Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Gyufaaa #31885 üzenetére

    A cikkecske írójától megkérdezném, hogy az, hogy ő fotózgatja a nénit mitől jobb mint nem megállni és nem segíteni? Ő ezzel segített?
    Egyébként van benne igazság, de szerintem nem a járdán kerékpározás itt a fő gond, hanem a rutintalanság.
    Magam is sokszor megyek járdán, hogy miért? Mert vannak olyan útszakaszok ahol olyan szinten veszélyes az autós forgalom, hogy nem vagyok hajlandó ilyen szinten kockáztatni a testi épségem, akkor sem ha pár gyalogos szúrós tekintettel néz rám, nem és kész! Szerintem lehet úgy kerékpározni a járdán, hogy ne veszélyeztessünk mást. Ehhez persze az kell, hogy gyakoroljunk kerékpározni, nem a belvárosban kell kezdeni, mint ahogy ezt sokan teszik, hanem túrázni, olyan helyeken ahol nyugalom van. (erdő, kevésbé forgalmas kerékpár utak)
    Majd az itt megszerzett rutinnal már magabiztosabban lehet közlekedni a városban is.
    Az jó dolog, hogy egyre jobban terjed a kerékpározás Magyarországon is, de azt is meg kell érteni, hogy ez egy közlekedési eszköz, amit karban kell tartani, illetve megfelelő rutint kell szerezni a használatára.
    A rutintalan bénázók, meg a fixis divatmajmok okozzák itt a problémát, most nem a rutinos fixisre gondolok, bár az se veszélytelen, hanem aki kb fixivel kezdi a kerékpáros pályafutását és a városban, mert az hú de menő. Csak épp kerékpározni nem tud. De ha nem is fixi, a rövidre vágott kormányú, virsligumis kerékárok se épp a legjobb eszközök a kerékpáros rutin megszerzésére. Elhiszem, hogy ez menő, de nem kezdő kezébe való, nekem ez a véleményem. Persze aki igazán béna és rutintalan, az tökmindegy milyen biciklivel megy, mindegyikkel közveszélyes.

Új hozzászólás Aktív témák