Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    őstag

    Hjajj, én a mai napig nem tudok napirendre térni bizonyos folyamatok, dolgok, döntések felett, de ugye lassan 5-6 év elment hogy ez így van, valószínűleg én vagyok helikopter :D Csak úgy néz ki jön a 3. csemete, aztán újra elmerültem egy kicsit a lakás/házpiac bugyraiban, bár ne tettem volna.

    Legújabb WTF momentek: 16. kerület, kisebb lakópark, molinó kifeszítve az egyik még 60-70% készültség körüli házra, hogy "eladó, érdeklődni gtxpisti79@gmail.com" (nyilván nem ez, de jellegre stimmel). A legszívesebben azt a kérdést tenném fel, hogy aki ilyen biznisznek egyáltalán nekiindul, teljesen megőrült? :U (költői kérdés, nem rosszindulatból. Értelmes, jóravaló barátom is az egész esti sörözést kitöltően mesélt az ő kálváriájukról - tudta volna folytatni még pár esti alkalommal - nyilván ki meddig tudja/akarja húzni a házba költözést, az dönt - így vagy úgy, hogy mennyi idegszála és beleölhető milliója van, mert ezt úgy tűnik arra mérik).

    Másik: pár utcára tőlünk, Zugló - szerintetek ez így "kész" (lassan egy éve így van, miközben látszólag azért folyik a munka hellyel-közzel), vagy még csinálnak vele valamit? Nehéz elhinnem hogy egy full fekete házba valaki be fog költözni 4 család....

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák