-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
azka79
aktív tag
válasz Sirandrish #14948 üzenetére
hidd el, valaki már a falconra gyúr
-
Ereshkigal
őstag
Ha valaki még mindig Falcont szeretne, 28990-ért van egy rosszfogáson / fészen.
-
adalbert1
veterán
válasz Ereshkigal #14955 üzenetére
Ilyenkor mindig azon gondolkozok, hogy miért éri meg ennyiért eladni? Lehet, hogy nagyon kell a pénz az eladónak?
-
GabN73
addikt
válasz Sirandrish #14948 üzenetére
Régen mély volt, azóta megtöltötték a lopósokkal
-
Freddy76
addikt
Kik jönnek végül Nyíregyházára? Budapestről csak Lázzal megyünk?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
thesound
addikt
Szintén Bp.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Gabika75
csendes tag
Mi Monorierdőről megyünk.
MI vagyunk a lovagok akik azt mondják:NÍÍÍÍÍÍ !!!
-
EGOKA
tag
-
EGOKA
tag
Másnap senki sem akar állatkertezni?
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
Sirandrish
legenda
válasz azka79 #14954 üzenetére
Van ám mellette R2D2 is...az senkinek sem kell?
GabN73 Akkor elég sekély lehet
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ereshkigal
őstag
Járt már úgy valaki lego shopos rendeléssel, hogy b.sztak a teljes címet ráírni a dobozra?
A múltkor két csomagból egy egyik elkavarodott, mert arról az utca - házszám lemaradt; még szerencse, hogy a telefonszámon megtalált a posta. Most megint ez lesz szerintem, mert már meg kellett volna jönnie...[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
válasz Sirandrish #14975 üzenetére
nekem jó lenne egy R2D2, de ezt már itt feldobtam pár hete.
Amennyiben van valakinek bontatlan eladó, privátban keressen.
Gyárlátogatás után is jöhet, nem kérdezősködöm honnan van....
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz balint82 #14984 üzenetére
Az ilyen ajánlatokat nem igazán értem. Miért érné meg valakinek a lego shopból rendelni (rendeltetni), mikor rendre olcsóbb webshopból (creator az szokott lenni, ideas nem igazán), ráadásul pontokat se kap, mert azok a megrendelőre "szállnak"...
Vagy esetleg ezt a szettet nem lehetne máshol kapni? Így mondjuk érteném, de akkor elég egy regisztráció, és kész.
Nekem van beragadt 99 pontom, mert nagyon nem veszek onnan semmit. Hógömb kellett na, pont . -
-
nagyúr
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ha valakit érdekelnek készletek a következő témákból akkor írjatok privátban. Nem bontok már belőlük többet bricklinkre és így csak a helyet foglalják. Mind bontatlan, bolti ár alatt de csak komoly érdeklődőknek.
Friends,Elves, Disney Princess, City, Star Wars, Ninjago, Nexo bla bla
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
hbx110
újonc
sziasztok valaki tudna konkrét lego készlet számokat amik kompatibilisek a 8293számú motorkészlettel
köszönöm a segítséget az unokámnak venném meg a motorkészletet -
Throme
veterán
válasz hbx110 #14991 üzenetére
Esetleg ha van konkrét szett, amihez vennéd, vagy konkrét műveletek (mozgás, irányítás, led, ...nemtommégmiminden), amit meg akartok valósítani, akkor specifikáltabb választ kapsz, itt a hozzáértőktől.
Ha szetthez kell, akkor még olyan lehetőség is létezik, hogy a youtube-on rákerestek, hogy hogyan és mivel motorizálták, és össze lehet hasonlítani, hogy alkalmas-e rá a gyári 8293 cumó, vagy kell még hozzá más is.
szvsz
(#14989) balint82: ok én nem b@szogatásból kérdeztem , csak nem láttam benne fantáziát, és ettől még lehet jó dolog. A 99 pontommal elmehetek a p_csába. Ki van ez találva - ahogy mindig is mondtam - még kéne rendelnem valamit, hogy 100 p, vagy fölé menjek, és azt már a 3dik rendelésnél be is válthatom... yupppeee
[ Szerkesztve ]
-
EGOKA
tag
Azért néha érdekes dolgokat lehet találani.
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
balint82
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest