Aktív témák
-
<NewL>
addikt
ez egy hülye gondolkodásmenet
egyébként 3 vagy 4 hónapja vettem a 3G-met 72-ért,egy dobozt kellett hozzá vennem,meg ha nem veszem figyelembe a felesleges vételeket (tokot,fóliák tömegét amiket sorra elbasztam) akkor még mindig itt fityeg az ára,yeeOFF keresgettem volna meg nézegettem (meg elkezdtem tölteni egy) iPhonera konvertált filmet az előbb. elég nehézkes a konvertálás de inkább időigényes,szerintetek az egy hülye ötlet lenne ha csinálnánk egy oldalt és oda nyomnánk a konvertált filmeket hmm? (mármint a linkeket)
ez bunkówarez szóval ez a lapcsalád minden formában kilőve.There's an app for that
-
Enjoy
addikt
válasz <NewL> #20351 üzenetére
Ez a közgazdaságtan (azon belül mikroökönómia) alapja, nem gondolatmenet.
Amint több szolgáltatónál lesz = Nagyobb kínálat -> Alacsonyabb ár.
Nincs mit szépíteni rajta, full logika
A versenyhelyzet vevőnek jó, az eladónak meg sz*r.De ha gondolod egy Marshall-kereszten levezetem neked, s bebizonyítom az állításomat.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Torry
addikt
Videós témát támogatom, mondjuk ha megcsinálják a nemhivatalos flash támogatást(már folyamatban) akkor feleslegessé válhat: E miatt.
JB nélküli telefonokat nem vettem figyelembe, szóval jó ötlet, jogilag sincs gond vele, mivel nézheted, csak nem "sugározhatod" másnak.Enjoy: Viszont akkor is leginkább az előfizetéssel együtt árult phone-ok között lenne verseny, függetlenül aligha.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula88
tag
http://e-castig.com/index.php?r=ArKy nyomjatok ra egy klikket legyszi
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
kispéé
senior tag
Igen erre már én is gondoltam, hogy kéne egy hely tele mp4-es movie-kal.
Próbáltátok már az xyflash nevű programot, viszi a divx-et is, kipróbáltam lejátsza de az srt feliratot nem teszi bele, pedig már feliratozást is támogat a progi, gondoltam megveszem, 10 dodó lenne, azazért kicsit sok egy videolejátszóért, ami még nem is olyan fullos, mint pl. winmo-n a tcpmp... -
Enjoy
addikt
válasz samgar #20359 üzenetére
Miért szerinted mi van jelenleg, hogy csak egy szolgáltatónál lehet megvásárolni idehaza?
2G-nél sem véletlen volt hiszti a Verizon részéről, hogy kizárólag csak az AT&T-nél lehetett kapni egy ekkora ügyfélcsalogató készüléket.Kartelnek max az Apple és a "kiválasztott" szolgáltató közti kapcsolatot nevezhetjük.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
D@niel
addikt
Firefox lesz valamikor iPhonera? ETR-t Nemigazan szereti a Safari.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
iPodban a hangerőt ha húzom nem marad ott a helyén, mindíg visszaugrik, ez mitől lehet? Ha a hangerő-gombokat használom változik az erősség, de a hangsávon nem moccan
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
moldvan
csendes tag
A Wikitude-ot próbálja már ki valaki akinek 3GS-e van, egyszerűen nem értem miért nem akar működni. Miért nem talál POI-kat.... :/
Másnál megy?
Nálam alul a pötty is piros, aminek elvileg zöldnek kéne lennie, de error message-t ír ki, amikor rákeres a közeli érdekességekre...
Aki kipróbálta, írjon már pliz...
-
Kis Joe
senior tag
válasz trobi28 #20347 üzenetére
Abba belegondoltatok hogyha folyamatosan figyelné, akkor mennyivel több áramot fogyasztana? Ezzel is legalább spórol az árammal.
Trobi28: ez nem kétséges, pláne a touchpad...
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Coleszi
tag
Mivel szeretnék egy 3GS-hez hozzájutni, de nagyon sok olyan dologgal találkozom, h kinyilt jailbreakelt stb nemmerek szabadon nézelődni és persze a letiltásoktol is félek miuán utána olvastam.
Segítséget szeretnék kérni, h mire kell figyelnie egy átlag usernek ha iPhone-hoz akar hozzájutni. Mégpedig egy kártyafüggetlen példányhoz, hogy ne legyek rákényszerítve a t-mobilera.
Ez gondolom hasznos info lehet más emberkéknek is
egy ien linkettaláltam ami igen csábito, de nem biztos, hogy az olcso árért egy jo telefont kapok :S
http://www.expressz.hu/mobil_telefon_kommunikacio/mobiltelefon/hirdetes-18161353/
-
Enjoy
addikt
Nah, meccs nézés közben rá akartam pillantani az időre, s megint fekete kép fogadott.
Most már jó lenne valami megoldás erre a untethered JB-s telókra. Egyre többször hoz kellemetlen szitukba a teló Még jó, hogy havernak volt iPod-jához USB kábele, s csak a blackra1nt kellett leszednem a gépére.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Scoobyka
addikt
van olyan program amivel megtudom nézni az akku elhasználódás mértékét?
-
lacika35
csendes tag
Sziasztok,
valahol olvastam a napokban egy hívás szűrő progiról, ami nem cydiás. Nem tudja valaki hogy mi volt ez?
Kösz,
L
-
TraderSystem
csendes tag
Hali, azt nem tudjátok, hogy az Unreal Tournament III mikor lesz elérhető Iphone 3GS-en? AppStoreban még sehol sincs!
Itt egy videó a fentebb említett játékról:
http://www.youtube.com/watch?v=Pzts8tsKuHs&feature=player_embeddedUi.: Most néztem ezt a hívásszűrést, van egy olyan, hogy "Blacklist" csak így simán, Andrew Gatestől... 1,59Euro..... Bár nem próbáltam még...
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz TraderSystem #20386 üzenetére
ez csak egy techdemo, valszeg sose lesz kapható maga a játék, viszont a graf motorral lehet fogsz majd látni játékokat, úgy mint pc-n
[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Most már jó lenne valami megoldás erre a untethered JB-s telókra. Egyre többször hoz kellemetlen szitukba a teló"
Nem a jailbreak milyensége a probléma, hanem valami olyat telepítettél ami instabil és/vagy összeakad egy másik szoftverrel. Attól, hogy tethered jailbreak-et használsz nem szabadna lefagyni a készüléknek (igazság szerint én 3 év alatt nem találkoztam olyasmivel, hogy lefagyott volna állásában a rendszer).
Nézd meg SBSettings-el, hogy milyen mobile substrate pluginok futnak a háttérben és esetleg tiltsd le őket és egyenként engedélyezd és figyeld mi történik, valamelyik lesz a ludas, ami fagyásokat okozza.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
INMOTEP
őstag
válasz D@niel #20390 üzenetére
Nekem a hangerővel ugyanez volt a bajom . mindig visszaugrott a hangerőállítás ugyanoda . rájöttem mi okozta vagyis nem tudom mért de volt rajta egy Autós játék azon játszottam kicsit amikor kiléptem akartam hallgatni egy számot akkor csinálta ........ aztán letöröltem a játékot és azóta hibátlan , különben egy free verziós játék volt ha érdekel meik megnézem neked , de hogy miért csinálta az passz .
-
-
-
migabi24
nagyúr
Bocs hogy nem ide tartozó kérdéssel fordulok hozzátok de itt sok okos ember megfordul és biztos meglesz a megoldás a problémámra, nemrég formáznom kellet a PC-m kék halál miatt, helyreállítás óta nem tudok HD videókat nézni a YouTube-on, egyszerűen nem látszik a videók jobb alsó sarkába levő HD lehetőség, nem tudom mi hiányzik a gépről, valaki fejtse meg nekem ezt a rejtélyt most néztem az Explorerrel működik a dolog, Firefoxon nem, tehát aki tudja mit kell beállítanom az ne tartsa magába köszi előrre is
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest