- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,hogy Vodafone-ról át lehet-e váltani T-mobile-ra?
Vagy valaki esetleg már csinálta is így.Persze tudom bekell menni szolgáltatóhoz.Be is fogok holnap. -
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #38403 üzenetére
Hogyne lehetne átváltani? Viheted a számodat is akár...De persze nem árt megvárni, míg lejár a hűség, mert különben vagy fizeted tovább a másik előfizut is vagy elég komoly kötbért fizethetsz...Illetve ha a telót a T-nél vetted, akkor ugye az T-függő, tehát ha azt akarod továbbra is használni, akkor függetleníttetned kell nem éppen olcsón
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oszy
veterán
Srácok! Ez óriási
"Tehát rá megyek arra, h... Istenem!"
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Compaku
tag
Valaki használ a T által külön az iPhoneokhoz ajánlott ikon200 előfizetést? Gondolkozom rajta havi 6ezerért nekem tetszik i5höz elég lenne. Így is havonta 3szor beszélgetés miatt+1szer net miatt kell töltetnem 2500at és így sok nekem.
PÜ-re illik válaszolni!
-
Xero
nagyúr
1bites.
Ha az emberek vennék tisztában lennének azzal, hogy hülyék valamihez és vennék a fáradtságot a használati útmutató elolvasásához, akkor tized ennyi gond lenne.
(#38406) Compaku: Ikont-t tudtommal csak iPhone vásárláskor lehet kötni. Én a megjelenés napjától használok ikon400-at. Magán célokra tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz DanielK #38392 üzenetére
Pontosan.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
snooze
veterán
hali!
használja itt valaki az 1password progit?köszi!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Totheground #38417 üzenetére
a beirt jelszavakat le lehet menteni valamilyen formában,hogy azt majd vissza is lehessen tölteni?
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Totheground #38421 üzenetére
azt megcsináltam,de a dropboxba nem jelent meg a lista..IOS
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #38425 üzenetére
ezt nem értem,hogy mit kell csinálni..hogy kell azt linkelni?
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz Totheground #38429 üzenetére
igen..telon is,meg gépen is..
ott az apps-nál nincs fent..GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Totheground #38431 üzenetére
semmit nem csinál.. mindegy..annyira nem lényeges a mentés,csak jo lett volna..köszi..
GO Gunners!!!
-
Tomate
veterán
Hogy lehet, hogy egyszer csak eltűnnek a képek egy i4-ről? Ha gépre dugom és megnyitom a fényképeket ott sincs semmi, de szabad hely ugyan úgy nincs mint ha rajta lennének a képek... Nem értem. iCloud nincs bekapcsolva.
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok, szerintetek ezt használhatom?
Mint ha eddig azt olvastam volna, hogy erre nincs JB vagy még is van?
4s 6.1.3Köszi
-
őstag
Hogyan tudom leállítani az állandóan futó GPS-t (kis háromszög jobb felül), hogy már kilőttem az összes programot a task manager-el. Hol tudom megnézni, hogy mi a fene használja. Az a gond, hogy így jobban merül.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Totheground #38439 üzenetére
Köszi. Majd nézem melyik mellett van lila ikon állandóan az lesz a hunyó.
-
kriskeh
csendes tag
Sziasztok!
Írtam már korábban is ide a problémámmal, ami a következő: a használati idő majdhogynem megegyezik a készenléti idővel iPhone 4S esetében, ez irreális, nem használom folyamatosan a telefont.
Írtátok, hogy home gomb + power egyszerre lenyomva, nem segített. Az alkalmazásokat is feltettem ide, egyik törlése se segített. Javasoltátok, hogy állítsam vissza "gyári" készüléknek itunessal. Megcsináltam és szomorúan mondom, hogy ez sem segít. Nem tudom, hogy még mivel próbálkozzak, valamint elképzelésem sincs, hogy mi lehet a probléma forrása
Ha tudtok tanácsot adni, segíteni megköszönöm
Válaszokat előre is köszönöm ! -
őstag
válasz kriskeh #38442 üzenetére
Battery Doctor (Battery Saver,Battery Life) monitorozza melyik progi mennyit eszik. Legalább látod mit kell kilőni.
Vagy választék
-
őstag
válasz Maxximus #38385 üzenetére
Más.
Egyszer mutatta nekem valaki, hogy a google kontaktokat hogyan kell beszinkrozálni gyárilag (nem programmal, azt megcsináltam) , hogy a telefonszámokat innen használjam. (azért lenne fontos, mert ha az androidos telómba új számot írok be , ide is beszinkronizálja magától és vissza). A google fióknál kellett valamit állítani...
Megírná valaki, hogy kell?Megtaláltam,erre gondoltam:
A google féle szinkronizálást a beállításoknál a mail és kontaktok neve alatt kell keresni. Ott új fiók és az egyéb-et kell választani.
Ott a CarDav-ot.A szerver: www.google.om
Felhasználó: XY@gmail.com
Jelszó: ...jelszavad...Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Olyan problémám akadt egy Nokia CK-100 autós kihangosítóval, hogy navigáció közben nincs hangja a telefonnak (iPhone 4s) ha csatlakozik a kihangosítóhoz és töltön van. Ha nem töltöm menet közben akkor van hangja. Lehet köze az a2dp Bluetooth profilhoz? Csak ez változott a régi kihangosítóval szemben.
-
őstag
válasz r3dsnake #38448 üzenetére
A aksi használatra gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ford topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest