Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz _NCT #20983 üzenetére

    Én is 18 éves koromig családi házban éltem. Utána is sokáig jártam "haza" autót bütykölni és az általad vágyott további tevékenységeket végezni.

    Jó dolog persze, viszont sokan csak annyit látnak, hogy milyen jók ezek a tevékenységek. De ha olyan házat veszel, ahová 2 óra az út a munkahelyről és este fél7-7-re ér haza a nép H-P, akkor az már nem biztos, hogy annyira jó élmény. Jó, én ebben speciel elég erős nézetet vallok. Már az 1 óra utazás is nagyon nagyon necces az én értékrendemnek. De ez a tényen nem változtat, ha este 7-re esel haza, akkor a családi ház nem biztos, hogy nagy buli lesz. Főleg mondjuk októbertől áprilisig, mert olyankor szó szerint csak hétvégén látod világosban a házat.

    Én személy szerint annak a híve vagyok, hogy minél kevésbé kifeszített költséggel legyen ingatlan. Ha az épp egy lakás, akkor lakás, ha belefér a ház, akkor akár az. Egy dolog amit sosem tennék. A döntésben nem befolyásolna, hogy a gyerek/gyerekek. Ha nem fér bele értelmes keretek között a ház, akkor lakásban fognak élni. Csak azért hogy az udvaron szedhessen giliszát, nem vágnám koppra magam sosem. Cserébe ha nagy lesz, jut neki is optimális esetben normális indítás az életben, mert esetlegesen nem erőn felül biztosítottam neki azt, hogy a saját kertben játszhasson.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák