-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Jim-X
őstag
válasz unclefucka #15960 üzenetére
Szegyen, gyalazat!!
szerk.: Ezt csakis poenbol csinalta, vagy hagyta benne! Nincs mas magyarazat!
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz unclefucka #15960 üzenetére
a legjobb családban is megesik
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
nem vihetnek maguknak semmit. párom anyja olyan sajtot rakott el magának ami már kidobásra volt félrerakva, ki is rugták azonnal. ezt nagyon szigorúan veszik...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
313313
addikt
válasz Djuree #15964 üzenetére
Munka után bemegy és megveszi, a fizetésnél meg érvényesíti a 10%-os dolgozói kedvezményét....
Vagy behív gyereket/sógor/koma-jóbarátot és ő veszi meg, ha későn végezne, kasszánál meg rácsipogja a kedvezményét...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Djuree
félisten
válasz 313313 #15965 üzenetére
ezt meg elenyésző dolgozó csinálja, magas ívből leszarják a legot általában...műszaki cikkeknél esetleg.
nem foglalkoznak az aprókon való eladásokkal, max maguknak vesznek tv-t, ilyesmit, de legot....nem hinném.
debrecenben ahogy írom is, nem volt egy darab sem és nem azért mert a gonosz tesco dolgozok felvásárolták, hanem ott nem is volt soha batmanes készlet, elég gyakran járunk oda és én sem emlékszek hogy lett volna.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
313313
addikt
válasz Djuree #15966 üzenetére
Elég ha üzletenként 1-1 dolgozó áll rá a Legora...
Amúgy Facebook csoportba van egy székesfehérvári srác, ha valami akciós Lego van a tescóba, ő egyből árulja....
Szek.: némi hibajavítás[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MODERÁTOR
válasz Djuree #15966 üzenetére
Bestbuy topicban (régen olvastam már) volt egy Vangelis nevű topictárs, aki minden tecso-s akciót learatott, vangelizációnak hívták, amikor vitte az összes akcijós terméket
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
313313
addikt
válasz koncsik #15968 üzenetére
A srác még mindig aktív, de ő észak-keleten tevékenykedik...
Szerk.:
Jim-X: az én hírdetésemre is te írtál rá? Az itt berakott képemmel kommentelt be valaki...[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
LÁZ
Topikgazda
hogy On is legyen, augusztusban is lesz VIP early access készlet, 16-31ig
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
balint82
senior tag
Kis On itt is:
Budapesti LEGO STORE-okban 16k feletti dobozos vásárlásnál már jár az Exclusive 3in1 malacpersely.
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
úgy tűnik, fogom tudni vezetni ezt az emeletes buszt
-
Freddy76
addikt
Az emeletes busz, együtt a két külön csappal a mosdóban (egyik hideg, másik meleg) és más hasonló dolgokkal tökéletes bizonysága annak a tételnek, miszerint az angolok annyira hülyék, hogy az Isten a teremtéskor egy külön szigetre száműzte őket.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Jim-X
őstag
-
Freddy76
addikt
A Tökéletes Film.
Azt tudtátok, hogy a ma oly sokat használt "spam" szót is a Monty Python találta ki?
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
thesound
addikt
Összeraktam az Arocs B modelljét. A pneumatikus funkciók elég nehézkesen mennek. Azt látom, hogy a kék levegő-pumpánál van a gond vagy azt azt forgató fogaskerekeknél.
Mennek crane funkciók csak elég döcögősen (az egész crane forgatás és a pnemumatikus funkciói), minden más funkció jól megy. Tapasztalt valaki ilyet? Valamit lehet elcsesztem, de hirtelen nem látom, hogy mit.
Az az érdekes, ha lehúzom a levegő-pumpa csövet a crane-ről, akkor jobban megy a pumpa, de úgy sem az igazi (értsd: döcögősebb, mint az A modellnél).
Egyelőre fáradt vagyok a hibakereséshez és szétszedni sincs kedvem, négy hosszú délután/este volt az összerakás, kb. annyi, mint az A modellnél. Amúgy brutál nagy és tetszik is a dolog, csak kicsit zavar, hogy mit rontottam el, mert az A modellnél minden funkció pengén ment.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
313313
addikt
Régióba akció pár szettre...
-
batmanéhes
tag
-
vhw
addikt
Van egy kis Dzsungel utazó készlet promo.
Akinek van már tapasztalata az ilyesmivel, hogy kell teljesülnie a feltételeknek?
Csak City készletből jöjjön össze a értékhatár, vagy akkor is megadja a webshop, ha több vásárolt készlet közül akad egy city-s?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
LÁZ
Topikgazda
aszongya "Vásárolj legalább 19999Ft értékben LEGO City dobozos terméket és megajándékozunk ezzel az exkluzív LEGO City Dzsungel utazó szettel!" , de könnyen meg tudod nézni, ha bepakolod a kosárba a cuccokat, hogy hozzáadja e, de sztem csak 20k city-nél..
ps. megnéztem, 20k city-nél
ps2. ez egyébként volt a legonál is ajándék készlet, de csak ámerikában
[ Szerkesztve ]
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
vhw
addikt
Azok nem működnek webshopként, ahogy legutóbb megnéztem. Személyesen meg nem igazán járok arra.
Nem önmagában a perselyre fáj a fogam; esedékes lenne a közeljövőben valami kissé komolyabb készlet beszerzése, és akkor már nem szeretnék lemaradni a lehetőségről.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Jim-X
őstag
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #15990 üzenetére
Király! Jaguar Le mans . A Stunts című kb 1990+ játékban is asszem benne volt.
-
Lipton
őstag
Regioban krennic 75156 17.990.- budaorson van meg 2db.
[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
válasz Ereshkigal #15994 üzenetére
Van meg par sw jo/jobb arakon.
-
batmanéhes
tag
ahogy 4:07-nél melléáll az elég komoly.
-
LÁZ
Topikgazda
egy kis karib tenger kalózai stuff, approved
-
axod
tag
Ha valaki épp ilyet keresne, a Legostore-ban Budapesten ajándék malacpersely jár 16e Ft feletti dobozos készlet vásárlásakor, illetve én kaptam még egy 2e Ft-os vásárlási utalványt is, ami 2 hónapig használható fel.
-
unclefucka
senior tag
Szóval az van, hogy a 42065 Lánctalpast ne próbáljátok ki a -szőrös- hasatokon! Tényleg csak max. 5 szálat tépett ki, de mivel nem számítottam rá, így nagyon rosszul érintett a dolog. Párom bezzeg megúszta a dolgot.
Amúgy hatalmas móka a járgány, mindenképpen ajánlott darab.
Nem sok darabból áll, de nem is kell bele több.
Nehéz irányítani, de ez is megtanulható.Nem bántam meg, hogy megvettem.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest