Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dinter

    addikt

    Ma voltunk egy lakást megnézni a Móricz mellett. Tökéletes helyen van, szép, elég nagy is, elfogadható az ára (165 + rezsi). A mostani lakó maga helyett keres embert, mert korábban ki akarna költözni. Mondta, hogy rengetegen írtak, mi néztük ma harmadiknak.
    A másik két érdeklődő is azt mondta hogy kell nekik júni 1-től. Mi mondtuk, hogy júni közepétől preferálnánk, de ha kell, most lerakjuk a foglalót kp-ban. Kiment telefonálni, holnap a tulaj felfog hívni mindhármunkat elvileg, de nem tudtuk lefoglalni. Mivel viszont a másik két érdeklődő korábban is kivenné akár, ebből a szempontból lehet, hogy előnyt élveznének.

    A barátnőm azt mondta, hogy júni 1-től nem biztos, hogy kéne (előző szerződése júni 30-ig van), de júni közepétől 1000%. Mondtam, hogy akár fizetek többet/az egészet is a hónap első felében, de nem az sem jó, mert az elvek. Mondtam, hogy nekem megér 40 ezret, hogy ne kelljen keresgélnem meg idegeskednem többet.

    Bár nekem azt sem tűnik teljesen reálisnak, hogy júni 1-ig megtörténhet a kiválasztás, szerződéskötés, kiköltözés, takarítás, beköltözés.

    Szóval szerintetek ilyenkor megéri kivenni előbb és több pénzt rááldozni, vagy inkább másikat keressünk?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák