Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz Narancs #22609 üzenetére

    Na párom is ezt mondja, hogy menjek el a Lánchídig. Ha más nem, ez lesz. Csak az a gondom, hogy azon a belső részen már rengeteg a gyalogos a rakparti bringaúton, és a gyalogosszlalom nagyon lelassítja az embert, ráadásul a Lánchídon is a járdán csak lassogva lehet átjutni. Andrássyval elvagyok mondjuk, sokszor kint megyek inkább az úton, ha arra járok, mert az is kevésbé veszélyes, mint a keróút az ajtókkal.

    Tudom, egyébként szinte lehetetlen jó útvonalat találnom, amin nincs hetes busz és potenciális életveszély naponta (nem félek a buszoktól, csak utálom, ha közvetlenül az orrom alá pöfögik a benzingőzt). :) És még kölcsönbringa rendszert akarnak Bp-re, hát mégis hol mennének a turista bringások, meg a tapasztalatlanabb városi közlekedők... :U

    mod: Azért gázos, mert bármikor kicsaphatják eléd az autók ajtaját, és az durván nagy esés a hírek szerint. Emiatt csak gyökkettővel, az autókat folyamatosan figyelve lehet ott haladni. :( Szervizúton meg nincs elsőbbséged a kis utcákból jövő keresztező forgalommal szemben, macera. :)

    Ööö, kedves bpi városvezetés, kérhetnék egy bringássztrádát háztól házig? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák