Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sped

    aktív tag

    válasz jjeahh #110686 üzenetére

    Oké, aki ennyire válogatós azt megértem, meg ha olyan helyen él, ahol mondjuk nincs nagy választék. Arra gondoltam, hogy pl. egy Budapest viszonylatban a nagy átlag bőven megtalálja a számítását. Persze az is igaz, hogy ebbe a topikba nem a nagy átlag jár, szóval bocs, kicsit erős volt ez a megjegyzés. :)

    ro_bert17: Nem hiszem hogy csak katicás csengőt lehet itthon kapni százforintokért. :P

    6030D: Jó nyilván én aszfaltbetyárként esőbe vagy eső gyanús időbe el se indulok, úgyhogy ezt a részét nem vettem számításba. Viszont ilyen esetben eléggé leegyszerűsödik a dolog: a lecserélt telefon is jó, haver elhasznált telefonja is jó, családba kikukázott már "nem menő", "megunt", bármilyen "béna" telefon is jó, de erre külön venni szerintem akkor is hülyeség. :)

    Hasaggymeg: Pontosan, ilyen csengő elég (nekünk :D). Aki városban is teker (én is munkába, ügyeket intézni stb.) akkor muszáj a csengő. Nyilván nem kell mindig, én is igyekszem belőni a gyalogosok mozgását ha kénytelen vagyok keresztezni az útjukat, de a legrosszabb a kerékpárútra fülessel beszédelgő idióta, ott aztán nem sajnálom a technikát, hadd ijedezzen. Én ilyenkor inkább megállásig lassítok és nem próbálom lendületből elkerülni, de a vonat erre nem mindig képes, lásd a minapi esetet... szóval a csengőt ilyen nevelőcélzattal is jó használni.

    IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

Új hozzászólás Aktív témák