Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Kellene egy kis Help!
Nem tudtok olyan programot, amivel letudom menteni a SIM-re iPHoneból a neveket, vagy vmi féle megoldást?
Itunes-on keresztül hogyan működik a Google Calendár?
De jó lenne nekem ha inkább SIM re mentő progit tudnátok ajánlani nem akarom egyesével mentegetni!
Köszönöm!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
lackoka
tag
válasz Quaresma #19340 üzenetére
Én először a gépre tettem fel a kliens progit (logmein pro) ami a telepítés befejeztével bekért egy email címet és egy jelszót. Ezután feltettem az iphonra is a progit. Egyből sikerült összekapcsolnom az először megadott adatokkal a készülékeket amik kifogástalanul működnek. A laptomon és az iphonon is a gyári beállításokon hagytam mindent. Csak jóval később láttam, hogy érkezett egy aktiváló email is bár ez már nem osztott-szorzott
üdv lackoka -
spedyboy
senior tag
válasz Davey7 #19326 üzenetére
szia!
én a legolcsóbb megoldást választottam és ugy hogy semenyire nem néztem körbe a piacon hogy mivel lehet tölteni a szifont..
bementem az elsö tescoba ami utba esett ott volt egy hama usb-s töltö
3000magyar ft ért rá volt irva h apple van compatibilis
megvettem hazahoztam és tökéletesen müködik-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
<NewL>
addikt
válasz Zjunior #19352 üzenetére
[link]
nem biztos ,hogy működik tökéletesen de rá lehet próbálni.
de amúgy miért nem szinkronizálod a gépre az összes kontaktot iTunessel?
a hozzászólások közt is olvass,a 7-esben van némi infóakkor van magyarítás a 9-es iTuneshez?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Nems
tag
válasz dirty.yakuza #14132 üzenetére
szia ha még iphone-os vagy nem tudod véletlenül, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy az Irealsms kézbesitési jelentést adjon?
köszi:a lelkes amatőr
-
Birki
tag
Már nem béta.
Szerintem...
-
D@niel
addikt
Karma, belinkelnéd annak az oldalnak a linkjét megint , amivel meg lehet oldani hogy Safariban a lap aljára ugorjak ?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hi!
Van vmi ötletetek hogy hogyan lehet WB nélkül élni?
Az ikonokat egyenként cserélgetem viszont a BossPaper levágja a nem szabványos méretű ,alakú ikonok széleit...Esetleg tudja vki hogy hol találom a slide és a clock mögötti .png-t a systemben? Átnéztem már kerestem is szavakra de nem találom.
Ami nekem fontos lenne, az az átlátszó óra, az átlátszó slide,egyedi ikon és springboard háttér.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
válasz D@niel #19366 üzenetére
a QuickScroll-ra gondolsz? egy speciális görgetősávot hoz létre
Cydia-szifon.com repóból tölthető leHa már itt vagy Karma,iTunesra van magyar lokalizáció?
(B)dirty.yakuza(/B) : mennyire lehet szerkesztgetni wb nélkül? pl nekem a mostani mac-es témámban,amikor a hangerőt veszem lefele bejön egy apple logo,ezt pl meg lehet oldani?
vizsgák után rendberakom szifonom[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
-
Csabee.
nagyúr
Üdv: Csabee.
-
-
Quaresma
aktív tag
Hogyan tudok iFile programmal a telefonra másolni ? Application mappába szeretnék másolni egy programot..
Ps: brunorbert
-
Quaresma
aktív tag
Az miért lehet ,hogy elindítok egy programot és csak kb 1 másodpercre elindul utána kilép..?
Ps: brunorbert
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Quaresma #19394 üzenetére
Hasonló problémám van nekem is, 3GS, JB van, de a megvásárolt (szóval eredeti) Let's Golfnál bejön a gameloft logo, majd kilép. Érdekes módon a demo verziója viszont megy rendesen Hasonló problémám volt Assasin Creed demoval is.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
OliApa
aktív tag
Sziasztok!
A fotótárban a képek egymásba vannak csúszva, mozaikszerűen és ha megnyitom a telón, akkor is. Mitől lehet ez?http://velemmivan.blogspot.com/
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest