- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz TheMarci #38851 üzenetére
Így van, mivel a refurböt gyakorlatilag 2x ellenőrzik le a gyárban...Ugyanakkora eséllyel hibásodik meg később egy refurb is, mint egy bontatlan dobozos, csak épp a cserében kapott refurbre tovább él a gari, mint az eredeti telóra...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tommjee
senior tag
Miért lehet az hogy nem talál hálózatot és wifit az iPhone 4-em ?
-
majestic
őstag
Van valakinek tapasztalata a Document To Go Premium-mal? Mi a különbség a Standard és a premium között? Korábban (vagy egy éve) megvettem a QuickOffice Pro-t de azóta nem feissítették, nem kompatibilis az i5-tel... Vagy esetleg egy másik office csomagot válasszak?
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
delofeu
csendes tag
válasz snooze #38824 üzenetére
Voltam bent, annyit mondtak az IMEI / Sorozatszám dologra, hogy alaplapcserés volt, nem lett bejelentve az Apple-nek.
A Wifi és a Pixelhibára meg, bevették javitásra, 2-3munkanapot mondtak, de, aztán bekamuztam, hogy este utazok el, (nem akarom napokig nélkülözni..), hogy, akkor ezzel kezdik, kap egy új kijelzőt, meg megnézik a WIFI-t, ha du. 2 ig nem lesz kész, akkor levásárolhatom az árát.. (65.000FT)
[ Szerkesztve ]
Egytál, kéttál, hánytál?
-
delofeu
csendes tag
válasz snooze #38859 üzenetére
StLui: Jó, teljesen nem kamuztam, vidéki vagyok valóban, nem szívesen mászkálnék még be Pestre, valamint fontos eszköz a telefon.
Én is hajlanék inkább a levásárlásra, ha már volt benne alaplapcsere, most megint szétszedik...
Nem volt megbeszélve összeg, gondolom a vásárlás értékét..Egytál, kéttál, hánytál?
-
Ragnar95
félisten
válasz delofeu #38860 üzenetére
Amúgy 65-ért egy 8gigás i4 még drága is volt...Szerintem jobban jársz, ha első tulajtól veszel egy telót, mert ott biztos(abb) az eredete és ha megbízható embertől veszed, kisebb a rizikó...Én a helyedben visszakérném a pénzem és megmondanám, hogyha nem adják vissza, akkor a fogyasztóvédelemmel megyek vissza, mivel nem tájékoztattak a telefon állapotáról vásárlás előtt...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
delofeu
csendes tag
válasz Ragnar95 #38861 üzenetére
Amúgy, gyönyörű állapotú, és hirtelen vettem, nem volt kedvem mászkálni pár ezer forint miatt ph-ról, vagy más oldalról, utána járni, stb. Meg, legalább van garim, ahogy nézegettem, nem sok garanciásat találtam. Mind1, megpróbálom ezt, az alaplap miatt végül is, szerintem van rá esély.
Köszi!Szerk.: elvileg, lassan kell hívjanak, aztán kiderül..
[ Szerkesztve ]
Egytál, kéttál, hánytál?
-
kenny123
addikt
Cydiaban létezik valamiféle FTP tweak, vagy valami hasonló?
yo
-
MODERÁTOR
Sziasztok, használ valaki infravörös távvezérlő kiegészítőt 4S-hez vagy iPad(3)-hez? Griffin Beacon vagy Re, ilyesmire gondolok. Ha van velük tapasztalat, kérem ossza meg, akár privátban is. Nagyon köszönöm előre is.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
leroyclub
senior tag
JB-es iphone 4emet szeretném visszaállítani 6.1-re (jelenleg is ez van rajta és van SSH-m) Tudnátok linkelni egy leírást vagy valaki elmondaná hogy csináljam?
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy van egy iphone 4 em iOS 6.1.3 van rajta és az lenne a problémám hogy valamikor eléggé akadozik internet közben és az nélkül is a menüben, érdekelne hogy mitől van ez és hogy lehet e rajta segíteni valahogy. Előre is köszönöm
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
-
privacy99
senior tag
Hű ez az iOS 7 nagyon komoly lett
-
Ragnar95
félisten
válasz norbi2010 #38882 üzenetére
Jaja, sajna az ikonokat szokni kell, de a funkcionalitása nagyon király Időjárás animációk, mozgó ikonok, appokon belüli kinézet, felhúzós menü, kapcsolók nagyon királyak
-
norbi2010
őstag
Béta mikorra várható?
(#38885) Ragnar95:kíváncsi vagyok azért az AppStore kinézetére.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Lesz ma új iPhone bemutató?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Az új fénykép alkalmazás nagyon klassz lett!
Üdv: Csabee.
-
Topikgazda
P*csába, csinálhatok kommynak új iPHUpper ikonokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest