- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
válasz Hasaggymeg #88400 üzenetére
"minden bmw-s egy elvetemült állat"
Strezi, "te elvetemült állat"Ja nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
jjeahh
nagyúr
válasz Vasinger! #88392 üzenetére
Sok állítási lehetőség nincs rajta Fürgébben is rezonál, már próbáltam, de még próbálgatom holnap... a visszaút csillapítás meg egyszerűen szinte semmit nem csinál. Nem levegős amúgy, hanem rugós ez a Tora TK, nincs szelep rajta.
Ja, ha semmi sem segít akkor szervíz lesz belőle és reménykedek, hogy a javítása (már ha javítható) nem kerül majd egy vagyonba. Szétszedném én is akár, csak még sosem csináltam ilyent és félek, hogy elcseszném. Bonyolult házilag szervizelni amúgy ezeket a rugós telókat?Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Strezi
őstag
válasz gergo5991 #88396 üzenetére
És ettől most jobban érzed magad
... barátomba (TK) illetve feleségembe is beleszált egy egy trabantos. Nem majdnem, hanem konkrétan. Namost akkor minden trabantos öregúr vén fasz és akasszuk fel ???[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
gergo5991
őstag
válasz Strezi #88403 üzenetére
én ilyet nem mondtam hogy bárkit bármiféle módon bántalmazni kéne, de az hogy lát téged, átnézd rajtad az autós, és csak azért is tapossa a gázt mikor már előtte vagy úgy gondolom nem éppelméjüségre vall. Ennyi erővel már azt is lehetne gondolni hogy szándékosan akar elbaszni ami ugye már súlyos bűncselekmény.
Egyébként is legendásan balfasz a bmw-s nagy többsége és erről szerintem kár vitát nyitni, most hogy bmw-d rögtön magadra veszed?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz jjeahh #88402 üzenetére
Ja úgy azért más a helyzet, azt hittem levegős. Így azért lehet érdemes lenne Reconra váltani. A rezonálás meg elég fura kifejezés, lehet csak mást érzel annak. Házilag is lehet ezeket karbantartani, kérdés mennyire vagy ügyes az ilyen dolgokban. Én inkább szervizbe viszem ha teleszkópról vagy csapágyakról van szó. Egyéb esetben én is meg tudom csinálni magamnak.
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz Vasinger! #88405 üzenetére
Ügyes vagyok . Csak attól félek nem fogom fel a működését, hogy hová mennyi olaj jár, minek mi a szerepe és elcseszek valamit . Milyen olajat érdemes amúgy telóhoz használni? Vagy ha rászánom magam a szétszedésre inkább vegyek Rock Shox teló olajat?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Apollo_21
addikt
Elég láma kérdés érkezik
Ha porfestek vmit az eltud folyni?
Jelen esetben van egy halál láthatattlan festék megfolyás a váznyakán...illetve a felsőcsövön...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Strezi
őstag
válasz gergo5991 #88404 üzenetére
Nézd, kinyilatkoztattaad a véleményed, ez minden elmondott a helyzetről, és rólad is!
Ha látatlanba leszólod pl. a felségem, aki példásan és balesetmentesen navigálja az X5-t a három gyerekkel, akkor ne csodálkozz, ha visszaszólok!
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg a Puch Mistral nyeregcső méretét?
-
nismoka
addikt
Szerintem a [BMW témáról ennyit ]
[ Szerkesztve ]
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz Hasaggymeg #88387 üzenetére
Biztos kézzel is tekerte a kerékpárt, nem csak lábbal, ezért "bírja el" a sziklát.
spacetime
-
Reno7
senior tag
Steel is Not So Real Anymore – Analysis of 25 Years of Bicycles - Érdekes hogy a titánból készül vázak milyen tiszavirág életűek voltak, nincs semmilyen előnyös tulajdonsága sem?
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Apollo_21
addikt
válasz SSJmeszes #88412 üzenetére
Igazából csak azért volt érdekes a kérdés..mert munkatárs csináltatta autófényezővel..aki "ért" hozzá..
És így igazából dióhéjjal lett leszedetve a festés róla hogy mindenhol szépen leszedje..majd alapozva és porfestve, és nemhozzáértőként elvártam volna hogy a légy is csússzon el rajta olyan gyönyörű lesz.
Bár nemrossz, és így hogy kezdem összerakni egyre csodálatosabb az összkép, azért zavar hogy ütött kopott volt a gyári szín de akkor se volt folyásAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Strezi
őstag
válasz Runner_fxr #88383 üzenetére
Az Epicen (29) 32-es van a 11-46 mellé. Most hogy lassan fél éve tekerek és erősödök, itt helyben mindenhova elég, de CrossAlps-ra még meggondolom
A Spectralon (27.5) 30-as az első karika, 11-42 mellé, az kicsit pörgősebb, cserében nem mászik olyan hatékonyan.Én továbbra sem váltanék vissza 2x rendszerre. Van tartalék a végsebességben, egy esetleg még kisebb első lánckerékhez is.
[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
válasz gergo5991 #88404 üzenetére
Nekem is van tapasztalatom bmw-s seggarccal. (Amire még most is élénken emlékszek.)
Itt menetem a nézet irányba /teljesen a jobb szélső sávban/ ami látható közlekedési lámpa kicsit távolabb ott ált mellém és el kezdett nekem magyarázni, hogy miért megyek itt az úton bringával, miért nem megyek valami kerékpárúton .. . NAGYON kedvem lett volna kiszedi a tragacsából és kicsit összehajtogatni a figurát. (Nem női egyén volt ha nem valami középkorú gyökér.)
Persze kapta az oltást tőlem aztán elhúzott.
De rendesen felhúzott, mi a f@szt képzel magáról ...Merőben más: (Azért itt is van trolkodás főleg a végén. )
[link]
Mondjuk azon lepődnék meg ha az eredmény a fordítottja így nincs ebben semmi az égegyadta világon.[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Szerintem az ára miatt szorult vissza,nem hoz annyival többet az aluval szemben.Amúgy érdekes a karbon lassú térnyerése a hegyi bringáknál,mely hasonló lassúságú mint a tárcsaféké az országútiknál.Ez végül is érthető,hisz míg első inkább a könnyű országútinál volt fontos,másodikat a hegyibringák támasztotta igény kényszerítette ki.Érdekes grafikonok.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
pc360
addikt
válasz geotigris9 #88422 üzenetére
Nekem is volt ma egy "afférom". Tipikus fekete Audis középkörú, nem sok hajjal, és épp bekanyarodott elém, nem látta, hogy jövök. Egyből megtorpant, mikor meglátott, és elnézést kért: "ne haragudjak". Hát, nem is tettem.
Oké, kis utcák, nulla sebességek - de akkor is. Mennyire más, mint a szokásos történetek...
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Def26
félisten
Tudtok olyan kerékpár kölcsönzőt ahol 1-2 napra lehet mtb -t bérelni? Párat találtam de többnyire teszkós vagy az alsó kategóriából van csak választék. 29" érdekelne és valami normálisabb középkategóriás márka, hasonló felszereltséggel.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ivana
Ármester
Jaja tök normális volt.
Reggelente egy olyan úton megyek ahol van bringás nyom is meg elég széles, konkrétan többször próbáltak már rajtam keresztül jobbra kanyarodni mert a viszonylag széles sávban (busz mellett is simán elférsz bringával) a sáv belső feléről kanyarodnak, ahelyett, hogy kihúzódnának jobbra.
-
Foose
addikt
Erre valaki valamit?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Def26
félisten
Hervisben el van b*szva az egyik kerékpár ára. Én megrendeltem, kíváncsi vagyok átvehetem e.
Akit érdekel, kattintson. KTM FUN GARDA 51.999,-
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
"Az adatok és árak bevitelénél a nyilvánvaló tévedésből és elütésekből eredő hibákért a Hervis felelősséget nem vállal és fenntartja a jogot a tévedés miatt érvénytelen szerződés teljesítésének megtagadására."...azért nektek szurkolok.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
válasz zoo8800 #88437 üzenetére
A visszautalás elég nyűgös procedúra, ha jól tudom. Bár azért fél millát lehet, hogy megér nekik. Jelen fórum szerint mag vagy két millát
Na, el is fogytak a készletek, úgyhogy vagy észre vették, vagy ennyi volt beiktatva akcióra. Nekem még van egy kis méret a kosárban, várom az asszony válaszát, teccik-e.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
zack
nagyúr
válasz jackbacsi87 #88441 üzenetére
51-es méretet én is, de én szétbontom. Eddig ez a terv. Vagy eladom.
Személyes átvétel, megjött a visszaigazoló is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Az se rossz deal, ha az SLX-et ledobom a Score 3-0-ról, és átrakok mindent ami XT.
50k-ból.Az SLX-es Garda-t pedig feldobom apróra.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest