- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD FX
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Memmaao #52805 üzenetére
Azért sokszor tényleg az csinálják, hogy folyamatosan nézik a konkurens árakat és pár forinttal alá mennek, amit én nem bánok, mert 10 böl 9 alakalommal ők csomagolnak a leggondosabban és ha probléma van a visszafizetéssel sincs gond. Sőt amit te is írsz néha hajmeresztően jó árakat adnak egy egy készletre de az csak ideig óráig tart, ha kifogod nyertél ha nem nézed folyamatosan az oldalt így jártál.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Memmaao #53348 üzenetére
enyem az egyike annak a nagyon keves Defendernek, ami fel evesen se kattog de nem akarom elkiabalni , de anno en nagyon sokat MOColtam fiatalkoromban technic autokat es Defendernel kb minden nagyobb lepes utan ellenoriztem, hogy rendben van a futas, nem e szorul valami.
Bugattit a rugok nekem egy hetesen se birtak el rendesen . az egy nagyon szep szobor, de jatszani alkalmatlan.
sb: a Bugatti valtojat egyebkent en se lattam at mit csinal, volt egy par oras periodus amikor csak igy neztem, hogy mi van
kbalage2: Bugatti nekem eleg volt a vonalon, de ertelmesnek hangzik, hogy leegyszerusitettek.
Defendernel csak azt mondom szemmel atlathatobb, cserebe viszont iszonyatosan haklis tizedmilimeterekre is (nem szabad szorulnia vagy a szomszed elemhez ernie a fogaskereknek), ha barhol akar akkor pedig kattogni fog. ha valaki nem MOColt sokat, akkor meg az ember nem ugy megy neki, hogy folyamatosan ellenorizni kell a hajtast. a Bugattinak ilyen baja nincs, az RSRnek meg foleg nem.
42082nel azert az egesz vezerles enyhen szolva is tul van bonyolitva. teszteltem mernokokon, imadtak, de altalaban eltellt legalabb 15 perc mire megtalaltak hogy mukodnek a funkciok (tobb kapcsolot parhuzamosan kell allitgatni).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Flex77
csendes tag
válasz Memmaao #53453 üzenetére
Elég vegyesek a visszajelzések róluk.
Ha jól értem, akkor a trükk abban áll, hogy az árakban nincs VAT, és azt majd a FedEx szépen felszámolja utólag, nem kis meglepetést okozva a megrendelőnek.Pixel 3a
-
sb
veterán
válasz Memmaao #53453 üzenetére
Csak én nem értem a milliós árakat?
@pn4hvq
A DPD fogja kivinni. Ha adott meg a Lego email címet/telszámot a DPD feladáskor akkor a feladás előtti este küld egy SMS-t/emailt a DPD és náluk lehet címet és napot váltani webes felületen. Apró gond, hogy a Lego nem feltétlen adja meg ezeket az adatokat. Nekem pl. nem tette bele legutóbb de más is írt már itt ilyet. Így mindenféle DPD-s előjelzés nélkül jön a csomag. Viszont trackingben látod, hogy hol tart és ha felhívod a DPD-t, pl. amikor már itthoni raktárba érkezett, akkor link nélkül is át lehet rakatni más címre.
A Paypal cím átvétel külföldi webshopban nem ritka amúgy.@apholyon
Ez mörfi. De nézd más szemmel, a készletek nagyon foghíjasak voltak eddig. Pl. a szán: egyik nézőpont, hogy pont a rendelésed után fél nappal jelenik meg és 1-2 hetet vártál rá. A másik nézőpont, hogy kb. 2021. november vége óta nincs a S@H-on.
De a kocka.hu-n se volt 2 héttel ezelőttig.Ez magyarázza azt is amit írtál, hogy miért vannak elszállt árak jófogáson pl., 17-20k-s árakkal. Egyszerűen 8-9 hónapja nincs a készletből sehol... vagy ha akad is boltban néha 1-2 helyen, ott 20-30-40e. Ezért hirdették ennyiért. És csak akkor jött vissza hosszú hónapok után a kockára is amikor elkezdted nézni.
Amúgy mostanában elég kaotikus is a S@H. Vagy csak nincs elég tapasztalatom vele. Én is beírtam ide 1 hete kb, hogy tök új City készletek is elfogytak pedig azt hittem rendeződött a készlet gond. Főleg új és nem egyedi cuccoknál. Aztán azóta 1 hét alatt oda-vissza változtak ezek is, újra kapható, megint eltűnt, stb... És nem csak ezek, hanem az egyedibbek is (Kovácsműhely, kis Tumbler, Hosszúnyak is volt 1-2 napig meg Delorean is. Sőt, ugye Bugatti is van/volt).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Memmaao #53502 üzenetére
tologatja a gyerek, mozog a dugattyu es igy 10 centinkent meg kell emelni mert leul a rugo?
viszont munkatars lanyanak a reakcioja, amikor a kezebe adtam a Chiront, hogy tessek, fogd meg es tapizd ossze, mekkora . kb orommel vegyes retteges, hogy mivan ha leejti mert akkora.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
Lajti
tag
válasz Memmaao #54035 üzenetére
Nagyon baba
Többiek: miért is kéne egy linkre kattintani? Mi van egy linken, amit üzenetben nem lehet átadni? Nekem ilyenkor rögtön megszólal a vészcsengő (kicsit jobban "paranoiás" vagyok az átlagnál e téren). Átírányítanak valami oldalra, ahonnan letöltődik egy vírus, kamu otp-s/paypal/stb. oldal ahol megadhatod a (bankkártya)adataidat, hívj fel egy telefonszámot külföldre/emeltdíjas, stb. Ha Foxpost kell, üziben megadják a címet, nevet, ami kell, előreutalnak vagy utánvét, nagyon gyanús esetben utánvétnél küldjék el előre a postai díjat.
-
-
kbalage2
aktív tag
válasz Memmaao #61906 üzenetére
Méretarányban a tavalyi Batmobile-hoz van közel, ahhoz érdemes hasonlítani, illetve a Dom's Charger-hez. Ebből látszik hogy ez utóbbi az elemszámot tekintve most már erősen túl van árazva a hivatalos oldalon, meg lehetett ezt nálunk kapni 30e alatt is 2021-ben...
Mondjuk ettől még valóban meglepően kedvező az árazás, de bízzunk benne hogy nem tűnik fel nekik a megjelenésig[ Szerkesztve ]
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Dilikutya
félisten
válasz Memmaao #62766 üzenetére
De fura a bütykös rész a motorháztetőn, nem jellemző.
Az elejét figyeltem már, hogy picit máshogy épül fel, mint általában. Majd én is beszerzem, de várom, hogy 10 alatt legyen. A Charger-t se vettem még meg.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Memmaao #70144 üzenetére
Hívjon minket
LEGO® Ügyfélszolgálat
+36 80 216 013
Hétfőtől péntekig 9:00-től 17:00-iginsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Memmaao #70146 üzenetére
próbáld meg később, mert kb 2 supportos van, úgyhogy hamar el tudják foglalni magukat, telefonon egyszerűbb, emailre nem biztos, hogy hamar válaszolnak.
ps. ezt csak akkor lehetne azonnal orvosolni, ha lenne itthon hivatalos bolt (legközelebb bécsben van), de mivel nincs, így majd postázzák a hiányzó elemeket.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Memmaao #75835 üzenetére
Jaja, nekem is nagyon bejött. Meg a kakis szett is, de megálljt parancsoltam magamnak. Kihagytam a kezdő JP szetteket, nem lenne jó vége, ha nekilátnék egy új témának, aztán backtrackelni támadna kedvem. Így is egyre beláthatatlanabb, hogy a modulárisokat hogy tudom finanszírozni. Az mindenképp könnyebbség, hogy a WV szettek egyre rosszabbak. így legalább ott spórolok .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest