Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #134452 üzenetére

    Na Hello, jól összecsaptál Runner_fxr-el, egy olyan dolgon amit te sem úgy gondolsz ahogy írod :)) Most érkezik meg a 2bless rendszered, és mégis azon vitáztatok, hogy megéri-e arra váltani ha a bringán semmi sem támogatja :P éreztem hogy azon kaptad fel a vizet, hogy kijelentette, ez annak való aki hardcore zúz lefelé a hegyről és mivel mi bikeparkba, vagy akár épített pályákra kb soha nem jutunk el, ezért talán még igaza is van, nem gyűrjük olyan szinten a gumit.

    Én csak azon lepődtem meg, hogy azt hittem ha valaki száműzi a belsőt a 2bless rendszer miatt akkor az el van felejtve ennek ellenére, pl egy elég friss BKXC videóban is, szinte sík terepen kapott egy olyan defektet amit még a kukac sem fogott meg, tubeolitot kellett használjon... de ha 6030d belső nélkül jár, és nincs gondja, akkor valószínűleg nekem is elég lehet, max nagyobb túrákhoz kötelező darab.

    Azt h Runnernek 1500km-t bír egy gumiszett nem is értem, nekem akkor bírna ennyit ha blokkolva jönnék le a hegyről, Hasaggymeg és 6030D szerintem valósabb képet tudna adni, ők már elkoptattak jó pár szettet, én xc-ben 5000 fölé tenném ezt az értéket.

    a 2013as trekkemben van TL felni, a 2015ös bergamontban meg nincs, mindkettő (gyári) TLR gumival jött, közép kategóriás alkatrészekkel, szóval ez csak az elmúlt pár évben lett kötelező tartozéka az új bringáknak.

    Na de nem osztom itt tovább az eszet, mert van más dolgom is... megyek vissza gumit foltozni :B , mert ez elmúlt 2 hétben valamiért rám jár a rúd :DD

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák