Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz trialboj #130455 üzenetére

    Az apránként cserélgetésnek van egy olyan előnye egy új bringához viszonyítva, hogy nem ülök itthon évekig pénzt gyűjtögetve, hanem tekerhetek :D
    Az első kereket nem csak a súly miatt akarom cserélni, kb ezek az indokaim:

    - súly, szerintem az első keréken, telón érzed meg a legjobban, máshol nem annyira
    - tojás van benne, néhány küllőm recseg-ropog, nem bízok benne, szerintem túl voltak húzva
    - gagyi az agyam
    - legyen az első-hátsó kerék egyforma
    - kéne egy téli kerékszett hóban terepezni, amin szegecses gumi van, a régi kerekek felújítva újrafűzetve jók lesznek erre a célra

    A fényképezőm milc, szal nincs 1kg és az akciókamerámnak hála ezután ritkán lesz nálam :D
    A váz asszem 2012-es, én használtan vettem 2 éve, bár újszerű szinte gyári állapotban, semmi nem volt rajta kopott, úgy nézett ki, mint amit hajtottak egy hónapig, aztán fűtött garázsban tartottak. Ja, egyetértek azzal, hogy idővel a kopó alkatrészeket ha cserélgetem a többszörösét is rákölthetem, de melyikre nem? Emiatt még nem váltom le addig amíg nem érzem, hogy valami korlátoz és zavar rajta, vagy nem nyerek lottón :D . Bár a régi montis haverinám tavaly, amikor a montija már nagyon koszos és tenénsz*ros volt, nem mosta le, hanem inkább vett újat... lehet így is :DDD .

    deny330: Első blikkre én is csak ennyit csináltam, reméltem, hogy bekopik, aztán a hegyen ki kellett cserélnem a betétet, annyira vonyított. Szal ha van tartalék betéted szerintem vidd magaddal.

    Hasaggymeg: Ja, ez ilyen, de szerintem azért értelme is van, reggel utánnanéztem és gyárilag, azzal a pedállal amit adtak hozzá, a szarvakkal amik rajta voltak elméletileg kb 15.5kg volt, 3kg súlykülönbség azért nem semmi :))

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák