Aktív témák
-
trobi28
addikt
Bocs a láma kérdésért:egy hete van meg az iphone és gondoltam küldök 1 mms-t .De azt hogyan tudok?Vagy nem lehet róla?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Enjoy
addikt
Nah, végeztem a Zagg Skin-nel.
Első dolgom volt levenni az InvisibleShield-et, ami körbe hagyott egy ragadós maszatot, szóval a teló letakarítása több időt vitt el, mint a Skin felhelyezése.
IS levéve
Bár nem egy nagy kunszt felrakni a Skin-t, az én kézügyességem nem a legjobb, s a felső, ill. alsó részek nem lettek épp párhuzamosak.. De ezt tudjuk be a bénázásomnak.
Íme a képek:
Kép-1, Kép-2, Kép-3, Kép-4, Kép-5Illetve csináltam róla egy kis videót is: YouTube videó
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
trobi28
addikt
Pannonhoz beállitottam a leirtakat de nem ajánlja fel sem a telefonkönyvbe sem az üzeneteknél hogy mehet MMS-be
Mit csinálok rosszul?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
nagyúr
válasz Quaresma #20864 üzenetére
Én gondoltam arra is, hogy ha legközelebb rendelek, akkor csinálok egyedi zaggskint, tiszta fekete, alma logo-val. Azt viszont nem csinálják meg, mert nem lehet rajta "cégér", hacsak nem a saját céged reklámozod, stb.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Enjoy
addikt
válasz Quaresma #20864 üzenetére
A jelenlegi állapotában már biztos nem
Kipróbáltam, mennyire strapabíró...Egyébként, ahol már szöszös lett, ill. ahol lejött a ragadós réteg ott már nem tapad.
Nekem a "füleinél" már nem volt rajta tapadós réteg, és nem tetszett, hogy elállt a készüléktől
Egyébként most már nem rakom bele tokba a telót, mert védi körbe ez a skin, elől pedig a fólia, így pedig mehet simán zsebbe.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
jonner
tag
A számok léptetése a fülhallgató gombjával működik elvileg, ugye? Nekem semmit nem csinál. Nyomom egyszer, kétszer, háromszor, nyomom középen, nyomom a plusz jelet, a mínusz jelet, semmi. Gyári a fülhallgató. Mi lehet a hiba?
-
ambrus14
tag
Ha külföldről behozott telcsi veszek használtan azt nem fogják letiltani itthon? Számos hirdetésben erre hivatkoznak, hogy azért nem lesz letiltva mert külföldről lett behozva!
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
Enjoy
addikt
válasz icecave #20866 üzenetére
Egyébként szerintem legyártják neked simán.
Milliószámnyit gyártanak, nem hiszem hogy foglalkoznának vele, hogy a skinem-re a MÁV logóját vagy a Sága felvágottjáról készült képet teszem
Illetve ennek az arcnak is simán megcsinálták ezt a márkás skint: Videó► més que un club ◄
-
Quaresma
aktív tag
ha a facebook app-ban a contact részben kiválasztom, hogy sync akkor az egészen pontosan mit csinál?
Ps: brunorbert
-
trobi28
addikt
Koránn örültem az mms beállitásnak.Szerintem most jo a beállitás mert amikor rosszul volt akkor rövid munka után piros felkiálto jelet tett hogy nem tudta elküldeni.Most doldozik 2 percig megy fel a csik és a végén jön a piros felkiáltó jel.Először arra gondoltam hogy talån nagy a foto és csináltam egy képet a saját kamerájával de ugyan azt csinálja Szolgáltatonál biztos aktiv a dolog mert másik telefonrol már sokszor küldtem.Nem tudom mi lehet a gondja
-
kispéé
senior tag
válasz Quaresma #20876 üzenetére
Én kipróbáltam, azt csinálja, hogy ha talál egyező emailcímű facebook ismerőst a contacts-ba akkor frissíti azt, úgy hogy beleteszi a facebook-os linket és profilképet is hozzáadja. Arra jó volt, hogy rakott be képet a telszámokhoz és ha hívnak akkor azt jeleníti meg,de nem full képen,hanem csak egy kis ablakban, ki érti ezt?
-
D@niel
addikt
Ajánlanám a játékos szelleműek figyelmébe a Hero of Sparta c. játékot.
Grafika:8.0
Zene:10
Játékélmény:9.5Hajnalig játszottam vele, nálam dobogós remélem lesz folytatása.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
válasz Quaresma #20881 üzenetére
Én most Shiftezek, Red Alert, ill. Skater Nation. Kedvelem ezt a játékot, de nagyon rossz az irányítása, rengetegszer elesik a srác, szóval nem az igazi.
Másik nagy kedvenc: Metal Gear Solid! Na, ezt szintúgy nem tudtam letenni, részemről Telitalálat!
-
Enjoy
addikt
A Soosiz-hez hasonló játékot ismertek?
Az nagyon tetszett, ill. azzal játszottam a legtovább.
Most a Guerrilla Bob-ot várom: Videó és ha van játékra fordítható időm, akkor pasziánszozok► més que un club ◄
-
D@niel
addikt
válasz Scoobyka #20887 üzenetére
Igazából nem és jó is hogy feljött a téma:
Elég sokat játszottam, aztán kiléptem megnézni a akkut, őszintén szólva nagyon meglepődtem az eredményen. Első gondolatom az volt, hogy vajon a játék fogyaszt többet, vagy a 3G netezés? Teljesen megvagyok elégedve az akkumulátor üzemidejével!
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Na végre müxik az MMS.
Azért közzé tenném hátha kell valakinek Pannonhoz mert van egy kis eltérés a belinkelt beállításokhoz képest:Pannon mms beállítások:
mmsc: http://mmsc.pgsm.hu
proxy: 193.225.154.022:8080
apn:mms
username: SEMMI
password: SEMMINálam így müxik
-
Birki
tag
Sziasztok!
A garanciára visszatérve:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról..."A termék kijavítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a hiba közlésének napjától kezdve azzal az idővel, amely alatt a vásárló a terméket a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta. Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül meghibásodik, akkor a forgalmazó köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás rendeltetésszerű használatot akadályozza. A termék vagy jelentős részének kicserélése esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék tekintetében újra kezdődik. Ha a cserére nincs lehetőség, a vásárló elállhat a szerződéstől, és a vételárat vissza kell fizetni. Ha a csere azonos terméktípuson belül nem lehetséges, a vevő más típusú termék választására is jogosult a vételár-különbözet elszámolása mellett."...
Tehát fődarab cserénél is újraindul, és cserénél is!
Más. Ha betelik a garancialap, akkor már régen ki kellet volna cseréltetni a telefont, vagy visszakérni a vásárláskori árát! (most nem találom a jogszabályt, de biztosan így van).
Ne hagyjátok magatokat!Szerintem...
-
-
kispéé
senior tag
válasz Quaresma #20882 üzenetére
Nagyon szívesen. Én a download meter nevű programot próbálom beüzemelni, de nem sikerül sehogy sem, próbáltam már mindent, leszedtem az összes jb-s dolgokat, újraindítottam, ki-be kapcsoltam a 3g-t, wifit de semmi. Nem indul el
Volna valaki szíves és kipróbálná? 3GS-em van, 3.1.2 szoft.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Ez az itunes kibabrál velem.Kicserélték az iphoneomat egy ujra.Rádugtam a gépre csináltam egy backupot és visszaállitott mindent felrakta a zenéimet is de nagyon furcsán.
A playlisteket nem de a számokat igen.Hogy lehet kitörölni az artist részböl mindent?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest