- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Foldhivatal oldalan keresnek ra egy ingatlan tulajdoni lapjara, de cim alapjan nem talalja (mas hazszamokat igen, a sorbol 2 darab marad ki). Mi miatt lehetseges ez? -
axioma
Topikgazda
válasz doddencs #23851 üzenetére
hrsz alapjan megvan? ha a szomszedok megvannak akkor gondolom tudod az adott ingatlanet is... a tullapjan meg vagy fel van vezetve az utca hazszam, vagy nincs, vagy teves van felvezetve (regi kiosztas szerinti vagy hasonlo elteres, vagy pl. a /b stb. dolgokat nem kezelik szerintem egysegesen).
Ugy alapbol rosszra (vagy konkret okra) nem kovetkeztetnek ebbol. De tevedhetek, nem szakmam (csak pl. a mi szomszedunk 25 eve 33-asnak hiszi magat pedig 21, es tudja hogy mar olyan regen atszamoztak - mikor mi epitkeztunk az onkori fel is szolitotta -, de lusta mindenhol atiratni igy 33-at mond/ir mindenhova, pedig az a hazszam amugy van az utca masik feleben is... surun erre jaro futarok is tudjak mar) -
axioma
Topikgazda
-
félisten
Sziasztok!
H tarifánál csak a kedvezményes vezetéken nem lehet semmilyen más fűtő eszköz (ez ugye evidens), vagy a teljes lakásban nem lehet más elektromos és egyéb fűtő egység (panel, infra, stb.)?
Legalább egy elektromos törülközőszárító azért kelleni fog..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dorian
félisten
válasz concret_hp #23860 üzenetére
A H tarifás órába csak direktbe lehet a készülékeket kötni, nincs szó semmiféle konnektorról.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
félisten
válasz concret_hp #23860 üzenetére
A törülközőszárítót a csempére fúrod, az infrapanelt meg a mennyezetre/födémbe tiplized - lehetőleg rejtett kábelezéssel, igényesen kivitelezve, szilózva/akrilozva/tömítve, stb.
Ezt nyilván senki nem szeretné szétkapni 1-1 ellenőrzéskor.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
őstag
válasz Dorian #23861 üzenetére
jaja nálunk nem lehetett végül kialakítani pipa is vagyok miatta.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Árpi001
senior tag
Azt mondta az elmüs ismerős, hogy új bekötés (mi annak számítunk mert teljesen új lesz minden, új kábel az utcáról, növelt amper, h tarifás szekrény, óra) az kB 3 hónap.
Ez valid?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Ez sajnos nagyon rossz hír, mert addig azt kell használnunk majd amit eddig volt és csak egyszer 16 amper...A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Nehaiu
csendes tag
CSOK-kal vasarolt ingatlan illetekmentessegevel mi a helyzet, ha az ingatlan eladasra kerul? Ha jol tudom ilyenkor a NAV utolag kiszabja az illetekfizetesi kotelezettseget. Van ennek valami elevulesi ideje? Semmit nem talalok errol.
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Kíváncsi volnék a véleményetekre, egyúttal köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.2023-ban tavasszal - nyáron - legkésőbb ősszel aktuális lesz lakásvásárlás Szegeden.
36 M Ft a keret rá, ebből még lejön a lakásvásárlás utáni 4%-os adó, ez ugye majd a lakás árának függvényében alakul.
Én márciusban valószínűleg kimegyek még Svájcba dolgozni és lehetséges, hogy kicsivel több pénz lesz, de egyelőre a 36 a fix.Ebből Szegeden 3 féle lakásban gondolkozok:
I. maximum (kb 1M Ft / nm-be megy az áruk) 30 nm-es új építésű lakás (akár 2023-as átadású), nem feltétlen a belvárosban.
II. 1950-80-as években épült téglalakás, kb. közepes állapotúakat lehet kapni ennyi pénzért, de városközpontúbb helyeken 1,5 szobásakat.
III. 5 emeletes, panelprogramon átesett panellakás, 30 M Ft körül már elég jó állapotúakat lehet kapni, 1,5 - 2 szobásakat.A fejtörés viszont itt kezdődik. Félig befektetésnek vásárolnám, félig viszont magamnak.
Munkavállalás függvénye, hogy Szegeden laknék-e a jövőben és a családalapítás is tervben van egy 5 év múlva.Az, hogy régebbi építésű lakást vegyek, attól azért tartok csak, mert egyre jobban aggaszt az ezekben található elektromos vezetékek, csőhálózatok állapota, esetleges javíttatás esetén a közös teher viselése ezzel kapcsolatban (és még sorolhatnám az ebből fennálló aggodalmat, pl.: tűzeset).
Ki melyiket venné? Egyedülálló férfi vagyok, jelenleg a családalapítást tényleg csak 5 év múlva tudom elképzelni, így a lakás mérete nem mérvadó, viszont legalább 4-5 évig nem szeretném eladni (ha nagyobb méretű a lakást sikerül kifogni, akkor pedig lehet később sem).
A fent felsorolt lakások közül mindegyik fajtában laktam már albérletben, minddel kapcsolatban voltak pozitív és negatív élményeim.(Ki tudnám fejteni 10 oldalban is, a pró és kontrát az én szemszögemből, de nem szeretném ennyire részleteiben, viszont személyes véleményekre kíváncsi volnék).
Köszi!
-
Radnix
senior tag
Sziasztok!
Kadar-kocka, es mas nem energiahatekony haz vasarlasa soran most ugy gondolom erdemes lenne kivarni es az allamkincstarnal parkoltatni a penzt.
Mi a velemenyetek?
Milyen arak repkednek most hozzaepitesnel, teljes felujitasnal (csak alap es tartofalak maradnak)? Korulbeluli negyzetmeter arak erdekelnenek. -
Árpi001
senior tag
válasz Radnix #23874 üzenetére
Én egy 48 nm kis, sorházi házikót újitattok fel.
Válaszfalakat is vettünk ki, és kb mindent nulláról kezdünk. Víz, fűtés, áram,burkolás stb..
KB 7 Misi lesz a vége.
De ez elég akciós ár. Tesóm csinálja pl a burkolást ingyen,es a csapat is, aki csinálja a többit, kedvezményes áron végzi a munkátA Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
rwin5
őstag
válasz Radnix #23874 üzenetére
Hozzáépítésről annyit tudok mondani, hogy tesómék 2 garázst + mellékhelyiséget teljesen nulláról 20 M ft-ra jött ki. Most fejezték be ősszel. + annyi, hogy a helyén volt egy romos melléképület a bontás és elszállítás is benne volt az árban.
szerk: és minden héten változott kb az építőanyag ára, nem egyszerre vettek meg mindent. Most nincs nagyon olyan, hogy fix mennyi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Dozbik
tag
Sziasztok!
Erről a lakásról kérhetek véleményt? [link]
Ár/érték arányban szerintetek milyen? Tegnap voltunk megnézni és eléggé tetszett, a helyi árakhoz mérten picit az átlagár alatt van. Sajnos ennyi pénzem nincsen, ezért fel kellene vennem hitelt hozzá, kb. 10 millió forint értékben, ha a jelenlegi áron venném meg. De mivel látom, hogy többen írtátok itt, hogy érdemes várni még a vásárlással (meg első körben amúgy is befektetési szándékkal venném meg mondta is az ingatlanos, hogy van egy másik készpénzes nyugdíjas komoly érdeklődő, aki vszeg megveszi, meg nem csak ő, hanem mások is), ezért bizonytalan vagyok, hogy most ugorjak-e vagy inkább még ne, amúgy nem sürgős.
Illetve egy olyan kérdésem lenne még, hogy kétszintes lakás kettéválasztása az vajon hozzávetőlegesen milyen költségekkel jár? Egyik szinten nem kellene nagyot változtatni, mert ott minden szükséges dolog megvan, a másikon nincsen külön konyha.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Dozbik #23878 üzenetére
Mindegyik ingatlanos azzal rémisztget hogy már gyakorlatilag el van adva...
Kicsit utána olvasva a Bucka részt nem ajánlják, de ez felette van, de nincs helyismeretem.
A másik negatív dolognak a Budapestre való napi szintű bejárás van említve.
Befektetés jelleggel én most tutira nem vennék hitellel, de ezt neked kell eldönteni.[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
A Zéé
addikt
Szia!
Ár-érték arányról nem tudok nyilatkozni, de:
Ablakcsere utáni festés, meg a laminált padló a linóleumra =/= felújítás
Műanyag ablak+klíma =/= korszerű lakás.
Lakhatónak lakható, ez nem hibája. De azért felújított, korszerűsítettnek ne hívjunk már egy olyan lakást, ahol a fűtéscsövek falon kívül mennek, a (ha jól látom) koax kábel az ajtótoknak szegezve, meg falon kívüli kábelcsatornában megy.
Olyan lakást, ahol jelen van a gáz, és még nincs kicserélve a kazán kondenzációsra vétel előtt mindenképp nézess át valaki hozzáértő gépésszel/kéményessel, mert az ilyen régi cirkók (illetve az ilyen házak kéményei) időzített bombák, és lassan robbanni is fognak.
Ahhoz, hogy ez tényleg egy felújított korszerű lakás legyen gépészet kuka, villanyszerelés kuka. Ehhez kapcsolódóan fürdő+konyha kuka, illetve a laminált sem való az előtérbe-konyhába. Kell egy normális kondenzációs kazán, a villanybojlert ki kell vágni a francba, kell egy H tarifás mérő a hűtő-fűtő klímának, meg 12-15 millió forintMa voltam fizetni a lakbért a főbérlőnek, aki amúgy ingatlanos, és vele beszélgettem kicsit, mert érintett vagyok én is ebben az egészben. Ő most arra számít, hogy nyár elejéről lesznek leghamarabb jó belépők. 3 hete nincs érdeklődő se a nála levő lakásokra, pedig 4 új lakást is felvett ez idő alatt, elmondása szerint mindet eléggé túlárazottan hirdeti a gazdája. Szerinte február-március lesz, mire rájönnek a tulajok, hogy annyiért nem fog elmenni, mint egy évvel korábban elment a szomszédé. A tényleges, látható csökkenés meg nyárra érkezik meg.
Itt Zalában mi most egyelőre nem állunk neki a következő társasháznak, mert kicsit le kell tisztuljon minden, de ahogy hallom, másfelé is hasonló a helyzet.Just a simple Lineman...
-
-
Madwe
nagyúr
A legtöbb dologban egyetértek, de a villanybojlert miért kell kivágni? Még ha nem h tarifás, akkor is lehet jobb, ha amúgy gázban határ közeli lenne, nem? Vagy csak a kora miatt írod?
mi pl pont most tervezzük egy gázos (igaz nyílt égésterű) bojler cseréjét, s elég erősen hajlunk egy villanyra - igaz gázban már határ közeli a történet, bojlerrel felette van (kivéve ha megkapjuk a többgenerációs kedvezményt, de arra nem játszanék, azt bármikor elvehetik. Ahogy a h tarifát is persze. Vagy akár a gáz támogatott mennyiségét. Nehéz ilyenkor ésszerűen dönteni szerintem -
Dozbik
tag
Köszönöm a részletes visszajelzést, illetve @Segal neked is! Fuh, ez tényleg elég sok minden, látszik, hogy abszolút nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal, én úgy jöttem el, hogy ez egy jó kis lakás. Sajnos itt nagyjából ilyesmik vannak, egyrészt vannak a nevetségesen túlárazott újépítésűek (azok mennek ilyen ~900e/m2 körül, de valamelyik a milliót is átlépi), van panel meg van néhány ilyen régi téglaépítésű ház, ami elég basic, de azért nagyjából áll. Az újépítésűekből meg többnél is látom, hogy ilyen ~10 éves ház és oldalt kicsit hullámos/be van horpadva a fal, mert gondolom, valahogy benedvesedett stb. szóval van itt is bőven kóklermunka, emiatt is tartok kicsit az újaktól, na meg azért, mert egyszerűen csak nincsen rá pénzem. De akkor lehet, várok még én is, mert nem hajt a tatár.
#23883 @axioma: Igen, az utóbbi években nagyon elszálltak itt is az ingatlanárak. Én világéletemben itt laktam, nem mondom, nem egy rossz hely (bár korábban itt lakott barátaim már nem költöznének vissza ide, de mondjuk aki Budán lakik, ahhoz képest Szigetszentmiklós nyilván egy shithole ), kicsit ilyen alvó város, nincs túl sok esemény, sokan ugye jönnek-mennek és kb. aludni járnak haza. Az utóbbi 10-20 évben ilyen 12 000-ről most legutóbbi infó, amit olvastam az volt, hogy már 42 000-re növekedett a város lakossága, úgyhogy most már eléggé bezsúfolnak ide is minden zsebkendőnyi területre még egy soklakásos házat. Pl. most épült 1-2 éve itt tőlünk nem messze egy új lakótelep, ahol viszont szabályosan szerintem már belvárosi árakat kérnek, ilyen ~900 ezer/m2. És persze nagyon szépen rendben van a lakótelep, de azért na, ez meg azért mégis csak Szigetszentmiklós. Ahogy Segal is említette, ha valakinek napi szinten be kell utaznia dolgozni, az bizony sok időt elvesz, mert a reggeli forgalom nagyon nagy tud lenni, hacsak nem indul el iszonyú korán az ember (feltéve, ha autóval megy). Tömegközlekedés az javult az évek során, BKK buszok járnak Csepelről meg Volán is, illetve jár a ráckevei HÉV is, ami nyilván elég lassú, de legalább van. Én speciel nem vezetek, úgyhogy én azzal szoktam járni vagy busszal, mikor hogy. Van már egy busz Kelenföldre is, az meg a 4-es metrónál tesz le. Én szerencsés vagyok és home office-ban dolgozom szinte 100%-ban, a beutazás a munkahelyemre kb. 1 óra 45 perc lenne... Úgyhogy ide még jár ki hév meg busz nap közben gyakran, de mondjuk éjszakai járat az már csak egy busz van, ami bejárja az egész várost, és az is Csepelről indul, úgyhogy az már macerás. De amúgy élhető környék szerintem, kulturális lehetőség az nem sok van, ezeket mind a fővárosban kell megoldani, de néha én is bemegyek koncertre, színházba, ha épp valami olyan van, annyira azért nincsen elérhetetlen messzeségben szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
Én általában mindenben jobban szeretem, ha nincsenek plusz dolgok, eszközök. Egy normális kondenzációs kazán mellé szerintem felesleges egy elektromos bojler is. Illetve nekem nincsen túl jó tapasztalatom a villanybojlerekkel. Valahogy a gázos bojlerből sosem tudtuk teljesen kifürdeni a meleg vizet, míg akárhol villanyos volt/van, ott azért figyelni kell rá...
Mondjuk ebben a rezsifigyelős korszakban lehet, hogy jobb, ha külön vannak. Ebben nem vagyok érintett, mivel nincs gáz a lakásban.Just a simple Lineman...
-
axioma
Topikgazda
válasz Dozbik #23884 üzenetére
Ha van kotodesed akkor ertheto, de azert Bekas-Batthany hev menetido 22 perc... [es ott a lakotelep minden szeglete max 10 perc a megallotol, iszonyu mennyisegu lakas, sot buszok is vannak kvazi korbe a messzebbiekhez]. Es mivel az az eszaki oldala, innen kapja Bp a friss levegot [na jo, ENY v. E-ENy szeljaras], delen meg - nyilvan tulozva - ott a varos kipufogoja.
-
axioma
Topikgazda
Az atfolyos kazan hmv-korlatairol tudunk azert sztem mindannyian legalabb nyaralasi stb elmenybol olyat amikor a parhuzamos vetelezes beszivatott... kistarolos kazan meg helyrajzilag mas csak mint a kulon hmv. Nyilvan lakok szamatol fugg meg h vezerelt vagy nappali, hogy mekkora tartaly jo a lassabb villany-felfutessel [ott ahol nem tud combosabb 3f futobetet lenni benne]. De a mai sporolos vilzgban akar elony is lehet h nem lehet tul sokat elhasznalni egyszerre...
-
Segal
veterán
válasz Dozbik #23884 üzenetére
Akkor pár jótanács.
Abból indulj ki hogy az ingatlanos hazudik mint a vízfolyás.
Neki nem az lesz az érdeke hogy te jól járj, hanem hogy eladja a lakást mert abból lesz neki is pénze.
Csak nézz körbe kicsit, mindenhol látni fogod a hirdetésben a baromi jó helyen van a lakás mert minden csak pár percre van, de mégis csendes. Mindenhol a világ legjobb szomszédai élnek és ezután 2 féleképpen alakulhat a hirdetés attól függően hogy felújított vagy felújítatlan.
Tök jó az ingatlan mert csak be kell költöznöd vagy tök jó hogy fel kell újítani mert így a saját elképzelésed szerint alakíthatod...
A legutolsó szuterén is agyon lesz dicsérve...
Tehát tőle ne is várj reális képet mert max amit kaphatsz aaz a sürgetés hogy hamar dönts mert a másik garantált vevő már holnap délután 4-kor jönne szerződést aláírni...
Ha már úgyis ott vagy a helyszínen akkor érdemes maradni és elbeszélgetni pár helyi lakóval. Garantáltan 10 perc alatt többet tudsz meg mindenről mint az ingatlanossal többszöri találkozás során...
A másik hogy egy másik időpontban érdemes kimenni a helyszínre mint amikor első alkalommal voltál mert az ingatlanosok szeretnek a legideálisabb időpontban mutatni.
Végül azt eldönteni hogy ha bérbe szeretnéd adni hogy ki is a célközönség akit megcéloznál és aszerint körbenézelődni hogy milyen munkalehetőségek vannak a környéken, egyetem van e, bejárás Pestre mennyire macera, "svéd cserediákok" mennyire szaporodtak el stb...
Tehát a lényeg hogy ne azonnal érzelmi alapon dönts mert úgy nagyot lehet esni pofára. Főleg ha ezt meglátja rajtad az ingatlanos mert akkor alkudni sem fogsz tudni nagyon semmit mert tudni fogja hogy úgyis meg fogod venni..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Szia,
Én elég jól imserem a környéket. Maga az a rész, szerintem borzasztóan depresszív és lehangoló. Ettől függetlenül még keresik azokat a lakásokat is, és ha csak kiadásra, befektetésre vennéd, akkor jó lehet. Azt azért tudni kell, hogy azon a részen elég leszakadt emberek laknak. Az ár elég magas, durva, hogy már itt tart, de ugye hol nem... Szerintem abban egy pici alkunak még kell lennie, mert rengeteg pénzt kell rálocsolni, hogy korszerű lakás legyen belőle. PErsze ha csak kiadni akarod akkor mindegy. Minimálisan több pénzért viszont újépítésűeket kapsz, amiket nem kell a nulláról szétbombázni. Igaz, azok kisesőbb részeken vannak.Segal: semmi köze a buckához.
A Zéé: Nekem amikor ingatlanos ilyet mondodd, hogy van aki már megvenné, akkor igaza is volt, másnapra mindig le is papírozták. Ráadásul csomószor nyuggerek voltak, én meg rohadtul nem értettem mégis honnan van ennyi nyuggernek 20-30M fölös pénze.
A másik, hogy ezerszer hallottam már ingatlanostól, hogy jaj most áll a piac, ennyiért már nem fog elmenni. Aztán pár hét után ugyan úgy mentek tovább fel az árak mindig. De ez csak tapasztalat, nem vélemény.#23884Dozbik: 900-1M-ért nem lehet ott eladni a 10 éven belül épült lakásokat sem... az azért erősen vágyálom jelenleg. Tudom, mert aggloban nekem is van jobb lokációban fullosan felújított kéglim. Tavaly poénból meghirdettem és 700/nm áron sem vitték volna el...
#23888 Segal: Az ingatlanos akokr mutatja a kéglit, amikor kéred....
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz AxBattler #23891 üzenetére
dkj vagy pemáp. Ezekkel a megtakarítás témában szoktunk foglalkozni. Várunk odaát, ha vannak még kérdéseid ezügyben
Tel Elek: Írtam hogy nincs helyismeretem, csak a térképen láttam hogy közel van hozzá, de akkor ez pozitívum hogy csak a térképen van közel.
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dorian
félisten
Háát, nemtom... Csak párszor voltam arrafelé (Szigetsztm, Tököl, Dunaharaszti, Halásztelek), de már attól kellemetlen érzéseim voltak, ahogy Soroksáron meg Csepelen keresztül kellett átautóznom. Elképzelem milyen ez tömeggel.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
válasz Dorian #23895 üzenetére
Közlekedés szempontjából vitathatatlanul katasztrófa. Ennek ellenére roppant népszerű környék, mert árban más lokációkhoz képest olcsóbb volt. Viszont mostanra már nagyon elkvultak az árak.
Érzésre , feelingre meg amugy BP 70%-a is egy segglyuk, meg a drága agglók nagy része is...
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz #41635072 #23896 üzenetére
Igen, kb ilyesmi, az agglók már eléggé veszítettek a színvonalukból.
A budai oldal kb. megfizethetetlen normális embernek (egykori főnököm Nagykovácsira költözött) illetve Mogyoród - Gödöllő környéke off, Gyál - Maglód - Gyömrővel együtt, ami még úgy elmegy az Százhalombatta - Érd kb, illetve mi a Dunakanyarhoz fogunk költözni, még az tűnik valamelyest okésnak, de az agglók is már jóformán beteltek. Messzebb menni meg már necces, max. akkor éri meg, ha masszív home office-t engednek. (én mondjuk már szerintem vagy 3 hete nem mentem be, ellenben a feleségemnek kötelező bejárnia, néha-néha kap HO-t, ha beteg pl.)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Vision #23893 üzenetére
+ Segal
Azt a topikot is figyelgetem, de értékpapírban még nem láttam tuti ajánlást.
Persze most az inflációkövető állampapírok elég ígéretesek...
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Mercutio_
félisten
válasz #41635072 #23892 üzenetére
Ismerősnek több ingatlanos panaszkodott, hogy visszaestek az eladások, és az átfutási idők is megnőttek mire potenciális vevőt találnak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest