- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsafran
csendes tag
sziasztok,
hol találok viszonylag olcsón utángyártott iphone (4) töltőt? ezek az utángyártottak megbízhatóak ugyanúgy?
a mostanit szétrágta a macska...
-
r3dsnake
nagyúr
-
skidrowkill
aktív tag
válasz bsafran #38302 üzenetére
Nekem utángyártott adatkábelem van, de nagyon rossz, az utánagyártott töltőt, meg ahogy módom volt azonnal lecseréltem egy eredetire,
Hidd el megéri kifizetni az eredeti árát.
Tipp:írj ide hardverapróra, h kinek van? Akitől vettem annak volt 2 törött működésképtelen iPhone-ja és akkor eladta a töltőt, biztos szerencséd lesz neked isMás: 6.1.4-nem jön i4-re?
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
joey04
titán
válasz skidrowkill #38304 üzenetére
-
Tomate
veterán
Ha nem hűségidőre lett véve az i5 hanem meglévő előfizu mellé egy összegben, mikor lehet kérni a szolgáltatót, hogy függetlenítse a készüléket? 1 évet kell várni a vásárlástól számítva? Mennyit kérnek el (T-mobile) egy i5 függetlenítésért?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz bsafran #38302 üzenetére
Ne vegyel utangyartottat!
Elozo telefonomhoz olyan volt, par nap utan leegett. Szerencsere a telefonnak nem lett semmi baja.
De pl egyik baratom mar 6 honapja utangyartottat hasznal...
En mindenkepp azt mondom, hogy ha draganak tartod az eredetit (termeszetesen az), akkor vegyel egy eredeti HTC, Nokia vagy Samsung USB-s toltot. Azok is nagyon jo minoseguek, fele annyiert. -
legenda
válasz Tomate #38307 üzenetére
szia,
az előfizetésen sem lett hosszabbítva a hűség?
amennyiben igen, úgy akkor, amikor adott 1 vagy 2 év hűség lejár, és akkor 15 e ft lesz.
hűség alatt 15 e ft + az akció során igénybevett kedvezmények (kötbér).[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Compaku
tag
Hali.
iPhone 4emen 5.1.1 JB-van, és teljesen le szeretném pucolni és frissíteni. Megtehetem azt hogy nyomok egy restoret az itunesban majd frissítem a legújabbra? JB-re már nincs szükségem.
PÜ-re illik válaszolni!
-
oszy
veterán
Nekem az i4S nincs jailbreakelve. Nekem így is nagyon tetszik.
Gondolom a programok (ingyenessège) miatt jó a JB.[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Compaku
tag
Amúgy milyen árba van a T-Mobilenál a SIM csere? Mármint volt egy Microm- azt cseréltettem Nano-ra, de 4500forintal lerántottak érte. Tavaly amikor microt cseréltettem fel simára akkor meg ingyen megcsinálták. Most hogy van ez?
PÜ-re illik válaszolni!
-
legenda
válasz Compaku #38318 üzenetére
papíron 4500 ft, kivéve ha azért kell a méretes csere, mert a szolgáltatónál vásárolsz olyan készüléket, ami indokolja azt.
jobb esetben kifogsz egy rendes ügyintézőt, aki a "hibás" sim kártyádat díjmentesen kicseréli, van rá példa bőven, de tényleg csak jófejségből teszik, hivatkozni nem lehet rá, ha mégsem számodra kedvezően állnak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Compaku #38323 üzenetére
adott esetben, minden szolgáltatónál pénzért cserélik, és pont úgy akad a többi szolgáltatónál is rendes és merev ügyintéző egyaránt, szóval szerencse kérdése...
Compaku; még akkor sem teljesen biztos, hogy ingyenes volt a csere, sokszor a következő számlán jelentkezik a csere összege.
[ Szerkesztve ]
-
Compaku
tag
válasz madgie #38324 üzenetére
Tegnapelőtt bementünk, mondtuk hogy nanot szeretnénk, oda adtuk a régit lekérte az adatokat hozott egy nanot, átmásolta valami kütyüvel a számokat róla és kész is voltunk. Mindezért 0forintot kértek. Akkor lehet hogy tényleg ennyire az eladón múlik az hogy mennyibe kerül a csere
PÜ-re illik válaszolni!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz madgie #38324 üzenetére
Vodánál a normált nekem azért cserélték ingyen nano-ra, mert valami 2004-es volt a kártya és az ilyen korú vagy hibásan működő SIM-eket elviekben ingyen kicserélik. Persze sajnos erősen eladófüggő a dolog, de a cég alapvető hozzáállása korrekt a témához. Amúgy 7 eFt lenne a listaára a cserének, szóval akinek újabb kártyája van, azt lehet érdemesebb vágni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
pcnet
addikt
Nekem ingyen cserélték Vodánál a normál SIMet microSIMre. Aztán egy micro-normál adapternek hála totálkáros lett a microSIMem és kaptam újat ismét ingyen. Szerencsém volt, jófej volt az ügyintéző. Ki kell fogni. Ha egyik ügyintéző pénzért akarja cserélni és van a közelben másik üzlet is, meg kell próbálni. Tudom, nem szép dolog vissza élni vele, de ha ingyen is meg lehet oldani...
Mikor micro-t akartam vissza cseréltetni normálra, akkor ugyan ez az ügyintéző azt mondta előfizetéseseknek 5, kártyásoknak 7e a csere. Ezért döntöttem adapter mellet 1.500 ft-ért. Ami meg harcképtelenné tette a SIMet.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
gabormgp
senior tag
Fúú,játszottam az Infity Blade-val 5 percik ésa 91-böl 86°%-ra lemerült a telóm.Ennél most akkor az aksim a szar,vagy ilyen a játék?
-
VoidXs
nagyúr
válasz gabormgp #38334 üzenetére
Dead Trigger napi bónusz, Eternity Warriors 2 napi bónuszok (mindhárom), ez 15 perc buli, meg 10 perc telefon. Vagy ha kedvem tartja akkor valami más a két oldalnyi játékból.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
bigdady
nagyúr
iOS 7 elott nem lesznek béták? Nem 2 hét múlva jön mar a hetes?
-
gilfoyle
őstag
Velemenyetek szerint meddig lesz tamogatott az i4S? Gondolom a 7-es iOS szeriat meg megkapja, a nyolcas a kerdeses...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Xbox One
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest