Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LudiDOK

    csendes tag

    Sziasztok!!

    Két újdonsággal szolgálnék amiket az utóbbi napokban tettem publikussá.

    Az egyik, hogy elkészült a 42039-es Technic készlet "D" alternatívája ami egy felturbózott kabrió lett. Sokan Muscle Car-nak vélik. Lehet van benne valami.

    Képek itt:
    [link]

    Videó itt:
    [link]

    Az ingyenes összerakásit elkészítem ha majd az időm engedi.

    A másik építményem a Lego és a Mercedes közös építési versenyére készült.

    A verseny lényeg az, hogy építsük meg egy olyan teherautót amilyen majdan (2045-ben) egy Mercedes-Benz lehet. Megkötés az volt, hogy 90%-a technic legyen. Képeket kellett róla készíteni és ha akarta az építő akkor videót is. Megkötés volt a 3 perces filmhossz is. Nekem ez mindig nehéz mert hosszú videókat csinálok. Ezért is lettek felgyorsítva a motorizált funkciósak. De szerintem jobban megmutatják a dolgokat mint ha eredeti sebességen néznénk meg.

    Az elképzelésem az volt, hogy adott egy alváz amiben minden vezérlés, meghajtási elem (full elektromos) benne van. Magában is működik az alváz ami adott gps adatok alapján jut el a céljához. A fülke csak az utasok szállítására alkalmas. Ha például merülnek az akksik akkor egy adott depoban lehet az alvázat kompletten cserélni egy full-ra feltöltöttre és lehet folytatni az utat.

    A fülke lerakása után a helyére lehet például platót vagy konténert felrakni és azt elszállítani. Lehetne még bármilyen hidraulikus eszköz felrakása is.

    Az összkerék kormányzás és összkerékhajtás már az elején fontos volt nálam.

    A színválasztás nem véletlenül lett így megválasztva mert így könnyen észrevehető a magyar versenyző a nemzetközi mezőnyből. :D

    Képeket itt találtok:
    [link]

    Videó itt:
    [link]

    Kíváncsi vagyok a véleményetekre és a kritikákra is. Előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák