Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz trialboj #109343 üzenetére

    A Fox-ra inkább azt mondanám, hogy voltak belőle nem túl jól sikerült szériák. Persze érteni kell hozzá, nem nyúlhat hozzá akárki, de azért egy komolyabb RS villát se adnék tapasztalatlan kézbe, pláne nagy szervizre. Egyébként ez inkább felhasználás függő, hogy melyik villát milyen sűrűn kell szervizelni, a Fox-ot sem kell sűrűbben. Az a nem mindegy, hogy milyen durván használod, és legfőképp milyen terepviszonyok között. Egy ilyen szilvás féle sártenger után, ajánlott mindegyik villát szétszedni, márkától függetlenül.
    A bonyolultságra visszatérve, a Rhythm pl egy faék egyszerűségű villa, tehát általánosan nem mondható el a Fox-ról, hogy bonyolultabb lenne, de kétségtelenül vannak bonyolultabb modellek.

    Egyébként ha minden terepen használnád a bringát, akkor inkább a Trail vagy Am lenne a te kategóriád. :)

    A háromállású CTD kapcsoló kompressziót növel, ugyan az mint az RS-nél az RT3. Értelemszerűen a Climb állásban a legnagyobb a kompresszió, Trail közepes, és a Descent a teljesen nyitott. Climb állásban szerintem nem érdemes lejtőzni, inkább a Trail. Talán ez ami nem tesz neki jót, az, hogy kapcsolgatod, nem baj, erre való. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák