Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Segal #33497 üzenetére

    Ez meg addig él amíg beszélhetünk egyáltalán elvekről.
    Lásd a fenti vitát.

    Ami meg még inkább a kínai felé billentheti a mérleget az a múltkori témánk szerintem, a túltolt marketing vonal: Mindenféle készlet kiadása, az is ami egyáltalán nem illik a koncepcióba. Gagyi készletek. Erősen limitált készletek, meg úgy általában a kifutásra épített "különlegesség".
    Ez erősen megkopik olyan készletnél ami önmagában nem az és közben mégis lehet kapni más formában. Esetleg csak szimplán nem elérhető 20 éve, Kínából meg igen. Akkor ott mi az elv?

    Jófogáson vicces néha látni, hogy feltesznek egy 3000Ft-os rendőrautót 5x áron mert 4 napja kifutott a boltból. :D Egy Treehouse-ra nyilván igaz, hogy különleges és hasonlót se találsz előtte-utána. De egy kis készlet amiből ráadásul még a téma sem limitált. Minden évben kijön egy új. :D
    Ebből látszik, hogy ezt a "különleges és megismételhetetlen" szálat sokan túlgondolják kicsit.

    Pedig a Lego nagy része szerintem még mindig nagyon jó és érdekes témákra ill. megvalósításokra épül. A kiterjedt témarendszer sem rossz. Pl. múltkor meglepődtem, hogy oldalszámra tovább lapoztuk (át :D) a fiammal a lányos Legokat a prospektusban mint a City-t. De nyilván ez is hiányosság volt jó ideig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák