetszett a kocsim hangja neki, mert ezt többször is eljátszottam, de végig 2-esben volt hagyva a váltó, és 3000 rpm felett elkezd váltani a hang, talán a motor, talán a kipuf miatt nem tudom, de szép sportosabb hangja lesz a kocsinak. Szóval jött velem és ő is ezt csinálta, bár neki inkább kipuf miatt volt ordas hangja, de örültem hogy végre valaki nem akar letolni azért mert belassítok zebra előtt.
Egyszer beértünk egy konstans 30-cal kullogó kocsi mögé, aki azt se tudta hogy védett úton van, pl mikor jobbról jött valaki akkor befékezett. Én is fékeztem emiatt, de attól tartottam hogy a mögöttem jövő golf ezt úgy veszi hogy én őt féktesztelem és begurul mint a tegnapi idióta. Szerencsére nem így lett. Látta hogy mit csinál az előttem haladó autó, elkezdte gurulva kuplungot benyomva pörgetni a motorját mögöttem. Hát, talán még mindig jobb mintha ráülne a dudára ... bár akkor vesztette el a szimpátiámat.Na szóval érdekes, hogy a kis rozsdás Corsával nem voltak ilyen sztorijaim. Lehet inkább le kéne szednem a VTS feliratot hátulról, azt hiszik ha nem megyek gyorsan akkor őket szopatom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest