- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz ludsimon #23041 üzenetére
Én reggel nagy morci voltam. Tegnap tök jó idő volt, gondoltam ma is lehet bringával menni. Felkeltem és esett, bkv-hoz korábban kellett volna kelni, szal jól elkéstem , szóltak is, hogy legközelebb korábban jöjjek. Én ilyen időben nem szeretek bringázni, mert tetőtől talpig sáros leszek. 1 éve volt olyan, hogy itthonról még kabátban meg pulcsiban indultam el, aztán km-enként álltam meg levetni felülről valamit.
Meséltem havernak, hogy miért késtem, erre mondta, hogy szerdától meg jön a hó. Lehet számomra vége a bringázós szezonnak?[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz kingabo #23051 üzenetére
Miért lennél sáros?
Nincs sárvédőd?
Nekem van a Neuzeren, elvégre városi bicaj.Én se lettem sáros, csak egy picit vizes mikor erővel belehajtottam a nagy pocsolyába.
De nem vészes.
Az Adidas cipőt pedig sikerült kipróbálnom esőben is, és ami meglepett, hogy lepergeti a vizet, nem szívja be.
Nézem a piros lámpánál, jéé, ott állnak a vízcseppek a cipőn.
Tök szupi.
Pedig nagyon féltettem, mi lesz ha nagyon koszos lesz és ha beázik?
De nem.[ Szerkesztve ]
undefined
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #23044 üzenetére
Nulla, ismétlem NULLA darab vélemény az eladóról. Sztem lopott cuccok, vagy vmi hasonló.
Ha igaziak, akkor arról ne is beszéljünk, hogy miért is lesz jobb neki attól, hogy eladja a cuccokat? Nem is a pénz miatt adja el, hanem hogy szar legyen a férjének.
Amúgy ha össze is gyűlik a pénz, hogy akar visszajönni onnan? Kamu az egész, az tuti[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz ludsimon #23050 üzenetére
ez egy uj marketing stratégia szerintem elég egyértelmű a dolog
h az eladó cuccokat mi alapján és ki rakja be a profil alá illetve hogy kerülhet oda, feltételek stb. azt nem tudom, gondolom fizetni kell érte és kapsz egy marha jó reklámot ami eladja helyetted gyakorlatilag a cuccodat
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz picur220 #23055 üzenetére
Na, hol voltál eddig?
Itt semmi másról, csakis a VATERA reklámozásáról szól az egész, szánalmas!
Keresni kellene valami normális oldalt, mert a vatera kezd átesni a ló túloldalára!
Igaz nem lehet, mivel az orgazdaság lenne, és ezt a vatera nem hagyná, ráadásul a vatera szabályzata TILTJA az elérhetőségek hirdetését, és ott virít, a facebook, IWIW, meg minden szar elérhetőség.
Szóval K A M U !!!
Csak egy Vatera által kreált reklámfogás!Szánalom!
Kellene csinálni valami korrekt oldalt, vatera koppintást, mert én nem vagyoki hajlandó hazugságokért fizetni!!
Mert a vatera oldala által befolyt összegből fizették a TV reklámot is, tuti, szóval én mások érzelmeivel játszadozó, senkiházikat NEM támogatok![ Szerkesztve ]
undefined
-
kingabo
őstag
válasz ludsimon #23054 üzenetére
Sajnos nálam ez nem kivitilezhető. Egyik úton ahol relatív hosszan kell mennem 70es tábla van kinn, magyarul legalább 80al mennek... Illetve írtam már korábban, hogy amikor a szélén mentem ennek az útnak akkor is majdnem ott maradtam, ha út közepén mennék tuti valaki elütne, de az anyázásból is jutna rendesen.
"Mire beértem volna úgy néztem volna ki, mint a mosott rongy. "
Emiatt és a fent írtak miatt mentem bkv-val. -
ludsimon
veterán
válasz picur220 #23063 üzenetére
Miért, már meguntad az arcodat?
Hö. Nézzenek már oda!
Mikor lettél te őstag?Akkor is pisis maradsz, 2008-ban regisztráltál, én meg 2006-ban.
Lehetnék akár jómunkásember.Na szemétkedés OFF.
Mod: Szépítettem egy kicsit, túl durva volt a szöveg.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
raczger
őstag
válasz ludsimon #23066 üzenetére
Én sem értem ezt a mentalitást, attól, hogy valaki régebben regelte magát, és van többezer hozzászólása nem lesz felnőtt, okos, bölcs ember. Sok-sok PH! addikt is van akik szinte csak flamelnek vagy egyéb ökörségeket írnak.
Ha már jómunkásember: [link]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
Akkor egy kis ON is legyen végre.
tr00p3r: Lesz valami a Csóványos túrából? Nagyon ronda lett mostanra már az idő sajnos
-
Xantomas
őstag
válasz ludsimon #23044 üzenetére
Ezt Hírlevélben megkaptam én is
Egyértelműen gerilla marketing, de nagyon mókás. Mellesleg nem szabad elfeljteni a női bosszú nem ismer határokat.
Olvasgatva a Kona Kerékpárnál levő kommenteket, én szégyellem magam, hogy ennyire buta emberek vannak.
(#23066) ludsimon Bibibí, én már akkor hülye voltam, mikor te már rég nemEgyrészt egy magán személy nem tudja átírni a honlap arculatát, nem tud saját URL-t csinálni az aukciós profiljához.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
ponti_ak
addikt
válasz raczger #23069 üzenetére
Jaja. Félek én is, hogy nem jön össze..
Egy biztos: a 2.2-es Monutain King-et visszarakom 7végére, mert amúgy is jön a tél, hó, sár, latyak, és kell a tapadás meg a rücskök. A Travelcontact gumijaimmal már nem érzem magam biztonságban (arról nem beszélve hogy badarság lenne elindulni velük dagonyázni..)
Személy szerint benne lennék akár egy mocskos-sáros trutymó-tipró vaddisznócska-túrában is.. Ha már egyszer MTB.. ..meg úgyis a szennyesbe megy az összes bringás rucim, de szóljatok, és akkor nem mosom még ki őket..
ponti
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Brr, most reggel kinéztem és attól fáztam. Pedig nem vagyok egy fázós típus.
Nekem is lenne egy kérdésem, idén kiszeretném próbálni a téli/hóban tekerést, milyen külsőt ajánlotok hozzá?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ludsimon
veterán
Jaj ne.
Kimentem az udvarra, és rájöttem, hogy a tegnapi taknyos idő után jöhet még rosszabb.
Itt nálunk csípős szél van+hideg (7 °C), azt hiszem most kell elkezdeni téli öltözetet viselni.
Borzasztó az időjárás.
undefined
-
Noddy
senior tag
válasz amargo #23075 üzenetére
Szerintem fontos a réteges öltözködés. Tehát nem egy nagy pufajkát kell felvenni, hanem 2 póló, 2 pulóver, egy vízhatlan széldzseki, hasonlóan a nadrágot is. Ha sokat tekersz akkor érdemes még térd melegítőt is beszerezni. Tökéletes recept nincs, próbálgatni kell, hogy mekkora az a ruha mennyiség amitől nem fázol, de nem is izzadsz le 2 perc után.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
amargo
addikt
Az öltözködéssel nincs gond, max bele izzadok (amin kellene változtatnom), erős a felszerelésem (ez az időjárás még nagyon meleg hozzá), nem arra lett kitalálva, hogy keményen leizzadjak bennük, hanem technikai túrázáshoz.
Bár lehet be kellene szerezni egy biciklizéshez jobban illeszkedő felszerelést, de anyagi megfontolásból ezt még ejtem.A kérdésem inkább bicikli külsőre (gumi) vonatkozott.
Imádom a hideget, de reggelente felkeléskor, éhgyomorra, tussolás előtt csak a bögrém mögül nézem inkább..
szerk:
A szöveget átfogalmaztam[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Ariadne
őstag
válasz amargo #23080 üzenetére
Hóban, meg főleg jégen minden csúszik... Tavaly a Specialized Resolutiont használtam hóban-jégen terepen, jó volt. Ez normál esetben és aszfalton iszonyúan tapad, olyan hangja van, mint egy traktornak, de itt jó volt. Bár a sarat dobhatná kifele gyorsabban is...
Szerintem a jó tapadás mellett fontos, hogy hamar kidobja a sarat, szóval nyíltabb, ritkább mintájú külső jobb, de hátha valakinek többfélével is van tapasztalata.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
ludsimon
veterán
válasz Ariadne #23081 üzenetére
Nem sikerült eladnom, és szerintem mivel itt a szezon vége, nem is fogom tudni eladni a Schwalbe Land Cruiser-t, úgyhogy a téli időszakra marad ez.
Tavasszal majd el próbálom passzolni, de attól félek, hogy addigra meg már nagyon elkapik a középső futófelület, és akkor már nem kell senkinek, és akkor már csak terepgumi lesz belőle.
A ridebike-os volt az idióta, mert mondtam neki, hogy városba kellene nekem gumi, terepezés nem lenne vele, esetleg laza földút, és erre a Land Cruiser-t ajánlotta.
Jobb, hogy elkezdek én is fejlődni, tanulni kerékpár terén, mert már most okosabbnak érzem magam, mint....
Tavasszal, vagy előbb, erre szeretném lecserélni. Jobb lenne most eladni, nem akkor, mert még alig van elkopva.
Húhh, bele se merek gondolni.
A Neuzeren még mi mindent kell cserélnem...
Gumiköpeny, középcsapágy, hajtómű, első agy, első felni, hátsó agy+küllő akkor.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #23082 üzenetére
Laza földútra szerintem tökéletes a Land Cruiser... Az más kérdés, hogy neked aszfaltgumi kell, de akkor kérj azt. Amit mondtál, az alapján szerintem jogos, hogy ezt adta, mert egy slickkel nem tudsz földúton menni.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
tr00p3r
addikt
Szia,
Hááát.... Mostanában nem szívesen indulok útnak még gyalog sem. Úgy gondoltam, hogy megvárhatnánk a 23.-át. Hátha azon a pénteken vagy azt követő szombaton száraz idő lesz. Az, hogy hideg van nem gond, csak száraz legyen az idő.
Sajnos későn kezdtem el szervezni és túl kevés volt az idő, hogy egyeztessünk mindenkivel aki szeretett volna jönni.
Szóval száraz idő esetén kinek jó a 23.-i péntek?
-
Ariadne
őstag
válasz tr00p3r #23085 üzenetére
Elvileg mennék, ha és amennyiben akkor épp nincs munkám, ami miatt nem tudnék menni.
Addig is szombaton egy kis aszfaltos tt, ha normális lesz az idő? klikk 57 km/645 m szint, szóval nem sok, viszont bringával Verőcétől Magyarkútig, plusz Alsópeténytől Vácig azért még rátesz pár km-t, ha nem esik, lehet megpróbálom.
mod: Hideg nálam nem akadály (na jó, mínuszokban azért már meggondolnám), viszont az eső vagy annak a lehetősége igen, mert nincs rendes esőcuccom még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
tr00p3r
addikt
Órájt! 2 jelentkező már van!
@raczger: Nagyon hideg? Én mínuszban is tudok menni, mert megvan a megfelelő ruházat. Az már más kérdés, hogy utálnánk a lefeléket és kockára fagynánk a végére. Ráadásul, mint ahogy neked sem, lehet, hogy másnak sincsen meleg bringás cucca és így senki nem élvezné a túrát. Inkább azt várná, hogy mikor ér véget. Annak meg persze semmi értelme Szóval én azért inkább a 5 C-fok feletti hőmérsékletet preferálnám.
-
tekeyagd
aktív tag
Köszi Meme!
-
raczger
őstag
válasz tr00p3r #23089 üzenetére
5 fok is nagyon hideg (nekem), mert mire felérsz Nagy Hideg-hegyre, ott már tombolnak a mínuszok és esik a hó (holnap estéig akár 20 centi hó is lehet ott elvileg). Én azért egy 10-15 foknak örülnék, abban már kényelmes tekerni és talán lefele sem fagy szarrá az ember, bár a Szilvás után már bármi jöhet, annál rosszabb már csak az, ha még a hó is esik.
-
amargo
addikt
válasz Ariadne #23081 üzenetére
Most egy continental speed king-em van a bringán, ennek is traktor hangja van
Emlékszem még pár éve (10-en) a jégen is görkorcsolyáztunk, igaz bringával szerintem nehezebb korrigálni (meg kell tanulni nekem még).
(#23085) tr00p3r: Én is mennék, de szakadó hóban/esőben (hóban még talán, mert meg van a szépsége) nem biztos.
-
fpeter07
veterán
Azthiszem erre az évre ennyi volt a biciklizés. Hpgy kellene télen tárolni a bicajt? felkötni a falra? Vagy gumikat ki, meg a nyeregcsövet és kész?
A kimikorregeltről, nekem 5000hsz-em van szóval én nyertem -
Integra
titán
asszem találtam pár klassz bringát, csak városba, cruiseolni..
Electra Coaster Black 3-Speed
Electra Coaster Men Silver 7-Speed
teljesen oda vagyok ezekért az old school bringákért.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest