Az otthoni irodákba költözne be az AOC 100 Hz-es monitora

A cég Type-C-s modellje Full HD-nél magasabb felbontást ígér, és a kontrasztja sem gyenge.

A hónap végén hazánkban is kapható lesz az AOC Q27B3CF2 típusjelű, elsősorban irodai/általános jellegű célokra szánt kijelzője, ami a 100 Hz-es képfrissítési rátájából adódóan nem csupán hosszú szövegek görgetésekor vagy ablakok mozgatásakor kecsegtet kellemes felhasználói élménnyel, de az alkalmankénti játékot is teljesen vállalhatóvá teszi.


[+]

A 27 hüvelykes IPS panellel szerelt, 2 wattos sztereó hangszórókkal ellátott készülék 2560x1440 pixeles felbontással dolgozik, amihez 350 cd/m2-es fénysűrűséget, a kategóriában kifejezetten jónak számító 1500:1 statikus kontrasztarányt, 4/1 ezredmásodperces GtG/MPRT válaszidőt és Adaptive-Sync technológiát társít. A 16,7 millió szín megjelenítésére képes megoldás 99 százalékos sRGB színtérlefedettséggel rendelkezik, és állítható magasságú, illetve dönthető talpazata 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpontba csatlakozik.


[+]

A hátul sorakozó fedélzeti interfészek között egy HDMI 2.0 bemenetet, egy DisplayPort alt módos, 65 wattnyi energia továbbítására felkészített USB 3.2 Gen 1 Type-C és két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektort találhatunk a kötelező, 3,5 mm-es jacken kívül, miközben az OSD menü a gyártó gaming szériás konstrukcióiból származik. A tipikusan 35 wattos fogyasztás maximum 135 wattig kúszhat fel, és a perifériát már itthon is listázzák (május 24-re eső szállítással), mintegy 95 000 forintos áron.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Hirdetés