- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive probléma
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz manchester85 #39649 üzenetére
Egyértelműen jobban jártunk volna ha az Ive - Forstall belső csatából utóbbi jött volna ki győztesen.
-
Blyan
félisten
válasz Csabee. #39652 üzenetére
Dehogy, egységesen világos háttérnél a fehér felirat fekete lesz, ezzel nincs gond. Amivel van ,hogy
1. olyan vékonyak a betűk, hogy broáf
2. ki tudja honnan veszi milyen sötétnek a hátteret és mihez igazítja a színt
2.b ha nem egyszínű a háttered akkor bőven előfordulhat, hogy mindegy hogy fekete vagy fehér a felirat, úgysem látszik majd rendesen.Ezért kellett volna egy blurfelület, ahogy a régebbin is van de nem kell olyan messzire menni, elég olyanra, ahogyan a control center megjelenik. De neeem.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
agabe
addikt
Egy 3G telon ismerosnek 2.2-es verzio van fent...azzal ICloudot felejtsem el gondolom. Nagyon sok idom nem lesz delutan hogy frissitsem, vagy JB-t nyomjunk ra, de a nevjegyeket kellene vcf, vagy csv formatumban kinyerni belole amilyen gyorsan lehet...ahogy rapillantottam par lehetosegre appstore-ban sincs olyan progi ami kompatibilis lenne, azt meg meg nem nagyon kerestem milyen pc-s progi lenne esetleg.
Van modszer amihez nem kell 15percnel tobb? -
vadászcsiga
félisten
Bocs az offért de hogy is van ez a iPhone ipad töltő csere bere? Melyik jó melyekhez? Amper stb
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #39656 üzenetére
Szerintem ki tudod logikázni: iPad töltője jó iPhonehoz, de iPhone töltővel iPad csak nagyon lassan tölt, kivéve ha az iPad miniről van szó, mert annak sima iPhone-os töltője van.
-
Blyan
félisten
Nesztek, egy kis i5 akció
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
irgum
addikt
Olyan az iOS7 mintha szét lenne tweakelve a telefonom és rajta lenne egy ingyenes theme...
-
szekfizsolt
senior tag
Tudom béta és az elején vagyunk, de nagyjából így pár nap után van tapasztalat valakinek, a 7-el milyenek az üzemidők? Jobban merül tőle a telefon? Nem konkrét üzemidő érdekel, csak összehasonlítva a 6-al...
joey20: Ez így szerintem nem is olyan rossz...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
joey04
titán
válasz szekfizsolt #39664 üzenetére
[link]
Kicsit azért gyengébb, de ez csak az első béta. -
madgie
titán
válasz szekfizsolt #39664 üzenetére
i4-en érezhetően kevesebb lett az üzemidő az egyes bétával.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #39662 üzenetére
Nagyítóval megnéztem az iPhonét 5V-1A. Ipadé mennyi?
-
Topikgazda
Ejj a Polar beat app nem emgy iOs 7 alatt még, szívás, gyakran használom, grrr. Mindegy, én vissza nem megyek iOS 6-ra emiatt az biztos.
-
vadászcsiga
félisten
Nézze már meg valaki hogy mennyit ad le az ipad töltője. Sajnáljatok tőlem?
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #39669 üzenetére
5.1V 2.1A iPad 2.
Mindegyik tölti mindegyiket.
iPhone töltő lassabban töli az iPad-et mivel nem tud elég áramot adni neki.
iPad töltővel ugyan annyi idő alatt töltődik fel az iPhone mint a saját töltőjével.[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz vadászcsiga #39680 üzenetére
http://www.starking.hu/products.php?product=Apple-USB-Power-Adapter Ha ennél olcsóbbat keresel, akkor előbb olvass körbe a neten, hogy hány embernek füstölt el/olvadt meg az utángyártott töltője..
Do You Dream?
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #39682 üzenetére
-
TheMarci
addikt
Tényleg csak azért írtam, mert nekem már az ismerősi körömben is olvadt bele töltő a falba, csapta le a biztosítékokat, meg hogy az ipad/iphone árához képest nem sok, viszont sokkal nagyobb bajt tud csinálni, szóval csak figyelmeztetni próbálom a vásárlókat. Lehet, hogy eddig nem volt velük baj, de az Aldi szerintem nem a megbízható számítástechnikai boltok közé tartozik.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
szekfizsolt
senior tag
Én az Auchan-ban vettem már 3 adatkábelt (499ft-ért), mert a macska mindet szétrágta. Semmi baj nem volt még velük, de már saját magam javítom őket. Töltőt a vaterán vettem (Angliából hoztam a készüléket), már ránézésre látszik általában, hogy mennyire "gagyi", vagy valami normálisabb utángyártott töltővel van dolgod. Ennyi a saját tapasztalat. Nekem meg autós tartóra lenne szükségem, de félek, hogy egy 1690 ft-os "eldobja" a telefont, de kb. 10e-ért sokallom az Apple boltban kaphatót... (Annakidején a karcmentes E66-osomat eldobta a pár hónapos autós tartó (Homasita 1690ft))
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
L.L.
senior tag
-
Kommy
veterán
-
h.kalman
csendes tag
üdv ! egy kis segítséget szeretnék kérni! nem tudtok e valami alkalmazást amivel jól menne a gtalk és esetleg a push üzeneteket is kezeli? mert ez a hangouts nem jön be
-
Blyan
félisten
válasz h.kalman #39692 üzenetére
Saját push rendszere van, szóval a settings/push settingsben be kell állítani a
keep connected - ez által csatlakozva marad, bár minden elinduláskor úgy tűnhet Neked, hogy most konektál, de ettől még működik
time out 7 hours
Expiration notification - ezt meg azért kell bekapcsolni, mert a push session lejár egy idő után és azután nem kapsz több értesítést, viszont ha ezt beállítod, akkor kapsz egy jelzést, hogy meg kell újítanod a push session-t. Ez annyit tesz, hogy el kell indítanod az appot aztán be is zárhatod.Én próbáltam többet is a Gtalk alkalmazásokhoz, de nekem ez vált be eddig a legjobban. Messze nem hibátlan, de eddig megbízhatóan működött.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #39685 üzenetére
Olcsó autóstartót nem ajánlom, hogy vegyél, én is 1-2$-ossal kezdtem, de kb 5 percenként leesett a szélvédőről a tartó telefonostul, így nem éppen volt biztonságosan használható...
Én az Exomount 2-t tudom bátran ajánlani, ebayről 5k-ból megvan és a legjobb autóstartó, amit eddig próbáltam. Atomstabilan tartja a telót, a kijelzőre is tökéletesen rögzül, könnyű levenni és felrakni és univerzális.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Iphone 3G került a kezembe, amin valamelyik 3.x.x szoftver volt. iTunessal lefrissítettem 4.2.1-re majd redsn0w 0.9.15b3-al interneten talált leírás alapján lefrissítettem: [link] Reds0w alatt csak a cydiát raktam fel, semmi mást nem pipáltam be. Ezután iToolsal telepítettem AppSync előzetes telepítésével telepítettem alkalmazásokat.
Problémám: A telefon tetűlassú, és hívásnál nem mindig hallom a másik felet. Mit lehet vele csinálni, kezdő vagyok, és pár dolgot kipróbáltam sebességjavítás céljából, pl.: spotlight search letiltásával, és cydiában telepített faceclock alkalazással. Nem sok javulás történt, és a legbosszantóbb pedig a telefonálás lehetetlensége.
Valaki valami okos ötlet a két problémára van?
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
czuzia
csendes tag
Szaisztok!
Iphone 3g-m van és az a problémám, hogy egy sim csere után nem tudom rendesen visszanyomni a tálcát. Kb. egy fél milliméter hiányzik, de sehogy nem megy tovább. másfél órája tuszkolom már fáj az ujjam de semmi. A történethez még annyit, hogy előtte 2 perccel már kivettem meg visszaraktam, csak véletlenül ugyanazt a kártyát raktam be mint amit kivettem. Akkor minden rendben volt. Azóta egyébként se az alap kártyával, se üresen nem megy a helyére. Találkoztatok már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest