Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvarez81

    csendes tag

    válasz adp #45390 üzenetére

    Ez talán témába vág.

    Eleinte mindenki mindenfélét, aztán kialakult egy szűkebb kör, aki kezdett minőségibb kávékat keresni. Ezt felgyorsította a Cuadra beszerzése, illetve, hogy ráleltünk a Kapucziner-re, PalYotz-ra ,( illetve paljoc-ra :)
    ) Sokan megálltak a Tchibo Milano,Sicilia, Barista , B&W kávéknál, amik ár-értékben nem is annyira rosszak. Viszont egyre bővül azok száma akik egy kisebb cég, ( Galli Caffe néven fut ) "Arabika" kávéját isszák.
    Úgy indult, hogy kaptam kávézóban zacsiba belőle szemeset kóstolónak. Voltak olyan kedvesek megadni, hogy honnan van. Bár kisker kiszolgálás elvileg nem volt, de a futársrác bedobott 2 kilót hozzánk. Legutóbb már 9-en kértünk, 12 kilót, a Következő rendeléshez már 3 emberrel több jelentkezett.
    Ez egy olasz blend, csokis, és nekünk ízlik. De majd esetleg rallypix is megmondhatja, a véleményét, kapott belőle kóstolót, igaz nem tudom mennyire bírta a lehegesztett műanyag zacsiban...
    Aztán lehet, hogy nem egy nagy szám, csak nekünk lelkes amatőröknek ízlik.

    Semmi baj nem volt a SO kávékkal, de egyszerűen nem lehet folyton állítgatni ilyen helyen a darálót, és kicsit leszoktunk a többiek kávéjáról emiatt.

Új hozzászólás Aktív témák