Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Localmatador

    tag

    Sziasztok, whatsapp-pel szenvedek egy iPhone 13 minin. Bocs, ha nem jó topicban vagyok, de sehol nem találtam megoldást. A kollégáim röhögve használtak eddig is Samsungot dual sim megoldással, egyszerre egy business + privát Whatsapp fiókkal.

    Adott a 13 mini, céges esim + saját számom fizikai multi sim-je benne. Tehát hívásokat mindkét kártyámról tudtam eddig is intézni. Whatsapp business fiókhoz a céges szám kapcsolva.
    A saját telóm androidos, a saját fő sim-em ketyeg benne, privát Whatsapp fiókkal.

    Megörülve a Whatsapp fejlesztéseknek, aminek hála max. 5 mobil eszközön lehet ugyanazt a fiókot használni szimultán, fel akarom tenni az iPhone-ra a privát fiókomat is az üzleti mellé. Mindkét app feltelepítve. Amikor az Androidos fő fiókomhoz hozzá akarok adni új telót ""Összekapcsolt készülékek" menüpontban, be kell lépni az iPhone böngészőjében a web.whatsapp. com címre, hogy egy QR kódot kapjak a hozzá kapcsolandó új teló azonosításához. Itt jönnek a gondok: nem kapok kódot. Helyette az iPhone felismeri a céges számomat, és konvertálni akarja a meglévő business fiókot priváttá. Ezt természetesen nem akarom. Vagy, ha figyelmen kívül hagyom, amit felajánl, másik számot adok meg neki, a sajátot, akkor meg a Samsungról akarja átköltöztetni a 13 minire a privát fiókot. Nem kopizni, átköltöztetni. Ezt sem akarom.

    Mi a fenét kéne csinálnom? 2 fiók, 2 tel. szám, 2 app egymástól függetlenül az áhított cél.
    Köszi előre is

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák