Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz fpeter07 #23110 üzenetére

    Nekem nem kell bemutatni ezt, leogang-ba voltam többször is, 2007-ben 3 hónapot folyamatosan Saltzburgban voltam, minden hétvégén mentem Laogang-ba. :)

    Egyébként meg a linkelt videóban egy minimum 200mm-es rugóutas gép van, dupla vállassal. :) Csak úgy halkan megjegyzem, az enyémben meg egy 32-es becsúszóval rendelkező 140-es szimpla vállas van.

    Jövőre lehet építek egy enduro-t amúgy, 160mm-el. Mondraker dune-t vagy Cube stereo-t, az már csapatósabb gép lesz, de majd meglátjuk. Amúgy szeretem ezt a gépet is.

    SOAD19: Pedig annak tűnt! :) Nem állítom, hogy én valami überbrutál gyerek vagyok, de helyén kell kezelni a dolgokat, szerintem itt sok olyan ember van, akiknek halvány lila gőzük nincs a különböző mtb kategóriákról és ,hogy mi a különbség egy AM/Enduro/FR/DH gép között, viszonyítási alap meg pláne nincs. :)
    Amikor ráülsz egy 200mm-es gépre, ami a magyar pályákat kb úgy kimozogja, hogy még nagyon komolyan bringázni se kell tudni, legtöbb helyen azt se kell nézni, milyen nyomon menjél, csak átgázolsz mindenen. Viszon ehhez képest az Am kispályás a 140mm-esl, egy Enduro már kicsit komolyabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák