Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz manchester85 #20171 üzenetére
A dokkolót nem iPhone-hoz találták ki, hanem iPod-hoz.
Régi iPod-ok óta gondolhatod, hogy hány darab dokkoló született.
Nem elég a sima iPod-ok változását figyelembe venni, mert jött egy idő után a Nano is, aminek szintén új aljzata lett. Aztán közbe abból is kijött már fene tudja hány generáció, és ott is mindig változott a formavilág.
Remélem így már okés.Kis Joe: A külső akksis hsz-t remélem csak viccnek szántad.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
mgergo600
csendes tag
Jó lett!
Köszi mindenkinek a segítséget!http://aprod.hu/hirdetesek/hirdeto/1b5X/
-
Enjoy
addikt
válasz Ulkesh #20197 üzenetére
<key>UIWeekdayNoYearDateFormat</key>
<string>M' 'd' ' EEEE</string>Mit takarhat az a 4db E betű?
Nekem ezt írja Lockscreenen:16:18
január 15Gondolom az órát biztos nem, mert az máshol van.
EEEESzerk.: Keresek egy másik Plist Editort, mert ez csak szerkeszteni tud, készíteni nem.
Mindenesetre várom, ha van rá ötleted.#20175: Nem semmi.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
manchester85
veterán
Nem tudja valaki, hogy miért indul el kihangosítva az ipod funkció a beszélgetést követően, ha headset-en telefonálok? Szoktam néha a gyári vezetékes headset-en telefonálni, majd miután végetér a beszélgetés és kihúzom a csatlakozót, kihangosítva elindul valamelyik dal az iPodból. Baromi idegesítő. Köszi előre is!
i6 Silver
-
Enjoy
addikt
Nah, szuperül kicserélte egyszerre.
Megnyitottam Ulkesh által küldött fájlt, ott nem található EEEE-s rész, van helyette viszont: cccc.
Ez (cccc) fogja jelenteni azt, hogy kiírja a napot betűkkel.
Aztán lehet, hogy az EEEE is ugyanazt éri el.Ha netán valaki Windows-on bütyüköl, annak így kell, hogy kinézzen:
<key>UIWeekdayNoYearDateFormat</key>
<string>yyyy'.' MMMM d'.' cccc</string>
_zsolidodd: Privátban keress meg, azt nem tiltja semmi.
_Kommy: nem siklottam át felette, csak annyit írtam, hogy Ulkesh fájljában nincs ilyen rész, s akkor valószínűleg nem a betükkel kiírt napot jelenti a 4db E betű, mert a 4db c betűnek hatására írja ki. De mint mondtam, utána fogok járni.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
ambrus14
tag
Senki nem válaszold a #20098-re?
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
samgar
őstag
válasz ambrus14 #20217 üzenetére
Dehogynem, ha tudunk igen. De előtte fejtsd ki mit szeretnél, mert ez számomra érthetetlen:
"Kérdésem lenne, hogy sikerül megszerezni egy iphone 3g-t használtan külföldről behozott függetlent. Láttam van fent pár szerződés melyik ajánlatok ami tényleg megfelelően kiterjedő, hogy aztán ne legyen belőle gond?"
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
-
kispéé
senior tag
válasz mgergo600 #20193 üzenetére
Ilyet nálam is csinált többször is, hogy újraindítom a telót és az alma logonál megáll, nem megy tovább. Tegnapelőtt pl. olyat csinált, hogy fényképezés közben újra indult, tegnap meg olyat ,hogy letettem párpercre ugye a kijelzőt kikapcsolva, mikor mentem oda pár perc múlva, hogy bekapcsoljam ,nem kapcsolt be hiába nyomtam bármit is. aztán home+power gomb újraindul és megakadt az almánál. Volt hogy 5 percet is vártam nem csinált semmit, most jön a lényeg:
Ilyen esetekben mikor megakad a telóm indulásnál, azt szoktam csinálni, hogy az akadástól számítva egykét perc múlva a power gombot nyomom jó hosszan kb. 20 másodpercig utána a home gombot is jó sokáig aztán hirtelen beugrik a lockscreen.
Erre véletlenül jöttem rá és már működött többször is, próbáljátok ki.[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
az open ssh az pontosan mit takar?ha kikapcsolom sbsettingsben akkor mire lesz hatással?
Ps: brunorbert
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,a dock-on lévő ikonok mögötti szürke sávot ki lehet valamivel venni?(a reflective dock-on kívül,azt nem lehet letölteni)
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Emberek! Szeretném megosztani veletek a mai nap történteket...
Délelőtt érkezett meg icecave-tól az Invisible Shield (ezúton is Köszönöm!). Elkészültem a művelet előtt:tiszta asztal, alapos kézmosás, mégegyszer átolvastam a tanácsokat és megnéztem a youtube-os videót, + háttérzene.
Hátuljával kezdtem (Quaresma tanácsolására), mivel az problémásabb. Az elején jól ment a dolog, aztán amikor a szélekhez értem, nagyon elment a lelkesedésem, állandóan visszajött a leragasztott rész, pedig fél percig tartottam ott (később észrevettem, az volt a probléma, hogy mikor rányomom a sarkára a kezem, közben az újaimmal felszedtem a fólia többi részét). Nagy nehezen sikerült minden jól belőnöm sok idő elteltével. Eőlappal ezek után már nem volt gond. Mikor befejeztem, látom, hogy a sarkoknál megint feljött. Nem vészesen, de látható volt. Aztán leraktam mert már fáradt voltam. Írtam icacave-nak,Quaresma-nak Kommy-nak, hogy adjanak valami tanácsot. Most pár perce megyek vissza és látom, hogy tökéletesen ráilleszkedett a fólia a szélekre, hajszál híjával tökéletes. Tehát most nagy az öröm
Remekül áll rajta, csak ajánlani tudom mindenkinek. A müvelet koránsem olyan egyszerü, mint a videóban, hangsúly ezen van: nem szabad feladni!
Szép eredménye lett és egyben meg is lepődtem, hogy elvégezte a dolgát magától ![ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Csabee.
nagyúr
Megoldottam a gondot, nekem már megy a cydia
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Mindenkinek ajánlok figyelmébe egy nagyon hasznos progit a SmothBoard-ot ami azt teszi lehetővé hogy az oldalak "egybefolynak" azaz ha húzol egy oldalt, akkor nem tesz át a másik odlalra, hanem ott megáll ameddig húzod! Cydiaból letölthető ingyenesen.
Enjoy: én magamtól csináltam, nem olvastam vissza,máshogy oldottam meg De megy.. az a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
-
Ulkesh
őstag
válasz Csabee. #20241 üzenetére
Ha lapozok, akkor egy oldalt szeretnék lapozni, mivel így egyszerűbb megtalálni valamit.
Az más kérdés, hogy én nem lapozok, mert csak egy oldalt használok Categories-el"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest