- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz geotigris9 #88147 üzenetére
Ez a pdf szerint van.
Ha megnézed, akkor a 4-es és 7-es alkatrészek is azonosak, tehát nem minden balos-jobbos neveznek el külön. Valami méretkülönbség biztos van benne. (Illetve más alkatrésznél láttam, hogy megadják mi mivel azonos, így biztos itt is így lenne.)(#88150) deny330: a használtban mindig van rizikó. Lehet, hogy olcsó, de ha kell bele venned új betétet (ha kopott, azt látod, ha szennyezett, azt nem biztos), folyadékot cserélni (ki tudja mi van benne és mióta), vagy nyomás alatt szivárog, amit kézben nem tudsz kipróbálni, akkor azért már nem olyan drága a német webshopos ár.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
geotigris9
tag
Jó ára van biztos veszek következő karbantartásra. [link]
Pedig most akciós is.[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
válasz geotigris9 #88152 üzenetére
Ne aprózd el. Inkább ezt vedd : [link]
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
-=RelakS=-
veterán
Fasza ez a barometrikus magasságmérés.
100m alatt emelkedtem 1850m-t ...
Lehetne a Sigmában, ha már GPS-es, műholdas magasságmérés is, hogy ilyenkor közbelépjen...Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-
Runner_fxr
Ármester
válasz geotigris9 #88147 üzenetére
Általában egyformák, és mivel kompletten tengellyel együtt szokás cserélni, így nem is nagyon szoktam ezt figyelni, adja magát, hogy mit hova. De előfordul, hogy külső átmérőben van egy kis különbség.
Sikerült beszélnem a sráccal a Zesty miatt, újabb évjárat mert ez boost tengelyes, azt mondja a 2,8-as külső úgy belefér, hogy még egy csomó hely van, szóval akkor nem lehet 2014-es, mert akkor még nem volt boost, meg 27,5+. Valami limitált szériás, újabb kiadás. Rákérdeztem a papírokra, csak adásvételi van, de lefuttatjuk a rendőrségi adatbázisban.
Normálisnak tűnt az eladó. Lehet meg tudunk egyezni. -
trialboj
őstag
válasz trialboj #87980 üzenetére
Mikor már abban a fázisban vagy hogy annak is örülnél ha legalább a javítás előtti rossz állapotot vissza tudnád állítani
Minden forgáspontot szétszedtem, de egyre jobban kezdett recsegni, mire kilazítottam az arany 3szöget összetartó vékony kis csavart... és voálá, egyből elhallgatott.
Szerintem kevesen élték át azt a helyzetet mikor minden egyes öltettel csak egyre rosszabb lesz a helyzet, és hiába zsíroztam újra a forgás pontokat, csak egyre rosszabb lett a recsegés/pattogás.
Nem tudom hogy használna-e még ilyen típusú felfüggesztést, de ha valaki hasonló gondba ütközne(rejtélyes pattogás terhelés alatt), akkor először azzal a kis csavarral kezdje, és több mint valószínű hogy hamar elhallgat.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Apollo_21
addikt
válasz Runner_fxr #88096 üzenetére
Nem feltétlen újban gondoltam, bár mi mint vállalat,elég sokat tartunk bent a Paul lange beérkezéseiből
De ez most más tészta Szóval csak annyi h temetve van a 26" mint termék...de olyan szinten hogy ha vki megemlíti hogy még arra szánna pénzt mert van neki, elvan kb hajtva jóformán h netedd! holnaptól ráb..ol..semminemlesz hozzá Erre próbáltam reagálni hogy azért ennyire még nemhalt kiAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
buci30
addikt
Döntöttem elengedem ezt a Canondale kerékpárt mert ha utána gondom lesz vele akkor nagyon szívni fogok alkatrész stb téren!
Így kérlek ajánljatok nekem kerékpárt ami utcai de azért telepre is jó legyen persze megbízható markásabb legyen 150ezerig elmehet. Amiket javasoltak az Ktm. Canondale. Scott. Stevens. Cube.
A lényeg Pécsen megtudjam venni helyben.
18"kell nekem azt kiszámoltam.Köszönöm előre is! 😊
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Zoli133
addikt
jah, tapasztaltam, illetve kilazult az egyik stoplim (akkor hagytam el a csavart is), szerncsére troli nem volt a közelben és a másik oldal elég stabil. De óvatos leszek mindenképp, most úgy is lightos közel forgalommentes tekerések vannak betervezve még pár hétig ha lesz időm, aztán mire ez változik szerzek jobb megoldást.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
geotigris9
tag
válasz Zoli133 #88163 üzenetére
Akkor ott nem volt imbuszos .. csak egyéb szokványos?
Ha van rutinod már stopli terén nem igen lehet már gond később.
Még otthon meg kell találni a jó pozíciót a stoplinak (később már könnyebb lesz megtalálni) a cipőn aztán aztán jó meghúzni, a kis karmok is jól belevésődnek a talpba nincs az az isten, hogy elmozduljon.((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
Zoli133
addikt
válasz geotigris9 #88165 üzenetére
Igen, csak sima vágott végű volt ami nem a legjobb, de belekapott az ellendarabba és meg is tudtam húzni, itthon a lakásban párszor be is léptem a pedálba meg ki és stabilnak tűnt, működött, nem a legjobb megoldás de amíg találok jobbat addig megteszi szerintem.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
buci30
addikt
válasz Danny365 #88168 üzenetére
S össze szerelve szállítják?
Meg gondoltam ha Pécsi megtudom nézni is.đension
Azért gondoltam mert én nem vagyok tisztában azzal hogy melyik fék váltó stb ami jó.
Markában hiába nézek ki 30 darabot ha lehet gagyi váltó stb van rajta.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Apollo_21 #88161 üzenetére
Használt piacon persze van értelme 26"-ot venni, de csak akkor ha tényleg nagyon jó áron van.
Újonnan meg azért nem tudsz venni, mert a nevesebb kerékpár gyártók befejezték a gyártását.
Csak a belépő szinten maradt meg itt ott. Szóval ezt a kérdést már rég eldöntötték helyettünk, akár tetszik, akár nem.
Én azt soha nem állítottam, hogy 26"-ra nem érdemes egyáltalán költeni, csak azt kell mérlegelni, hogy mennyit? Mert ha pl eladod a 26"-os bringát kompletten, hozzáteszed a fejlesztésre szánt pénzt, akkor már lehet ott vagy a közelébe egy hasonló felszereltségű, de mai, nagyobb kerékmérettel gyártott bringánál. Ez esetben nem kérdés melyik éri meg jobban.CaNNa3IS: Annak kell lennie, mert azt mondta a 2,8-as külső úgy befér, hogy még bőven van hely. Az én bringámban 142-es a tengely, de oda biztos nem férne be a 2,8-as külső, vagy maximum úgy, hogy súrolja a vázat.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz buci30 #88169 üzenetére
Többé-kevésbé. Nincs kőbe vésve, de általában csak az első kereket, kormányt, pedált, esetleg nyerget kell ráoperálni saját kezűleg, mert így fér el a dobozban.
Persze azért érdemes végignézni mindent, de ez akkor is igaz, ha helyileg boltban veszed készen. De a lényeg, hogy nem csavaronkent kell összerakni.
Egyébként használtan elég sok van pl. Testbike-on is ilyen arkategoriaban.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Runner_fxr #88170 üzenetére
Persze, ezzel az új kerékpár kérdéssel egyetértünk..bár én ismét 26ba gondolkodtam a régi után is
Mondjuk használt vázat vettem,de a cél az volt hogy kevesebb pénzből jöjjek ki azonos szintű vagy jobb bringával..illetve hogy felrázzam magam mert szinte 2évet porosodott a régimAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz buci30 #88171 üzenetére
Ez egy Aim...nemvmi fullos felszereltséggel van megálldva..de az árán ez visszais köszön...
altus és társai..alsóbb kat. cuccokkal van feldobva. Én Altus váltóval toltam kb 2,5évig DH bringán, még nemhalt meg Tehát rossz nemlehet egy normális montinAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Danny365
őstag
Igazából nincs mese, újonnan, tényleg minőségi bickiliért mélyen a zsebébe kell nyúlni az embernek. Ugyanakkor a kollégának szerintem tökéletesen megfelelne az is, amit linkelt, elvégre nem rossz.
Használtan viszont sokszor tényleg töredék áron kapni jó cuccokat, csak le kell nyelni, hogy pár éves modell és nem karcmentes. Mondjuk városi tekergetessel nem hiszem, hogy nagyon le lehetne lakni egy biciklit.
-
geotigris9
tag
válasz deny330 #88095 üzenetére
"Maxxis Aspen 26x2,1" Nagyon gyors gumi és könnyű, lassan kopik, döngölt föld úton/ösvényeken érzi jól magát igazán aszfalton is nagyon jól el fut. Gyorsan tisztul a kis bordák miatt, de igazán sárban nem használtam (nem sárgumi) csak módjával, murván is azért elmegy, de nem ott érzi elemébe magát. Mellényúlni nem fogsz vele.
(#88178) mrst3ph3n Azt hiszem jjeahh fórumtársnak biztosan tetszeni fog ez a videó amit linkeltél..
[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz buci30 #88162 üzenetére
Szóval MTB-ot akarsz? Jó az a Cube is ha nincs extra igényed de valóban alsóbb kategóriás felszereltségű. Ezen felül milyen kerékméretet akarsz? 26 - 27.5 - 29?
Ha megvagy teló nélkül: cube reaction pro
-
-=RelakS=-
veterán
A medve megkerget, a drón meg a fejedre esik
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
geotigris9
tag
zack Találtam valamit neked. [link]
(#88183) -=RelakS=- Ez japán volt kamikaze ..
Ez x eset amikor versenyre betántorog valami és védetlen az ütközés benne van a pakliba, de nagy szopás lehetett neki.[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
Nah igen, ebben van valami.
(#88153) zoli03: Teljesen lutri, hogy mikor hogyan fog. Van, hogy teljes erőből ránthatod be a fékeket, csak lassít, azt se teszi túl erősen. Én bizonytalannak érzem magamat a biciklin, ha gyorsabban jövök le terepen. Haver Shimano BR-M395 fékéhez képest az enyém nem sok minden. Fog, és érezni, hogy erőteljesebb mint egy V-fék, de ugyanakkor még is zavar, hogy a maximális fékerőt használom ki minden egyes helyzetben és nagyon ritkán húzom csak félig be a fékkart. Mellette szóljon viszont, hogy viszonylag olcsón hozzá lehet jutni, és melegedésre nagyon kevés fékerőt veszít. Esőben mondjuk jobban visít, de szárazon is szokott, szóval megszokható.
(#88156) CaNNa3IS: Még ma rád írok! Köszi, hogy megemlítetted, hogy van eladó SLX-ed.
(#88179) geotigris9: Köszönöm a választ, teszek vele egy próbát!
Az a kis szöveg honnét van? Olyan marketing fogás szövege van, de gumik leírásánál nem láttam ezt. Ha te írtad, minden elismerésem és köszönöm!Up: Most vettem észre, hogy csak a gumi nevét raktad idézőjelbe.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz geotigris9 #88184 üzenetére
Hát...Köszi. SMP-t cseréljem el rá?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
den89
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni bicikli vásárláshoz. 120-130 ezer Ft-nál többet nem nagyon szánnék rá, mert annyit nem használom, hogy érdemes lenne ennél többet költenem. Nem igazán vagyok tisztában, manapság mik a jó márkák, mert egy 12-13 éves MTB-t hajtok. Ebből is látszik, hogy nincsenek túlzott igényeim. Egy évben 1-2x 20-30 km-es "túra", amúgy meg heti 1-2x kisebb távolságok, általában aszfalton. Ilyen árkategóriában mik számítanak jónak? Ezekről vélemények: Cube Aim Pro, Kross Hexagon X2-X3, Rockrider 520-540? Bár Decathlon-os Rockrider-ek gondolom nem igazán ajánlottak?!
Ez például tetszik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy ilyen nyeregcsövem, eddig a WTB nyereggel használtam, nem volt vele semmi problémám. Utóbbi eléggé elhasználódott már, valami kényelmesebbet akartam vettem rá egy Selle Royal Respiro nyerget.
De az a problémám, hogy valamiért ez a nyeregcső felfogatása nem tartja helyén a nyerget. Hiába húzom be e lehető legjobban, pár méter után már csúszkál benne a nyerg... Létezik, hogy valami kompatibilitási problémája van? Azt hittem ezek a cuccok legalább egy szabványban készülnek.....
Ha cserélni kell, milyenre cseréljek?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Megállni nem lehet,ha eléd kerül és feléd indul felfele már nincs esélyed,így csak tovább lefelé.Amúgy meg valszeg megijeszthették így rátámadt az elől menőre,de a hátúl jövő (lassítás miatt medvehanghoz hasonló) üvőltése megriaszthatta,ezért visszakanyarodott.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
válasz Hasaggymeg #88192 üzenetére
Egy hangkürt lehet, hogy jól jön ilyen esetben.
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz CaNNa3IS #88193 üzenetére
Az biztos,de ez is olyan mint a paprika spray,addig hordod magaddal míg lejár a szavatossága és használat nélkül kidobod.
GeneraL_XTX...megbuherálhatod sörösdobozból kivágott csíkkal,de inkább vásárolj egy 2 csavarost.[link]
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
varsam
őstag
Jó áru / jó minőségű teleszkóp pumpát tudtok ajánlani? 10eFt alatt, annyit nem akarok adni érte.
-
Def26
félisten
Találtam egy ilyen mtb -t de az a gondom, hogy Rakamazban van (szabolcs sz. b. megye). Elmennék érte,de halottam régebben 1-2 lehúzós hirdetésről arrafelé. Szerintetek bevállaljam?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
jjeahh
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Pofás bringa,én kérnék pár további képet a hajtásról,telóról nagyobb felbontásban,majd utána döntenék az utazásról.
Szerk.a lehúzás meg nem megyefüggő.[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Ez nem egy korrekt leírás a bringáról, illetve az hogy 1db képet volt képes feldobni is azt bizonyítja hogy nagyon amatőr módon reklámozza.
"Shimano olajos tárcsafék", ilyet az ír, akinek köze nincs a biciklikhez, csak túl akar rajta adni, ami nem feltétlen baj, de általában rosszat jelent.
Kérj tőle még képet, és egy normális leírást a főbb alkatrészekről.
Viszont szerintem sokba kerül, még ha elfogadható fékek vannak rajta, akkor is harmatos a hajtás, Altus/Acera.
Ha csak nem jön be de úgy igazán ez a váz/festés, én futnék még pár kört a helyedben, főleg ha még utazgatni is kell érte.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest