Aktív témák
-
sztara
aktív tag
Valaki nem tud programot, hogy a telót úgy lássam, mint pl egy pendrive-ot?és tudjak áttölteni gépről telóra. iTunesen belül nem lehet. azért lenne fontos, hogy témát gépről át tudjak tölteni
előre is köszönöm
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
Scoobyka
addikt
Olvastam valahol,hogy a szifon 400 feltoltes utan az aksi csak 80%os teljesitmenyre lesz kepes...ezt a 400at ugy kell ertelmezni,hogy full lemerites feltoltes....vagy mondjuk ha naponta ketszer teszem toltore egyszer halozaton feltoltve aztan 89%on meg geprol mp3at masolok akkor az rogton ketto? Mert van hogy 4-5 szor le fol dzgom es ilyenkor neha ott is hagOm tolteni a gepnel... Kosz a valaszt
-
-
-
manchester85
veterán
válasz Scoobyka #19708 üzenetére
Szerintem te nem érted, miről beszél chege! 1 teljes feltöltési ciklus, az 0-100% Ha töltöd 5 percet, az mondjuk 4-5%. tehát ha napi 20-szor töltöd 5 percet, az tesz ki 1 teljes ciklust. Minél kevesebb időt töltöd, annál kevesebbet számít bele a teljes ciklusba. Hiába teszed rá 10-szer a töltőre, ha annak az összideje nincs annyi, mint egy teljes feltöltés, akkor nem fog egy teljesnek számítani. Ettől miért használódna jobban az akksi?
i6 Silver
-
Scoobyka
addikt
válasz manchester85 #19712 üzenetére
En pont igy ertelmeztem....erto olvasas kerem szepen ezert irtam h akkor az xy...azaz ido fugbenye ciklus mennyusegeben...De termeazetesen koszinom a valaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Scoobyka #19713 üzenetére
"igy akkor akár eg ysázmnál is romlik az aksi."
Próbáltam én elolvasni.... Gondolom, azt akartad írni, hogy egy számnál is romlik az akksi. De ennek semmi köze a li-ion akksik mechanizmusához. Persze, hogy romlik, de az akksi romlásának kulcsa nem a töltésben, hanem a merülésben rejlik. Nem attól romlik, hogy rádugod a gépre tölteni, hanem attól, hogy a használat során meríted. Ezért is gondoltam, hogy nem érted, amit chege ír. Pont, hogy arról volt szó, hogy az akksitöltés száma lényegtelen, csak az ideje számít. Akkor egy szám szinkronizálásától miért romlana? Pont ugyanannyira romlik tőle, mint mikor máskor használva vagy bekapcsolva van a teló, hisz emiatt több töltésre lesz majd szüksége.
i6 Silver
-
Scoobyka
addikt
válasz manchester85 #19714 üzenetére
Lenyeg a lenyeg nyugodtan tolthettem tobszor is...
-
a000
őstag
nem kell az akksin aggódni. használni kell a telefont, majd ha rosszabb lesz az akkis, rendelsz hozzá újat és kész. néhányan túlzásokba esnek ezzel a telefonnal. jobban féltik mint az életüket. de jelzem ez egy használati tárgy, azért van, hogy használjad.
Tudom, hogy drága, meg megdolgoztál érte, meg akarsz rá vigyázni, én is vigyázok rá, de egy bizonyos határon nem kell túlmenni. -
manchester85
veterán
-
<NewL>
addikt
-
a000
őstag
-
manchester85
veterán
válasz <NewL> #19719 üzenetére
Szerintem nem. Van valami iPhone battery replacement program, de az nem hiszem, hogy itthon elérhető. Vagy fene tudja. De az amerikai árakból kiindulva itt csak drágább lehet, és ott se olcsó.
http://www.apple.com/support/iphone/service/battery/
Úgyhogy maradnak a nemhivatalos megoldások, bár szerintem én inkább eladom, ha lejár a hűség, és veszek megint egyet majd előfizetéssel.
i6 Silver
-
trobi28
addikt
Sziasztok!
Én is csatlakoztam az Iphone tulajok sorába.Omniáról váltottam és eddig nagyon tetszik.
Megpróbálok még rájönni pár turpisságra magamtól aztán ami nem megy abban tisztelettel kérném a segítségeteket.
Előre is KÖSZÖNÖM a sgítségetBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
manchester85
veterán
És te akarod házilag cserélni, vagy el akarod küldeni az USA-ba a telót? Megbízhatónak tűnik, de ettől még ugyanúgy szét kell szedni az iPhone-t. Tény, hogy mind a beszerzés, mind a csere jóval körülményesebb, mint más telefonok esetén. Én a magam részéről inkább nem bontanám meg, és nem küldeném sehova egy akksi miatt, akkor már inkább egy megbízható hazai nemhivatalos szervizeshez vinném, de oda is csak ha nagyon muszáj.
i6 Silver
-
Misi1979
őstag
http://ipod.kreative-labs.com/
én őt ajánlom.
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Scoobyka
addikt
Kicsit gondolkoztem es egy olyan otletbjutott eszeme,hogy mivel 2010. Ugyis az kornyezetbarat energiarol szol, mi lenne ha az uj iiphonok mar napelemes hatlappal lennenek szerelve,ergo hiaba eszik tobbet az erosebb hardver ha ugyis tudod tolteni a napos orakban...sztem nagyon jo otlet lenne es tuti sok embernek bejonne...kabelre meg meg mindig van szukseg mivel azzal szinkronizalsz igy a sajat kiegeszitoknek nem csinal azert annyira nagy konkurenciat...
-
-
samgar
őstag
válasz Misi1979 #19727 üzenetére
Valahogy így van igen
"Napenergiával üzemelő mobil telefont mutatott be a Samsung hétfőn a barcelonai mobil világvásáron. A vékony, érintőkezelős Blue Earthnek a hátán van a napelem. Ez a cég állítása szerint 10-14 óra alatt tudja feltölteni az akkumulátort, amellyel körülbelül 4 órányit lehet beszélgetni. Az akkumulátort szokásos módon hálózatról is lehet tölteni."
(Tavaly februári cikk)
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
ruhk
tag
Sziasztok!
Volt már itt valakinek olyan problémája, hogy az eredeti füllhallgató bal oldala halkabban szól mint a jobb? Ilyesimre vonatkozik a garancia?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Scoobyka #19706 üzenetére
Szerinem ebben lehet valami. Nekem 2 napig bírja az akksi. Szóval akkor több mint 1 év után megy le 80% osra az akksi....
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz verser233 #19731 üzenetére
Igen 3GS. Normál használat mellett. De van amikor reggel leveszem atöltőről, napközben használom ezerrel, este már csak 20 % körül van. Akkor megint fel kell raknom...
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz manchester85 #19734 üzenetére
Persze több
-
<NewL>
addikt
válasz manchester85 #19734 üzenetére
es akkor sem kell kihajitani a telefont,csak nem fog birni 2 napot (azzal a hasznalattal)
egyebkent nem tudom miert vagytok odaig meg vissza ezzel az elettartammal,mintha mas telefonban tizezer evig birna,pl egy gyari nokia akksi sem olcso(mondjuk azt konnyu belerakni) a notebookokban meg masfel ev alatt meghal az akku(felet sem birjak mint ujonnan) a kocsikban meg 4 evente. kicsit felfujtatok a temat szvsz[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
válasz manchester85 #19737 üzenetére
en is valahogy igy vagyok vele. de nem akarmiert,annyira jo rajta netezni,youtubozni,jatszani nyomkoraszni ...szoval nem is csodalkozok
There's an app for that
-
Mr.Grincs
veterán
Egy új akksi mennyi ha gariba térdel le? Gondolom a beszerelés ingyenes csak az akksit kell megvenni...
-
Misi1979
őstag
válasz <NewL> #19736 üzenetére
Annyira nincs felfújva a téma, hogy muszáj volt vennem egy hordozható iphone-töltőt, mert ugye intenzíven használom a telefont és nincs ott az a lehetőség, hogy alapból két akkuval járjak.. és hiába van táskában állandóan egy töltő, kocsiban töltő, néha egyik sem jó megoldás.. és más telefonnál az ember ilyenkor rákészül a "hátlap le és akkucsere"-műveletre, itt meg ez nem járható út. A lényeg itt az, hogy nincs meg a biztonságérzeted.
Grincs kérdését továbbfűzöm, ugye a nokia stb akkukat, ha a telefon garanciális és meghibásodnak (nagyon keveset bírnak) akkor a mobilszolgáltató bevizsgálja és általában cseréli. Iphone-nál ez hogy van? Nem hiszem, hogy minden egyes bevizsgáláshoz szétszedik a telefont.. tuti van valami apple-trükk, ami mutatja az elhasználódást
Egyébként az akkucsere nem-garanciálisan, szereléssel együtt olyan 7-8e.
[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
válasz Misi1979 #19740 üzenetére
Hogy tudod olyan "intenzíven" használni? Egész nap játszol vele?
Mert én is egész nap használom, netezek, levelezek, beszélek vele, de 75-80%-nál lejjebb nem merül estig 100-ról."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Szecsy
aktív tag
nem tudtok vmi iránytűs app-ot 3g re? gs ről nem tudom átrakni a compass-t lehet mer direkt ugy van megcsinálva
-
Misi1979
őstag
válasz Ulkesh #19741 üzenetére
Természetesen nem minden nap fordul ez elő, de netezéssel (3g), nagy ritkán egy kis játékkal, push-használattal 5 óra alatt töltésért fohászkodik.
De természetesen továbbra is irigyellek Ulkesh a csodálatos teljesítményű akkud miatt, ebből kiindulva gondolom Te 4 naponta töltöd a telefonod és természetesen közben folyamatosan netezel, levelezel, beszélsz rajta
Szecsy, az iránytű olyan hardver a gs-ben, ami nincs a többi iphone-ban.
[ Szerkesztve ]
-
-
OliApa
aktív tag
Sziasztok!
2 progi nem megy, kidob az "asztalra" néhány mp után. (TV24, World Weather). Backupoltam a telót, melyik restorral állítsam vissza? A "főlapon" jobbra lent vagy a baloldalon a teló nevére jobb klikkel és restore?http://velemmivan.blogspot.com/
-
Mr.Grincs
veterán
válasz OliApa #19747 üzenetére
Próbáld letörölni majd újrarakni. Nekem is volt ilyen akkor ez volt a megoldás. Megnéztem az én TV 24 progimat és tökéletesen megy, tehát egyéni a probléma.
Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest