Aktív témák
-
tothm
őstag
Sziasztok! Tud valaki olyan progit iphonera ami a háttérképnek kiteszi a teendőimet? Esetleg magyar-spanyolt szótárt? Köszi!
-
moldvan
csendes tag
Sziasztok!
Kimenő és bejövő hívásokat számláló (percben persze) progit tudtok mondani?
Ugyanúgy akár, hogy hónap elején ki lehet nullázni.köszi
-
rolcsibácsi
őstag
hella,
sajnos elromlott a telóm (3G) fülhallgató bemenete, ugyanis nem működik a headset gomb pár napja, másik iphonnal jó ugyh nem az a hibás, és másik apple headsettel sem jó a telóm, restore után sem ugyhogy tuti h hardwer gond. sugárba bevittem és mondták hogy be tudják venni, kb 15 nap lesz mire megjavíttatják, és addig tudnak adni cserekészüléknek egy alsókategóriás valamit..
vkinek van jobb tapasztalata, esetleg más szervízekben együttérzőbben bánnak az emberrel, és mondjuk cserébe ( ha már 15 napot is kell várni) nem egy ezer éves SE-t vagy nokiát adnak (hanem mondjuk egy 3Gs-t) ?
mellesleg nem tudom ha adnak egy olyan telefont amivel nem is tudok netezni 3g-n se mondjuk a kontaktjaimat nem tudom a telóra szinkronizálni googleről akkor hogy használjam addig?
amúgy semmi gondja a telónak, a headset is hallgatható, csak az irányító gomb sz@rt be..
de ilyen sokáig nem válnék meg tőle..[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz rolcsibácsi #20910 üzenetére
mi szart be rajta, hogy nem tudsz léptetni(ez pl nálam alapból nem megy, de olyan szar a headset hogy nem is használom), vagy hangerőt nem tudsz állítani?
-
rolcsibácsi
őstag
-
INMOTEP
őstag
Hello kérdésem volna , Valaki találkozott e már olyan problémával fent van 2 játék Gta Ctw és NFS Shift . Eböl nekem a gta a ludas azt csinálja hogy elindítom a játékot játszok vele pár percet kilépek elindítom a zenelejátszót és a hangerőt nem lehet az érintőképernyőn állítani mindig visszaugrik a helyére ....... oldalt viszont lehet , telefon kikapcs és be újból jó amig el nem indítom a gta-át , az Nfs nél rendben minden ,, valaki tud valamit erröl ?
-
Birki
tag
-
Birki
tag
válasz rolcsibácsi #20910 üzenetére
Sajnos a Sugárban lévő üzlet nincsen túl jól ellátva cserekészülékkel. Annyit tehetsz, hogy másik, nagyobb T-mobile-ba adod le cserére, ahol a kategóriának megfelelő készülékek is vannak.
Szerintem...
-
tikshow
addikt
válasz rolcsibácsi #20912 üzenetére
na itt a gebasz valszeg a tieden mar uj szoft van(3.1.2) a tobbin regi, alltitolag a regieken megy az ujakon nem, majd a kov szofttal talan jo lesz
-
kispéé
senior tag
válasz manchester85 #20902 üzenetére
Nem kapok, majd megérdeklődöm, köszi!
-
trobi28
addikt
Mi a neve annak a játéknak amibe egy labdával kell felfele ugrálni és nem szabad le esni?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Enjoy
addikt
válasz trobi28 #20921 üzenetére
Én egy ilyet ismerek, az pedig a PapiJump: YouTube-videó
► més que un club ◄
-
nagyúr
válasz INMOTEP #20914 üzenetére
Esetleg meg kellene venni az eredeti játékot, lehet a törés a ludas... erre soha senki nem gondol, érdekes... ha meg megvetted, akkor örülök, az olyan kevesek miatt van még munkám aki megveszi a játékokat (na jó, pc és konzolról beszélek) és nem warezol mint egy barom, aztán még rinyál is hogy a krekkelt játéka akad valamivel...
Nem konkrét embernek szólt a poszt, nem kell mellre szívni, csak elgondolkodni rajta...Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
trobi28
addikt
Erre gondoltam
Még egy kérdés:Tudtok olyan játékokat ajánlani amivel tudunk egyszerre játszani a kis kedvesemmel?Elorozta tőlem telót és csak úgy férhetek hozzá közel (az iphone-hoz ) ha rá teszek valami olyant amivel tudunk együtt játszaniBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz icecave #20923 üzenetére
Ebben neked teljesen igazad van hogy meg kell-ene venni!!!!!
Csak azt azért ne feledjük el hogy sok ember megérte azt a pénzt összekuporgatni amin a készüléket meg tudta venni,vagy fizeti a részletét .Tudom hogy ez még nem ok a varezolásra de arról hogy ilyen anyagi helyzetben vagyunk nem hiszem hogy ők tehetnek.
Nem normális dolog az hogy mi nyögünk egy ilyen készüléket míg más országokba mellényzsebből kifizetik,futja bőven gyári tartozékokra mert megfizethető áron adják,minket meg lerántanak ezerrel.Ezt csak azért írtam mert ezek mellett nem biztos hogy az embereknek marad pénzük progikra meg játékokra.Nekem kint él 1 rokonom az Államokba és haza jön és röhög rajtunk hogy velünk minent meg lehet csinálni.
Én is szeretnék mindent legálisan megvenni de MIBŐL???
Pedig dolgozom 3 meló helyenBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
a000
őstag
egyet értek veled, csak itthon pofátlanul drágák a játékok. És most nem appstore-ról beszélek.
Nem mindenkinek van pénze kiadni egy játékért 15ezer forintot, amit aztán használ 1-2 hónapig és megy a fiókba. Érdekes amerikában fele ennyibe kerül. Csak itthon nem látják be, ha kevesebb lenne az ára, többen vennék, mert itthon mindenki akkora bizniszmen, hogy egyből kva nagyot akar kaszálni, de gondolkozni azt nem tud. Bár már annyira rászoktatták ez embereket a lopásra, meg trükközésre, hogyha le is vinnék az árát, akkor meg azért nem vennék meg
Sajnos nem mindenki csókos, meg haver, hogy 300+ ezres fizut kapjon. vagy többet, millásat.Azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy akinek porse-ja, vagy infinity-je van, vajon tisztességesen kereste-e meg, és nem csalt-e. erősen kételkedem benne.
Itthon az a helyzet, hogy valaki vagy pofátlanul gazdag, vagy nem.Én is szívesen megvenném a játékokat, de kva drágák, nem ér nekem ennyit, így nem is játszok.
UFFtrobi28: igazad van!
"Nekem kint él 1 rokonom az Államokba és haza jön és röhög rajtunk hogy velünk minent meg lehet csinálni."
Na ez a lényeg, ezzel mindent elmondtál.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Alacsonyabb fizetés ide, magasabb árak oda, nem vagyunk USA, de még mindig jobbak az életkörülményeink, mint pl egy afrikai országnak, vagy pl. india.
Az biztos, hogy a környező országokban nem lehet megalázni a népet úgy, mint ahogy nálunk megy. Én már alig várom, hogy elhagyjam az országot, s 10év elteltével megkapjam a kettős állampolgárságot, s ha arrakerül a sor, akkor majd kapjak nyugdijat, mert itthon arra nem lehet számítani. Erről persze az dolgozók/eltartottak aránya is tehet elég súlyosan.
De ne menjünk bele jobban ebbe a témába, mégis csak iPhone topikról van szó.► més que un club ◄
-
nagyúr
A dolog ott bukik el, hogy itt sír mindenki, hogy jajj, de nehéz megélni, jajj, de rossz minden, de azért az iPhone-ra volt pénz... Igen, semmi közöm hozzá, de akinek volt pénze egy 100k+os telefonra, a 1-2 euros játékra már nincsen (1-2 kivétellel)? Ugyan már, azért remélem más is belátja, hogy ez a magyarázat több sebből vérzik...
a000: legtöbb játék nem 15nél kezdődik, mikor kijön, hanem 11-nél, csak jó helyen kell venni (legális, természetesen). Tudom én mennyi a Magyar átlagfizu, nem is azt mondtam, hogy havi nettó 80-100k-ból tonnaszámra kell venni a játékokat...
Mindenki csókos, aki nem szarul keres? Remélem, nem azt akartad mondani, mert ez enyhén durva. Évekig görcsöltem, és görcsölök most is, mindent magamtól tanultam/értem el, amit eddig tudok. Én is utálom azokat az embereket, akiknek a segge alá tesz apuci-anyuci mindent....Na, jöhetnek a kövek...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
D@niel
addikt
Ismeri valaki az NFS shift zenéit? Egészen véletlenül benne van az egyik kedvenc számom, de a címét nem tudom. A SE Satio promo reklámjának ez a zenéje.
Guitar rock tour 1 ipa van valakinek?
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
-
<NewL>
addikt
hat ez jo volt pont megy az eszmecsere a warez temarol es ket hsz kozott : ...megvan valakinek az ...ipa? jaj
http://m.blog.hu/ap/appleblog/image/Tablet/inner_pict_php.jpeg
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
rolcsibácsi
őstag
válasz tikshow #20918 üzenetére
és tudtok vami jobb szervízt a sugárnál ahol egy értelmes telót adnak helyette addig is?
a szoftnak ehhez semmi köze h nem működik a headset gomb..
egyik napról a másikra romlott el-3.1.2 van rajta már jóideje, eddig nem volt gond, másik telón is 3.1.2 van és azzal megy csak az enyémmel nemIcecavenek csak annyit hogy jó fizetése lehet.. hát fizessen csak..
-
nagyúr
válasz rolcsibácsi #20936 üzenetére
Ja, mivel én megveszem az appokat, én vagyok a "kívülálló". Értem!
Okosat szóltál. Játékfejlesztő grafikus vagyok, érdekem, hogy az emberek megvegyék a játékokat, abból van fizetésem ugyanis. Hozzáteszem, az lenne a normális, hogy megveszik, fizetnek érte, mint bármi másért...érdekes, a TV-t, dvd-t, kenyeret alapból kifizeti mindenki, a játékoknál meg már az a meglepő, ha valaki megveszi...Ha Te bolti eladó lennél úgy, hogy tiéd a bolt, és nem fizetnének a vásárlók, hanem mindenki ellopná, biztos akkor is ezt mondanád ugye?u.i.: Ettől még mindenki azt csinál, amit akar, még mindig.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz icecave #20937 üzenetére
ha le lehetne tölteni egy kenyeret akkor valószínűleg lenne pénzem a játékaidra..
ha nem ennyi fizetésért dolgoznék...
ha nem albérletben kéne élnem..
bla bla bla.. akkor lenne pénzem bármi más szórakozásra
ha ez a munkád akkor gondolom belegondoltál hogy mennyi esélye van annak hogy bárki is fizetni fog ilyen luxus dolgokért.. keress más munkát vagy bizakodj tovább
de ha több fizut tudsz adni, elmegyek hozzád dolgozni és ígérem kifizetem az összes appot (még ha később ki is derül számomra hogy húú bakker ezér fizettem???)..
tudod sok olyan cucc van amit még ingyen sem használok pedig az appstoreban 50-90€ is megvan..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz rolcsibácsi #20938 üzenetére
Ok, szerintem ezt nem folytassuk, nincs értelme.
Mint régebben írtam, pár napja tesztelem a "sleep cycle alarm clock" nevű programot. Működik, bár nem tudom hogyan. Valószínűleg, azt érzékeli, ahogy forgolódsz, stb. Általában akkor ébreszt, amikor be van állítva, de ha később fekszem, vagy korábban, és épp mély álomban vagyok, akkor eltérő időben ébreszt, akár előbb, akár kicsit később, gyk. m"megvárna" amíg kijövök a mély álom fázisból.
-
nagyúr
válasz rolcsibácsi #20942 üzenetére
Megfordulsz, azt végülis tudja érzékelni (melletted a telefon), akár mikrofonon a hangokat, akár a mozgásérzékelő, valami biztos. Ha melletted van valaki, azzal nem tudom a helyzet, attól függ mennyire érzékeny. Van 2 nap kalibráció, addig összevissza mutatott mindent, utána már jól mutatta...
Persze, úgy van mellettem a telefon, hogy egy lepedő rajta van (csakhogy ne tudjam álmomban leverni), valamint "airplane on", mert nem akarok sugárzó tekintettel ébrednia, ébresztésnél fél órás eltérés van, előre is és hátrafelé is, tehát valószínűleg abba az egy órába belefér,hogy épp ne legyél mélyálomban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz rolcsibácsi #20944 üzenetére
Azért annyira nem vastag az a lepedő...
Mozgásérzékelő hogyne lenne, csak a neve nem jut eszembe (vagy hogy irányítanád döntögetéssel az NFS Shiftet pl...).
Mindegy, nekem megérte az a 79 centet, csak azért vettem meg, mert csikorgatom a fogaim álmomban, kíváncsi vagyok, milyen időszakokra esik ez (általában, az álmodás szakaszra tehető a dolog).Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
INMOTEP
őstag
Igen valahol egyet is értek de leszedtem már ezelőtt egy free gamet az Ituesböl és azzal is ezt produkálta ... az nfs is warezes és hibátlanul megy ...... Én most úgy állok hozzá hogy nem fogok fizetni semiért ha van más megoldás is csak akkor ha nagyon tetszik az a szoftver és más megoldás nincs így vagyok vele . leszedem máshonnan a Gta át és kipróbálom ha ezt produkálja akor nincs mit tenni megveszem , de ha azzal is ugyanez lessz a gond bevasalom rajtad az árát
-
tothm
őstag
Quickoffice, beütöm a wifi kódot a böngészőbe, beállítottam, hogy jelszós legyen, kéri is de utána semmi. Mi lehet a gond?
-
cilo9
aktív tag
válasz rolcsibácsi #20936 üzenetére
Próbáld az Arena Plaza-ba. 3G-s, GPS-es nokiát kaptam cserébe, de csodát ne várj. iPhone szintű készüléket nem hiszem hogy adnak.
Más: tudtok ajánlani a PS3-as wipeout-hoz hasonló játékot? Egyszer találtam valamit a Store-ban, de akkor nem volt keret, most meg nem találom.
Amùgy, aki nem akar warezolni, de kevés a játék kerete, annak is van megoldás. Pl: http://freeappaday.com/ vagy ünnepek alatt kell nézelődni. Így vettem 0,79eurorért a Gameloft-os Real Tennis 2009-et és a Real Football-t is.
Üdv, Cilo
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest