Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • samujózsi

    tag

    Bicikliztem egyet. Most értem haza. Út közben annyira nem volt jó, de így, hogy már itthon vagyok, szárazon és melegen... :)
    Indulásképp a Vácin jött szembe egy korombéli úr, tolta a bringát elég morcosan. Defekt... szívesen segítettem volna, de láttam, hogy neki sincs pumpája és nálam sem volt (belső+ragasztó + szerszám mindig van).
    Sajnos esélytelen volt, ha jól értettem, a külsője is kiszakadt. :(

    Kicsivel odébb, már Óbudán egy mozdulatlan pasas fekszik a kerékpárúton. Körülötte hárman állnak, két biciklis, meg a közeli építkezésről valaki. Utóbbi folyamatosan vigyorog.
    Közben odaért egy gyalogos is, a 112 diszpécser javaslatára megrázza az eszméletlennek tűnő egyént, mire a haldokló feléled.
    Magyaráz valamit, hogy ő erdélyi és ellopták az inzulinját, meg valamit a János kórházról.
    Az a gyanúm, hogy ha igaz is, az eszméletlen állapot és a cukorbetegség közt nem volt kapcsolat. Ha nincs inzulinja és elájul, az gyakorlatilag kómás állapot, abból rázásra fel nem ébred. :U Én leléptem, nem tudom, mi lett a vége.

    Már Újpesten, sötétben. A keresztező főúton elhúzott egy fekete Nissan ninja. (Fekete, minden lámpa kikapcsolva :( )

    Valamit nem értek: lámpánál, ha pirosat kapok, ahány autót csak tudok, elengedek mielőtt elindulok. Viszont ha busz van mögöttem, a sofőr folyton visszaint, hogy menjek én. Miért?
    Neki jobb, ha előtte gurulok?

    Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM

Új hozzászólás Aktív témák