- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz Mauzes #56484 üzenetére
Nekem sem jön be, de azért a 3in1-el és darabszámban ez valóban egy komolyabb készletnek tűnik mint egy Sandwich Shop, a vidámparkos vagy hasonlóak amik a 4k-t szokták karcolni.
Optimusból elég sok akció volt, gondolom, hogy nem megy olyan jól.
Spooky polybag úgy látom csak a nagy piacokon maradt, DE/UK/US van továbbra is, itt EU-szerte másfelé sincs nagyon.
-
sb
veterán
válasz Tyler Durden #55872 üzenetére
Visszaolvasva erre még reagálnom kell mert nálam is beütött.
Én nem az egész készletre pályáztam, csak az ismertebb figurák gondoltam jók lesznek a gyerekeknek is, de ez így nagyon jól néz ki!A Muppets/Szezám utca valahogy engem soha nem fogott meg, de a ház nagyon bejön. Még normális áron gondolkodtam rajta, most kicsit sajnálom, hogy kimaradt.
A Micimackó viszont nálam úgy van, ahogy opcionálisan írtad. A gyerek 2.5, de a szett már 1 éve a szekrényben figyel. Ez mindenképp kellett, még ha a figurák nem is tökéletesek szvsz.
(Ill. most a 4+ Mickey-s, Pluto-s készlet is megvan már, az meg csak a figurák miatt.) -
Mauzes
addikt
válasz HUN_Sector #56503 üzenetére
Persze, ha összenézzük a s@h HU árakat meg EUR árakat, akkor egyértelmű, hogy itt most "túl olcsó" az árazás. Micsoda szerencse, hogy szarrá rendeltem magam idén (sírós smiley).
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #56503 üzenetére
Addigra újra 380 lesz az EUR, száguld épp.
-
Mozaart
aktív tag
válasz balint82 #56499 üzenetére
Star Warsban ez volt sokaig. Re release volt a meglevo UCS szettekbol. Az elso tenyleges fan service talan az UCS at at volt. Bar ott pont az instabillitasra hivatkoztak hogy miert csak most.
Nekem amugy serti még mai napig a szemem hogy masra is UCSt hasznaltok.
Nekem az SW es semmi mas.Nem tudom mas temaban levo adults szetteket is UCS kategoriat kap? Az szerintem szimplan Welcome Adults vagyis most mar Icons. :)
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Throme
veterán
Ilyen se volt még, hogy a S@H-tól hiányos rendelést kapjak.
pick a brick. a boríték zárt volt, de belül a zacsi most először nem volt lehegesztve, hanem nyitott. 6 egyforma alkatrészből 1db volt a csomagban.Holnap vajon nekik is munkanap lesz, vagy hétfőn tudom őket hívni?
Ilyenkor hogy tudom bizonyítani, hogy hiányom van? -
kbalage2
aktív tag
válasz Throme #56509 üzenetére
A pick a brick összeállítás bizonyos részei régen manuálisak voltak, nem tudom ez ma hogy megy de simán benne van az emberi hiba. Én is kaptam már onnan rossz alkatrészt. Holnap nem hiszem hogy van az ügyfélszolgálat de hétfőn simán felhívod őket és jelzed a dolgot, újra fogják küldeni.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
nemorino
tag
válasz HUN_Sector #56464 üzenetére
Két lehetőség van, vagy a világvége jön, olyan lesz a világ mint a Mad Max, akkor mindegy, hogy Legóba, kártyába, vagy aranyba fektetted a pénzed, úgyis meghalunk. A másik lehetőség, hogy pár év visszaesés után a gazdaság helyreáll, én erre játszok, mert nem tehetek mást. A 2008-as válságban egyet megtanultam: a luxus sosem szenvedi meg a válságokat, arra mindig lesz pénz. A Legóval, mint gyűjthető dologgal és mint befektetéssel én tíz éve kezdtem foglalkozni. Az elmúlt pár évben a Lego kevés olyan készletet adott ki, ami érdekelt, másfelé fordult az érdeklődésem, csak most szembesültem vele, hogy mekkorát mentek ezek az elmúlt években:
Számomra mindig értékesek voltak, de erre azért nem számítottam. Nyilván tíz év alatt a dollár ára megduplázódott forintban, de bőven a duplázódás fölött teljesítettek. Csak végveszély esetén adnám el őket, mert a gyűjteményem részei, de ha végiggondolom az egyéb befektetéseimet, a Lego teljesített a legjobban. Végre egy hobbi, ami csak viszi a pénzt."Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Mozaart
aktív tag
-
Throme
veterán
válasz kbalage2 #56512 üzenetére
Most is manuálisan szedik össze az alkatrészeket.
Ha kismillió darabról lenne szó, akkor még érhető is lenne, de 6 db alkatrész egy csomagban, amiből 5 hiányzik, az azért furi.
Valami biztos történhetett, mert nincs jele lopásnak.Igazából az a kérdés, hogy ilyenkor vajon mennyire hisznek az embernek. kb 1k huf/db árról van szó, szóval nekem nem mindegy....
Meglátjuk....
Több rendelésem is futott náluk, mind megvan még bontatlanul (azok a zacsik le vannak hegesztve) -
RapaNui1
aktív tag
Na hogy meghazudtoljam magam 15k kedvezménnyel és akándékkal megrendeltem az idei év remélhetőleg utolsó készletét a motorizált világító tornyot. Azonban ha még idén kiadják a Creator Eifel tornyot azon még elgondolkodom. Megvan a Titanic is és mivel még Párizsba nem juttottam el szerintem szívesen megvenném. Persze ennek is ára van a páromat elviszem februárban Rómába, utána meg szerintem Párizsba, na meg a sörök fővárosába Prágába.
-
Throme
veterán
Military Lego. Témát az aktualitásból meríti.
Érdekes ilyet is látni, mert ugye hivatalos szettekben nincs ilyesmi.
LÁZ majd törli, ha nem maradhat... -
RapaNui1
aktív tag
Nekem pedig Prága, nem beszélve ha már ott vagyunk megnézem Karlovy Varyt is, na meg lecsekkolom a Cseh Lego boltokat.
-
-
RapaNui1
aktív tag
-
LÁZ
Topikgazda
vajon a sárga 3as ablakos minifigura tartót külön lehet venni pl az itthoni store-ban, vagy akárholbárhol itthon?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Janusz001
őstag
Üdvözlet. Nemrég előkerült a régi ömlesztett Lego gyűjteményem, volt benne sok-sok technic elem is, sajnos azonban néhány évig más kezekben is járt és rengeteg fogaskerék, tengely, fogasléc, csiga stb. megsérült, elveszett. Gyerekkel remekül elépítgetek, ő csinálja a kis elképzeléseit én viszont kedvet kaptam, hogy mindenféle furmányos gépeket készítsek, azonban az elemek hiánya miatt ez erősen korlátozott.
Honnan tudnék egyben rendelni mindenféle technic alkatrészt, lehetőleg egy helyről. Komplett modellekre nincs szükség, csak pótolnám rosszakat/hiányzókat. -
válasz Janusz001 #56538 üzenetére
bricklink.com -mal baratkozz, gyujts ki mindet egy "add to my wanted list" listaba, utana pedig megnezheted mi tortenik ha mindent egyben megvasarolnal, "store location = hungary" szűrővel. Ha szinhuseg nem fontos, azzal is lehet varialni. Eleg nagy a valasztek egyes boltokban, en 1-2-3 boltbol meg szoktam uszni egy ilyen kort, bar nekem mindig pontosan ugyanolyan szinben kellett.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Ciccuka
veterán
Én is meglepődtem, ez már a pofátlanság határa.
kockashop.hu-n vannak a horror árak. 1x1-es elem 110%-al drágább ottMás shopban jóval olcsóbb, de ott meg nincs olyan nagy választék
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
LÁZ
Topikgazda
Parádé
@Llew: tökéletes, stabil, az alsó pöcköket kicsit nehezebb volt bepattintani, mert alapból nem voltak szintben. 1 emberes meló, a nagyobb takaró paneleket leszedtem, és úgy támasztottam a kanapénak a masinát
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Létezik olyan oldal ahol lego alkatrészeket lehet rendelni? Olyat szeretnék ahol új alkatrészek vannak és nagy a választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest