Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Van egy glassfishbe deployolt webes alkalmazásom. Ebből szeretnék elindítani egy shellscriptet, ami sokáig fut, de nem akarom megvárni a végét.
Tudnátok valami jó megoldást adni arra, hogy ezt hogyan érdemes? -
bambano
titán
kellene egy kis segítség: egy webes cuccot írtam woodstockban. Ehhez készült még batch script, amit a webes felületről gombnyomással kellene elindítani, de úgy, hogy a futása semmiképpen se szakadjon meg. mintha shellből nohup-pal indítanám.
erre tud valaki működő kipróbált módszert? a doksis módszerek egyelőre nem működnek.
-
bambano
titán
Légyszi segítsetek gyakorlati tapasztalattal: milyen processzort vegyek, ha az az egy szempont, hogy netbeans és csatolmányai (tomcat, glassfish) jól fusson? amdx2, opteron, c2d, c2q?
Thx -
bambano
titán
Üdv,
Teljesen kezdőnek javasoljatok legyetek szívesek működő fejlesztői környezetet, postgresql adatbázisos webes cucc fejlesztéséhez. Jó lenne valami összeklikkelhető megoldás. Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest