Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz SSJmeszes #82630 üzenetére

    Az a Hayes valóban nem egy nagy kaland, de csak azért mert levegős, nem érdemes lecserélni, csak ha mindenképpen kevésnek érzed. Egy Deore, pláne az SLX, klasszisokkal jobb.
    Viszont a légtelenítés elég gyakori ott is. Fél évente ajánlott. Ha megveszed az új fékszettet, szinte biztos, hogy vágni kell a vezetékből, mert hosszú lesz. Ez pedig magával hozza a légtelenítést is, ha rutinosan vágja az ember a kábelt, nem folyatsz ki olajat a vezetékből és a fékkarból, előfordul, hogy légtelenítés nélkül is meg lehet oldani, de ez ritka. Szóval olajat, és egy légtelenítő szettet ajánlott venni mellé, mert sokat tudsz spórolni ha magadnak csinálod. A youtube-ról le lehet lesni, hogy kell csinálni.
    Ha cseréled a féket, én az SLX-et venném.

    IMIIKE1998: Általában az első és hátsó rugóút megegyezik. Előfordul, hogy a villa kicsit nagyobb, pl 130-as, de általában elöl hátul egyforma.

    c4bB: Hát ja, ott voltam amikor elkezdett kibontakozni a mtb idehaza. :) Azért voltak kihagyásaim, még olyan 98-02 között. De azt leszámítva végig nyomon követtem a fejlődést, és elég sok bringám volt, mindenféle kategóriákból.
    Igen, a retro bringa kultusz meg van manapság is. Egyébként a GT akkoriban is kultuszmárka volt, sőt! talán még inkább mint manapság, köszönhetően az akkori triál sztárnak: Hans Rey-nek.

    Olajpatronos volt az a régi Marzo, az akkoriban tényleg unikumnak számított. Nagyon megbízhatatlan volt, de amíg működött addig gyönyörűen. Aztán gondolt egyet, egy pukkanás, és szó szerint orrán száján folyt az olaj, még rám is fröcskölt. :D Régi szép idők.
    Néha nagyon szép retro gépeket ki lehet fogni fillérekért, én egy GT RTS3-ra vadászok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák