- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #22649 üzenetére
Én 18 éves múltam.
Igen, elég gyors az anyagcserém.
Sokszor eszek keveset.
Van, hogy 3 óránként eszek, de mindig keveset, mert nem megy egyszerre sok.
Érdekes dolgok.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Thulcandra #22639 üzenetére
Én is,de amúgy is az ólcsóbb megoldások híve vagyok.Nincs semmi drága kütyü a bringámon.
#22644) ludsimon ...itt tekertél és nem vettél észre?! A soványság miatt pedig ne aggódj,nem tartozik a modern társadalmi betegségek/elhalálozási okok közé,SŐT!.Még 15-20 év és visszavágysz majd a soványságba,amikor viszont leadni a fölösleget már nagyságrendekkel nehezebb és életbevágóbb lesz mint most felszedni!"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rétisün
veterán
válasz Hasaggymeg #22652 üzenetére
főleg ha a fölösleg sörhasként jelentkezik
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ponti_ak
addikt
Maeter! Az ülést+nyeregcsövet vinnél róla.. Lehet..?! Viccvót. Bűn lenne leszedni róla, ez így komplett, karaj kis gép amúgy ez is.. ..csak nézek, hogy mik vannak nálad. És főleg: mennyiért.
Köszi a cumó(ka)t, holnap megyek érte/tük (+ teló-állítás miatt is..)
Ja, én is is híznék, amúgy, de nem megy, én is "gyorsan élek", mint a többiek is../185cm, 28,5év, 68,5kg.. / Valaki megdobhana pár kilóval (USD-ben vagy combra, mindegy.. )
-
fpeter07
veterán
ez a teló olyan mint egy féllábú róka, ha középen lenne jobban tetszene csak akkor átmenne a gumin..
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz fpeter07 #22658 üzenetére
ennyiből lehetne a teló középen a villa fölöt
ez így borzasztóan néz ki
Dirtyz: a te súlyod nagyjából ideális
az én 178Cm/85Kg-om már kevésbé , de ez szezonon kívüli súlyom, szezonban 78Kg[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Ariadne
őstag
válasz fpeter07 #22658 üzenetére
Lefty a becsületes neve, itt látszik közelebbről. Még New World Disorder videókban ugrálós bringában is láttam ilyet, teljesen strapabíró. Ritka jószág, mert a cannondale-ek azért nem szoktak olcsók lenni, de azért lehet látni belőle egyet-egyet.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Ariadne #22667 üzenetére
Régebb volt egy a Mountex-ben,valami 1,6 milláért vesztegették.Mennyi lehet 2 villaszárral?!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
CyB0RG
csendes tag
Kihasználva a talán utolsó kellemes hétvégén idén, sikeresen túlvagyok egy könnyed 50km-es távon, körbetekertem a Velencei tavat. Nagyon kellemes volt, kevesen voltak (hiába, minél kevesebb az ember, annál szebb a táj... ) és az idő is csodálatos volt!
Remélem ti is nyomjátok és kihasználjátok amíg lehet. -
rétisün
veterán
válasz CyB0RG #22670 üzenetére
igen, én is megyek amíg lehet, most értem haza ~55km lett a vége....holnap talán kicsit hosszabbra is lesz időm, aztán én is attól tartok, hogy erre az évre lassan vége a jó időnek
viszont így szezon végén talán jóárasítva lehet majd venni idei alkatrészeket, ha már egyszer ebben a bicajbizniszben is egymást hajszolják bele a gyártók az évenkénti frissítésbewar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
golyani
őstag
válasz Hasaggymeg #22669 üzenetére
én ezen (fél)villa láttán mindig azon agyalok hogy hogyan oldották meg hogy a becsúszó ne forogjon a külső szárban.
-
Gyok2
senior tag
Fuji bringákról kinek mi a véleménye?
Tiszta Windows rendes ház
-
ponti_ak
addikt
Kis színes OFF..
Ma kicsipették a váci zónázó vonaton a zsírúj Conti Mountain King hátsó gumimat az ajtóval (közlekedő). A belsőnek annyi, még jó hogy pont szervizbe vittem.. Ehh.Vettem nyerget is (mert azt meg ellopták múlt szombaton, tömött nyeregtáskával együtt..Hogy száradna le a keze annak a kis genyónak. Én is hibás voltam, mert kint hagytam, de akkor is.. ). Szóval egy Spec. Avatar 143 lett, nem WTB , de fasza, sportos, jó, tetszik ! @Meme: Nagyon kösz! Árát mondjad majd, még lógok vele!! + hozzá egy 350-es, szép matt fekete Kona cső, 2csavaros. Patent. + teló beállít, BB7 szintén, zsír jó minden...
Node! ..elindulok 1 próbakörre.. vált.. nem veszi be... Jajmiez? Reccs.. ..lánc a földön. 2,5 év után megadta magát, pedig alig volt kopott.. na jó, kicsit nyúlott már.. Vert seregként (mint akinek a bele úszik..) vissza az üzletbe.. Szóval: új lánc is. Ehh. (szerencse, hogy régi sor jól megy vele, semmi ugrás..) Pont jókor, mondjuk.. Csere egy Deore láncra.. Ezt is kösz, Cr@zy B1k3r! A régi Conti gumik is visszajöttek, mert a montizás még odébb lesz, egyelőre nem költözünk mégse.. Addig országúton meg jobb a sima profil.. Ma/holnap felrakom a poplock-ot is..
Ja, és karadani kollégát személyesen is megismertem (a Syncros csőből kitaláltam, hogy ő lesz az). Örültem a találkozásnak, jót dumáltunk!
Jó tekerést, remélem szép utatok volt hazáig.ui: azt hittem mára vége, de nem.. hazaérve is ért meglepi: a balos NW csuka pántja nem old ki, meghalt benne a gomb (vagy a rugó..). Anyád. Most vehetek új csatot is..?
Szóval ma minden összejött, de van ilyen.
Holnap még tekerek egy jót, amíg szép az idő. Menjetek ti is.
Üdv: ponti(..bocs, hogy hosszú lett..)
[ Szerkesztve ]
-
aesir
veterán
-
-
aesir
veterán
válasz CyB0RG #22679 üzenetére
Hát én sem gyorsan futom
Így még én sem futottam le a teljes távot, csak úgy hogy 8 kör a Szigeten. De ott minden bokrot ismerek, könnyebb sokkal beosztani az erőt mint így, hogy nem tudok a távon mihez viszonyítani. Az biztos hogy lefutom, csak még nem tudom fejben hogyan fogom helyretenni a résztávokat.
Egyébként a bicajozás nagyon jó tüdőt csinál a futáshoz, szerintem sokkal jobbat mint az úszás.
fpeter07: két éve amikor nekiálltam futni én is így voltam. Aztán egyszercsak elkezdett jól esni, utána meg nagyon jól esni
[ Szerkesztve ]
Van saját életem...
-
rii
nagyúr
ipc-1l + eneloop 200 mah
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
KaraDani
addikt
Na megjöttün mi is Vácról 1 órája. Én is örűltem a találkozásnak ponti_ak kollegával, tényleg jót dumáltunk . Jól bevásároltunk mind, köszi Meme Barátnőm bicaja szuper, és nagyon szép , az új nyeregcsövem is frankó nagyon, könnyű, és nagyon durván néz ki . Sajnos a hajtóműszervíz nem járt sikerrel, akkor jónak tűnt, de később újra rákezdett, a nyekergésre, szerintem a bal hajtókarnál van vmi gebasz, én úgy érzem/hallom. Hazafelé meg szuper kellemes kis utunk volt, kényelmesen hazatekertünk, több pihivel, Vác főtere szép , ott megebédeltünk, meg ittam egy sört, utána kicsit dunapart, meg útközben Dunakeszin egy fagyi.
-
Klemens
őstag
A vázaknál a furatok azok mindnél ugyan akkora?
Találtam egy ilyen vázat. Van nekem egy hagyományos még acél vázas montim. Ha megveszem ezt a vázat, akkor áttudnám pakolni bele a cuccokat?
Persze nem véglegesen szeretném, hanem ideiglenesen amíg nem lesz megint pénzem.
Igazából a lényeges a kormánycsapágy és a hajtóműcsapágy furatmérete."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Dirtyz
őstag
válasz Klemens #22686 üzenetére
Nem feltétlenül egyformák, sőt, régi acélvázas montinál biztos, hogy nyeregcsővet, első átdobót, és ami kérdéses, középcsapágyat is kell cserélned, sőt, valószínű, hogy villát is.
A régi acélvázakban jellemző volt az 1"-os fejcső, mig a mostaniknál az 1,1/8-os.
De miért nem vársz még egy "kicsit", ameddig nem lesz annyi pénzed, hogy megvedd a kiszemelt vázat? Ja, és ez miért nem jó?rii: szivi
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Klemens
őstag
válasz Dirtyz #22688 üzenetére
Értem, hát az gáz.
A kiszemelt vázra nem kellene sokat várnom. Ez az acél váz azért nem jó, mert már szegény jó rozsdás, meg öreg, meg eléggé tré.
Mostanában nagyon rámjött a bringázhatnék. A mostani brimgámmal nem nagyon lehet rendesen. A hátsó fogaskoszorú szinte teljesen elvan kopva.
Pár évvel ezelőtt 22K-t költöttem rá (B+ fékváltókar, B+ V fékek, duplafalú felni, hajtúmű)
Ezeket ha átpakolom erre a vázra akkor egy számomra korrekt bringát kapok. Amikor meg megjön a következő fizum (nagyjából 1 hónap), akkor meg váltó csere, csapágy csere meg ilyenek.szerk.: Ja, meg van egy Zoom Gordo 621-es első villám (Ő már 5 éves, de még nekem jó, nagy dög ), ezt is áttudnám rakni és akkor így ha minden jól megy, akkor kormány, stucni, nyereg, nyeregcső meg egy hátsó duplafalú felni kellene, mert a többi van.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Dirtyz
őstag
válasz Klemens #22689 üzenetére
És mi lenne a kiszemelt váz, ha nem titok?
ludsimon: ha ennyire (már-már kórosan ) vonzódsz a kerékpáros lámpákhoz, érdemes beszerezned a mostani bikemag-ot.
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Klemens
őstag
válasz Dirtyz #22690 üzenetére
Amit az előbb belinkeltem.
Magellan PyxisVagy talán ez: Gepida Karaton
Csak ebbe undorítóan nézne ki a kék első villám. De van hozzá üléscső és kormánycapágy.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Dirtyz
őstag
Huhh, az kemény lesz holnap, szorítok Neked, de csak távolból, edzésen leszünk a Pilisben Ha korábban írod, kimenetem volna kisérni egy kicsit, bár az nem túl szabályos.
Én már túl vagyok egyen, meg vagy két tucat félmaratonon. Kb 10 éve hagytam abba a versenyszerű (de nagyképű voltam ) futást. Időnként kacérkodom a gondolattal, hogy újra kellene kezdenem, de ilyenkor beülök egy csöndes sötét sarokba és megvárom míg elmúlnak ezek az abszurd gondolataim Bár a téli alapozáshoz kelleni fog majd a futás, sajna...
Majd írj, hogy milyen volt.Védd a fákat, egyél hódot!
-
Ariadne
őstag
válasz Klemens #22686 üzenetére
Ez egy nagyon szép váz. Viszont ráírva, hogy "3 year guarantiee", jáááááj, könyörgöm, angol szótár legalább...
Venni viszont így, hogy egyébként is régebbiek az alkatrészek, és cserére szorulna több dolog is, érdemesebb egyben, sokkal olcsóbb. Most jóárasítanak az üzletek mindenféle új bringát, ilyenkor van a szezonja, érdemes körülnézni. Na meg persze használtak terén is, pl. jó hely erre a bikemag.hu apróhirdetési rovata.
mindenki: Na tegnap akartam menni egy Janihegyet aszfalton, de későn indultam viszonylag és nem vittem első lámpát (de hogy miért, mikor ott a hozé? ), ezért öt körül az Árnyas út - Budakeszi kereszteződésnél úgy kellett döntenem, hogy visszafordulok. Pedig nagyon jól esett, régen ez volt az "edzőköröm", Janihegyre Szilágyi E. fasor - Szépilonka - Árnyas út - Budakeszi mellett jelöletlen balra fent az erdőben - Szépjuhászné - aszfalton/sárga jelzésen fel.
Viszont este 11-kor párom felhívott, hogy nem mennék-e ki a Ligetbe hambizni egyet, ők akkor értek vissza a Pilis mélyebb zugaiból (Királyi út, Visegrád) . No összekaptam magam, és csapattunk egy jót a városban. Egy meztelen hátsójú pasast már a Ligetben sikerült megvilágítanom a Hozé lámpával, épp egy kocsi hátsó üléséről kászálódott ki.Hmm, na majd még ma menni kéne valamerre.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Thulcandra
senior tag
Ebéd előtt toltam még egy 30 km kört ebben a ragyogóan szép időben. Vicces, hogy egyáltalán nem voltam másnapos pedig tegnap ittam 5 és fél sört. Remélem jövőhéten is lesz még olyan jó idő mint ma van, mert erre a hétre ennyi volt a tekerés.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #22697 üzenetére
Otthagytál fél sört? Olyat nem szabad!
-
csaabz
őstag
2010es KTM-eket néztétek már?
A tavalyi kissé ingerszegény vázfestést most elég komoly váltotta le....
Főleg a merev farúak sikerültek jól.
Kár, h piszok drágák...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest