Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lszlfrng

    csendes tag

    Saját, közepesen-sötét pörkölés, 4 hetet pihent és a végeredmény sz@r. GC-m és NZ-m van. Állítgattam az őrlő finomságát, a hőmérsékletet (94-98°C), a lefolyás 25-35 mp között (14g őrleményből 28g kávé) volt. Szépen lefolyik, krémes, de penetránsan keserű is és egyben savanyú is. Mérgemben lefőztem egy adagot a kicsi Bialetti Brikkával és abban meg eltűntek a szélsőséges ízjegyek, előjött a klasszikus kávé íz, de érezni, hogy van még ott egy kicsi csokoládé meg gyümölcs. Teljesen vállalható lett.

    A kérdés, hogy merre induljak tovább, mert a kávéban van lehetőség, de valamit elb@szok és nem jövök rá mit? :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák