- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ripla
addikt
-
Throme
veterán
Az a "koronás" figura most Sauron, vagy a lidércek vezetője?
Ha Sauron, akkor nem jó a minifig felhozatal Gollamot tekintve (most nem néztem kik a többiek).
Sauron legyőzése után találták meg Szemagolék a gyűrűt.
Akkor még hobbit formában. Aztán lett belőle Gollam kb 500 év alatt.
Mire a kis Gollam "kialakult" addigra Sauron már csak egy bazi nagy szem lett. -
Balesz1899
aktív tag
Frodóék is ott vannak a gyűrűvel, szóval lehet Gollam is
-
yahagyma
tag
Ennyiért sztem csapjon le rá akinek nagy vágy a Technic Porsche 911 GT3 RS, az első 1:8 technic supercar
https://www.jofogas.hu/pest/Lego_Technic_Porsche_911_GT3_RS_147781570.htm
[ Szerkesztve ]
Sokan akarnak örökké élni, miközben azt sem tudják, mit kezdjenek magukkal a következő hétvégén...
-
Derron
aktív tag
75387 Beszállás a Tantive IV™-be, ára lement sok helyen 19k alá, viszont az árukereső szerint hónap elején volt 17k alatt is. Miről maradtam le?
Egyébként gyereknap közeledtével szoktak akciók lenni? -
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom volt már erről a szettről szó: [Barad-dur]
Én most találtam meg a megjelenő készletek között a Lego honlapján, de ez valami eszméletlen király lett/lesz! Nem szoktam megjelenéskor 200ezerért venni legót, de erre nem tudok nemet mondani, úgyhogy legkésőbb júniusban meg fogom venni.
Esetleg valami tipp, trükk, hogy kedvezőbb legyen az ár?
05.26-ig ajándék készletet adnak a 38ezer forint feletti vásárlások esetén, de szerintem ezt max pár ezerért lehet elpasszolni.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
addikt
-
Crus
őstag
válasz almos94 #80715 üzenetére
Rivendellt láttad már amúgy?
Marketen lesz az 130-140k körül, megjelenés után 1-2 hónappal már... persze GWP nélkül.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
apholyon
aktív tag
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
almos94
aktív tag
Láttam, az is gyönyörű, de a a Barad-durt nálam meg sem közelíti. Mindig jobban vonzott a sötét oldal
Az a baj, hogy a Marketplace-et utálom a sok hülye miatt.
Úgy érzem, hogy nem fogok tudni várni heteket, hónapokat...Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Crus
őstag
válasz almos94 #80721 üzenetére
Akkor tiszta ügy... fizeted a teljes árat, kapod a GWP-t, összerakod és boldog vagy. Ennek sajna ára van. Aki egy kicsit bír várni, jelentős összeget spórolhat. Pl. a D&D készlet cirka 1.5 hónapja vehető és bontatlanul a másodpiacon van már 40k-val olcsóbban...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz almos94 #80721 üzenetére
Most már abban sem vagyok biztos, hogy ha kivár az ember jobban jár, mintha megveszi első napon a szettet gwp és egyéb ajándékokkal, majd azokat értékesítve lehet olcsóbbra jön ki az egész, mint akár hónapok múlva is a másod piacról. ( lásd 21348 D&D szett esetében) Persze jó sok idő elteltével talán, és már ebben sem lehet bízni, szóval talán meg tudod venni jóval olcsóbban, de ez sem igaz mindenre, mert pl a Középkori város főtere valami oknál fogva csak nem akar nagyon lemenni, továbbra is tartja a sah ár mínusz 15-20%-ot. A hófehérke hamarabb bezuhant gondolom az nem annyira népszerű készlet. Azért idővel még mindig elérhető a sah ár minusz 30-40% a legtöbb készlet esetében, de a mostani exclusive gwp társítások során nem minden esetben érdemes azt kivárni. Persze ez mindig lutri akár így akár úgy gondolkodik az ember és mindig az idő mondja meg, hogy melyik volt épp a jó döntés.
-
HUN_Sector
őstag
Az emberek olyan mértékű része, mely a piacon szemmel látható, szinte árfenntartás nélkül bele van b*zulva a lotr-ba, és ennek egy szelete az, akinek bármely témába vágó készlet szinte mindent megér. Így nem tartom kizártnak, hogy a 40-60000 közötti kategóriába csúszik be a gwp, mert biztos nem lesz belőle sok.
Drága? Nézd meg a mimic ládát, vagy épp a 7 percig anno elérhető űrszondát (vagy műholdat, nem tudom mi a neve)
-
Crus
őstag
válasz HUN_Sector #80726 üzenetére
Micro launcher GWP-t 16k-ért is lehetett vinni, nekem végül 18k-ért lett meg, ennyiért jelenleg is van eladó... Mimic úgy látom beállt 30k-ra, nyilván semmilyen univerzumban nem ér ennyit. Ahogy látom u.a. az arcok árulják, de hetek óta nem megy.
Lehetetlennek tartom azt a béna Bara-Dúr GWP-t 40-60k között, de kiderül. Nekem nagy duzzogva érne max 15k-t, de igazából nem kell... ha a toronyra rá lennek pörögve, akkor nyilván kéne, de akkor meg fognám aztán előrendelném.
-
LÁZ
Topikgazda
Jelezném a nagyérdeműnek, hogy az [egyéb összerakós cuccoknak ] megszületett a saját topikja, így aki esetleg ebben a témakörben mutatná meg a cuccait, érdeklődne stb, ott tud kiteljesedni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
válasz HUN_Sector #80730 üzenetére
Bocsi, jogos! Nem vágtam, hogy melyikre gondolsz.
-
LÁZ
Topikgazda
szpész dinner gwp promó a sah-on
A legalább 38 000 Ft feletti vásárlások mellé.*
A promóció vége: 2024. 05. 26.insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
HUN_Sector
őstag
Na, az sw gwp-k és a 25. évfordulós érme eladása levitt 45000ft-ot a tie striker árából. Ennyiért már egyből barátibb
-
Zotyipotyi
csendes tag
válasz HUN_Sector #80738 üzenetére
Azt hogy sikerült, vagy hogy jött ki a matek?
Csak mert pl. az érmét már 4900 Ft-ért is árulják MarketPlace-en... -
HUN_Sector
őstag
válasz Zotyipotyi #80741 üzenetére
Yavin battle érme+droidszállító+zacsis aat = 25000
vip pontos 25. Évfordulós érme (nem összekeverendeőek) - 1800043000ft
Plusz ugye egy rakat pontot kaptam[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #80743 üzenetére
vip pontos 25. Évfordulós érme (nem összekeverendeőek) - 18000
-
nyul105
senior tag
válasz HUN_Sector #80743 üzenetére
ha 25ert eladtad akkor jókor adtad el mert már 20k az egész marketen.
-
Crus
őstag
Nem akarok senkit anyagi csődbe juttatni, de....
10325 Alpesi házikó 31.900 Ft ami eleve fincsi, ehhez még raksz 7k értékben valamit (nekem képeslapok régóta wishen voltak, kettőt betoltam mellé), és máris ingyenes szállítás Packetára, VAN UTÁNVÉTEL IS, de ami fontosabb, hogy a 40687 "Étterem földönkívülieknek" GWP is szépen beugrik mellé!
Első lego.bravostore.hu rendelésem, meglátjuk...
-
Crus
őstag
Tudom, flood, spam, ban, de ezt még muszáj, főleg Rapanui figyelmébe:
Lego.bravostore.hu dettó.
10341 NASA Artemis Űrkilövő rendszer
+40712 Mikro rakétakilövő-állomás GWP
+40687 Étterem földönkívülieknek GWP
+Ingyenes szállítás
+Utánvétel van.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok