Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #109365 üzenetére

    Én is meglepődtem rajta, mert ennyire jóra nem számítottam, úgy voltam vele, hogy költségcsökkentés címén megveszem ideiglenesnek, aztán majd cserélem, de rájöttem, hogy tulajdonképpen teljesen elég. Hiába adnék ki 3-4 szer ennyit egy villára, annyival többet nem tudna nyújtani, hogy megérje az árát. Mondjuk ez 200 euro-ért nevetségesen olcsó volt, el is fogyott gyorsan. Esetleg azon gondolkozom, hogy kicserélem a levegő oldali egységet egy 150mm-es verzióra, de kérdés mennyiért tudok szerezni.

    (#109367) zoli03: A finom megindulásba a gumi nem szól bele, ezek egymástól független dolgok. A szélesebb, ballonosabb gumi miatt a villa rugóútját érzed nagyobbnak. Ez valóban lehet megtévesztő, de azt ugyanúgy érzed, hogy melyik villa indul meg finomabban, melyik az érzékenyebb. Azt nem állítom, hogy a Rhythm jobb mint a Pike, de amennyivel olcsóbb, annyival nem szarabb, sőt, van amiben jobb. Ez a teló nagyon érzékeny, finom a megindulása, ezáltal már kisebb tempónál is szépen dolgozik. Nagy sebességnél, amikor durván odateszed a bicajt egy köves lefelén, természetesen a Pike sem marad alul, illetve még egy kicsit merevebb érzetet is ad.

    Egyébként próbáltam Lyrik-et plus-os gumival, a megindulás ott sem volt annyira finom, de amúgy jó cucc, nyilván.

    Azt én sem gondolom, hogy olyan hatalmas különbségek vannak az RS és Fox villák között, de azért a Fox tud adni egy kis pluszt, a még finomabb működésével.

    (#109399) StLui: Tényleg baromi jó, de nem tudnám megszokni bringázás közben. Többször beleakadt a kormányba amikor tolni kellett a bringát, egy dromedár robot karral a mellkasodon azért nem annyira hú de fasza. :) Valószínűleg kompromisszumot kötök egy gopro 6 black-el, gimbal nélkül. :)

    Szerintem az a kérdés, hogy mennyire baráti az ár? Ha jó áron van, megérheti a sérült telóval is, de amúgy azzal számolj, hogy egy komplett felső részt kell benne cserélni, ami kb a villa értékének a 80%-a. Tehát nem kis költség egy ilyen telónál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák