- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Gaming notebook topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz matyi19 #38348 üzenetére
Nem ronda ez a sorjázás középen? Vagy az fícsőr?Jah, nem olvastam a címet, aszittem a fekete menő az új szép bumper.
Egész jónak tűnik. Sosem használtam, éri ezeket venni?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
bandy13
aktív tag
Mi lehet a baj?
Jailbreak katt --> DFU ba beteszem a telefont(4s) majd habozás nélkül ezt a hibaüzenetet kapom:
[link]
Legújabb redsn0w (redsn0w_win_0.9.15b3) kipróbáltam más verzióval ugyan ezt kaptam.
Várom a válaszokat! Üdv! Andárs -
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, amely töltés közben megjeleníti az órát, vagy amit szeretnék (testreszabhatóság), esetleg az értesítési központot. Nem kell semmi akku kezelés, csak ez. Kocsiban és az irodában töltőre rakva jól jönne. (Iphone 5)
Kerestem a Google-ben, de nem lettem okosabb...
Köszönöm!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
cserry193
tag
Sziasztok!
Elromlott a telómon a némító gomb, hiába van lecsúsztatva némára, nem némul le.
De a telefonom már volt leejtve, tehát kijelző/hátlap csere történt rajta, egy helyi gsm üzletben.Hogyha beviszem T-mobile-ba, hogy nem jó a némító gomb, akkor rögtön cserélniük kell a telefont, de mivel ugye a kijelző is cseréltetve lett, így a garancia ugrott(?), de ha rögtön cserélik, akkor ezt hogyan ellenőrzik?
Ránézésre meg nem mondja senki, hogy eredeti kijelző van benne,vagy nem.
iPhone 4 -
ittakary
nagyúr
válasz cserry193 #38361 üzenetére
Ha garanciád volt miért sufni fos GSM boltba vitted? Ahol ráadásul fizettél is az ingyenes gariztatás helyett. Jézusom....
Próbáld meg, ki fog derülni Szét fogják szedni és le merem fogadni hogy észre fogják venni Ha nem, akkor nyertél. Ha vesztettél, akkor irány a jól megismert GSM bolt egy némító gomb cserére..
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz peugeotmate #38363 üzenetére
Ja éééértem. Na igen, betört kijelző az nem garanciális csere
-
snooze
veterán
sziasztok!
i4s-en ha egy fotot megszerkesztem,és feltöltöm mondjuk a skydrive-ra,akkor miért nem a szerkesztett,hanem az eredeti képet tölti fel?vagy ennek igy kell lenni?köszi.GO Gunners!!!
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
iPhone-ról hogyan tudok számítógépre másolni zenét, videót, képet?
A szinkronizálással biztos hogy nem mert akkor szól hogy törlődni fog minden adat a telefonomról ha folytatni kívánom.
Gépről iPhone-ra iTunes-szal simán át lehet másolni mindent de fordítva már nem megy ?! Hogy van ez???
Vagy bennem van a hiba?By Beethoven
-
-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Kellett egy restore-t csinálnom és új telefonként állítottam be (valami kajli volt vele, fura dolgokat csinált). Visszaállítottam a gmail fiókomat exchangre, de látom nem megy (olvastam, hogy letiltották). Viszont belépek az e-mail-ek közé és folyamatosan a levelek ellenőrzése... felirat villog és merül, meg melegszik a telefon rendesen. Lehet ez a baj, vagy valami más akadhatott be?
-
bigdady
nagyúr
Miért van az hogy egy névjegyet lemódosítottam mert új a száma, de ha sms t akarok irni neki akkor a teló felkinálja név alapján még a régi számát is (kb 3 hete)? pedig már a névjegynél nem is látszik.
-
őstag
Fél éve iPhnoe-ozok (is) és még nem iTunes-oztam soha. Dropbox,Ezmp3,AvPlayer megoldották ezt.
Más.
Egyszer mutatta nekem valaki, hogy a google kontaktokat hogyan kell beszinkrozálni gyárilag (nem programmal, azt megcsináltam) , hogy a telefonszámokat innen használjam. (azért lenne fontos, mert ha az androidos telómba új számot írok be , ide is beszinkronizálja magától és vissza). A google fióknál kellett valamit állítani...
Megírná valaki, hogy kell?[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Vettem egy ilyen "áll dual sim"-es tokot és nem tudom, hogy amit ajánlanak , hogy sim váltásnál kapcsoljam ki a telefont, hogy mennyire kell ezt komolyan venni, mert ezzel lassítja a folyamatot azért....hogy minden sim váltásnál ki kell kapcsolni. Ok, tudom, hogy csak "ajánlott", de nem akarom tönkre vágni a 4s-emet. Van valakinek tapasztalata erről,használ más is ilyet esetleg?
Teljesen meglepődtem, hogy az iPhone nem tud különböző átírányírást menüből csak a teljes átirányítást...ciki sztm.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Ja..és melyik file kezelő progira szavaztok? Rengeted van kezdek belehülyülni. Eddig az iFiles -t néztem, hogy jó lesz meg a iFileExplorer -t.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tomate #38388 üzenetére
jó ötlet,köszi.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #38390 üzenetére
lehet arra gondolt, hogy nem aktív mindkét kártya, hanem kapcsolgatni kell hozzá
-
Sur1G
aktív tag
Ha nem exchange fiókként állítom be a gmail-es e-mail címemet (hanem simán gmail-esnek), miért nem jelennek meg az általam PC-re felvett naptárak? Be lehet ezt állítani valahol, vagy csak exchange fióknál működnek már?
-
oszy
veterán
van olyan vízalatti tok amit érdemes megvenni és nem 11.000Ft-ba kerül? kicsivel többért már vízalatti fényképezőgépet lehet venni
Tudom én, h meg kell védeni vagy inkább ne vidd víz alá. Csak érdeklődöm, hogy van-e olcsóbb alternatívája és érdemes-e azt megvenni?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
A tapatalk helyett van egy másik fórum kezelő alkalmazás? Tudom a prohardver nem tudja egyik sem kezelni.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #38398 üzenetére
Itt is. Vajon megéri?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest