Hirdetés

Hirdetés

  • Wooting 80HE teszt

    gp Megérkezett a játékos billentyűzetek koronázatlan királyának nagytestvére, a TKL méretű Wooting 80HE, amelyet az elsők között próbálhattunk ki.

  • Apple AirPods 4 - ismerős is, új is

    ma Nem tesz csodát az aktív zajzárral is elérhető AirPods 4, de úgy szól, mint egy AirPods és tompítja a zajokat.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    válasz _NCT #20990 üzenetére

    2,5 éve költöztünk Bp-i társasházból szentendrei családi házba. Én nagyon élvezem, családi házban nőttem fel és éltem 18 éves koromig, de azért a te hozzáállásod elég hurráoptimista.

    "ezt a kertész, robotfűnyíró, öntözőrendszer dolgot nem értem... ...max 800-1000m2, aminél 2 hetente vágva a füvet"
    Majd megérted :DDD
    Nekem 720 m2 a telek, ebből a füves rész 400. Első nyár után - miután minden este egy óráig fogtam a slag végét - telepíttettem az öntőzőrendszert. Fűnyírást is legalább hetente kell végezni. És normális esetben egy kert nem csak egy sík monokultúrás fűsivatag, hanem vannak bokrok, fák, veteményes, stb, amivel mind kell foglalkozni.

    Agloba mindenképp kell a 2 autó ha a feleségedet nem akarod házirabszolgaságra fogni. Nem úgy van, mint Bp-en, h csak leugrok a sarki boltba, meg ott a szomszéd utcában az ovi.

    Persze a fentiek csak egy kis kiigazítás, ezek messze eltörpülnek a családi házi léttől kapott életminőség és élmény mellett. De a 40 milka nagyon kevés, annyiért nem szabad házat venni élhető közelségben, mert egy ilyen ingatlanba vödörrel kell önteni a pénzt sok évig.

    Azt is vedd figyelembe, hogy a vonatos 1-1,5 óra az nem a tiszta menetidő, mert oda kell menni az állomáshoz, megvárni, aztán Bp-en átszállni vmire, stb. Lesz az még irányonként +3/4 óra,

    [ Szerkesztve ]

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák